ΟΧΙ στα Νέα Μεταλλαγμένα και τις πονηριές των πολυεθνικών

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έρχονται τα νέα μεταλλαγμένα!

Νέα μεταλλαγμένα;
Ευχαριστώ, δεν θα πάρω!

Απαίτησε από τον Έλληνα υπουργό κύριο Αποστόλου και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους υπουργούς, την πλήρη εφαρμογή ισχυρών νόμων που προστατεύουν την υγεία και το περιβάλλον από τα μεταλλαγμένα και δεν παρακάμπτουν τη νομοθεσία για χάρη του κέρδους που υπόσχονται οι μεγάλες πολυεθνικές.


 

Αφού είπαμε ξεκάθαρα “Όχι” στα μεταλλαγμένα στην Ευρώπη, οι εταιρείες αγροχημικών όπως η Monsanto “μαγειρεύουν” έναν άλλο τρόπο να τα φέρουν πάλι στο πιάτο μας: τα νέα μεταλλαγμένα. Προσπαθούν να παρακάμψουν τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το επιχείρημα ότι οι νέοι αυτοί οργανισμοί, που παράγονται με μία ποικιλία νέων τεχνικών, στην πραγματικότητα δεν είναι μεταλλαγμένοι. Αν οι εταιρείες τα καταφέρουν, θα καταλήξουν σύντομα στα χωράφια και στα πιάτα μας, χωρίς κανέναν έλεγχο ασφαλείας ή σήμανση. Χωρίς να έχουμε πια κανέναν τρόπο να τα σταματήσουμε. Στην πραγματικότητα, ούτε που θα το ξέρουμε!

Τι ισχύει για τα νέα μεταλλαγμένα;

Τα νέα μεταλλαγμένα δεν έχουν ξένο DNA μέσα τους. Όμως, παράγονται με τροποποίηση του DNA του ίδιου του οργανισμού, εισάγοντας γενετικό υλικό από ένα παρόμοιο είδος ή με αναπαραγωγή από τους αντίστοιχους οργανισμούς “παλιάς” τεχνολογίας. Αυτό δεν τα κάνει περισσότερο φυσικά και, όπως τα υπάρχοντα μεταλλαγμένα, μπορούν να προκαλέσουν μη αναστρέψιμες ζημιές στο περιβάλλον και στην υγεία των ανθρώπων και των ζώων.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο

Υπόγραψε τώρα για να σταματήσεις τα νέα μεταλλαγμένα. Οι πολυεθνικές των μεταλλαγμένων, με την υποστήριξη των humanitarian (!) Ηνωμένων Πολιτειών, ασκούν ισχυρή πίεση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή να μην συμπεριλάβει τις νέες τεχνικές μεταλλαγμένων στους υπάρχοντες νόμους. Πρέπει να τις σταματήσουμε και να εξασφαλίσουμε ότι τα μεταλλαγμένα δεν θα μπουν στην Ευρώπη!

Όπως καταλαβαίνετε δεν πιανόμαστε για άνθρωποι από τις εταιρείες αυτές αλλά σαν οικονομικό κεφάλαιο που αυτές θα αρμέξουν για πάρτη  τους. Είμαστε αντικείμενα εκμετάλλευσης γιατί έχουμε στομάχι που χρειάζεται να φάει και σώμα για να διατηρηθεί.

Ο αμείλικτος καπιταλισμός εκεί στηρίζεται. Τρως; Θα πληρώσεις, ειδάλλως πέθανε.

Γεννάς παιδιά; Θα πληρώσεις ειδάλλως αποστειρώσου, ευνουχίσου, κάνε έκτρωση, μείνε μαγκούφης.

Πεθαίνεις; Πλήρωνε για την κηδεία σου, για το φέρετρο, για δυο μέτρα τάφο στο νεκροταφείο, για τα μνημόσυνα, ειδάλλως σε βάζουνε σε ένα άθλιο φέρετρο και σε θάβουν σαν τον Μότσαρντ, αδιάβαστο! Αν δεν σε αποτεφρώσουν. Εμείς οι ίδιοι έχουμε δει πάμπτωχο αυτόχειρα που αυτοκτόνησε, τρόφιμο γηροκομείου να τον βάζουν σε φέρετρο από πεπιεσμένο χαρτί εν έτει 1960.

Η κοινωνία δεν επιτρέπει να κυκλοφορείς γυμνός, πας μέσα για προσβολή της δημόσιας αιδούς. Οφείλεις λοιπόν να πληρώσεις έστω και για να ενδυθείς με κουρέλια.

Με λίγα λόγια για όλα ακόμη και για την αφόδευσή σου πρέπει να πληρώσεις τέλη υπονόμων. Ζήτω ο απόλυτος Καπιταλισμός. Ξέρει όλα να τα δικαιολογεί. Έχουν βγάλει μάλιστα οι αστοί τοκογλύφοι κερδοσκόποι, ένα μότο που κυριαρχεί στις δυτικές κοινωνίες: “Για όλα και για όλες τις υπηρεσίες οφείλεις να πληρώσεις αντίτιμο!” Έτσι τα δικαιολογούν όλα και εσύ το δέχεσαι.

Από τη στιγμή που γεννιέσαι μέχρι να εκδημήσεις εις Κύριον ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ!

Τώρα ξέρετε τι ετοιμάζουν; Εκτός από την απομείωση του πληθυσμού με διάφορους τρόπους, να μας πουλούν το νερό και τον αέρα με το κυβικό λίτρο κι έπεται συνέχεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.