Τα κίτρινα γιλέκα δείχνουν ξεκάθαρα ποιο θα είναι το μέλλον της Ενωμένης Ευρώπης. Μέρος 18ο Α

Οι Ρόθτσιλντ, οι Ροκφέλλερ και οι μαριονέτες τους, σέρνουν το χορό της παγκόσμιας οικονομικής καταλήστευσης

Όταν θα ακούτε τη λέξη ευρωπαϊστές ή παγκοσμιοποιητές, να έχετε υπόψη σας ότι πρόκειται για μαριονέτες του Σιωνισμού. Ανεξάρτητα αν οι Σιωνιστές είναι Εβραίοι Χαζάροι ή δήθεν προοδευτικοί φιλευρωπαϊστές, δήθεν οικολόγοι, μασόνοι, ροδόσταυροι, ιλλουμινάτοι, οπαδοί της Λέσχης «των κρανίων και οστών», ροταριανοί σύλλογοι με φιλόπτωχο προσωπείο, πολιτικοί εκφραστές της Τριμερούς (που δεν πολυακούγεται πρόσφατα), ή προσκεκλημένοι στις συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Να ερμηνεύετε όλα τα παραπάνω ονόματα και μερικές ακόμη χιλιάδες άλλα, όπως οι ΜΚΟ του Γιώργου Σβάρτζ ή αλλιώς Τζώρτζ Σόρος, σαν όργανα υποτελών στον Σιωνισμό πίσω από τον οποίο κρύβεται ο προαιώνιος δαίμονας του ανθρώπου, ο Εωσφόρος.

Ο Εωσφόρος και οι ανθρωποδαίμονες βαδίζουνε αντάμα

Όλα τα άλλα, τα παχιά λόγια, τα σπουδαγμένα, τα δήθεν επιστημονικά και ιδιαίτερα όταν σας μπλέκουν με την σατανική επιστήμη της καπιταλιστικής ή φιλελεύθερης Οικονομίας, για την οποία έχω επανειλημμένως στο παρελθόν αναφερθεί (έχω γράψει και βιβλίο σχετικό βλέπετε στις εκδόσεις ΑΠΑΝΤΑ ΚΟΙΝΑ) πως δεν είναι παρά μια δήθεν επιστημονική επικάλυψη της εκμετάλλευσης  του ανίσχυρου, των φτωχών μαζών, του λαϊκού μόχθου από τα καπιταλιστικά αφεντικά τα οποία ναι μεν μπορεί να φαίνονται πολλά και με αναρίθμητο πλήθος εταιρειών, τραπεζών, χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων αλλά στην ουσία είναι δυο τα αφεντικά.

Εβραιομασονάκια της κακιάς τους ώρας

Οι δυναστείες Ρόθτσιλντ και Ροκφέλλερ. Αυτές οι δυο οικογένειες απομυζούν τον χρυσό, τις οικονομίες όλων των λαών της γης και κατευθύνουν τις μαριονέτες τύπου Αγγέλα Δωροθέα Μέρκελ, Μακρόν και Τσίπρα και χιλιάδες άλλους μαριονετίσκους κουίσλιγκ με ένα και μόνο στόχο. Την παγκόσμια επικράτηση του Σιωνιστικού Ισραήλ. Όχι των Εβραίων, του Ισραηλιτικού λαού, αυτούς τους έχουν γραμμένους και ξεγραμμένους όπως και τους υπόλοιπους γκόϊμ ή τζεντίλους (gentiles) βέβηλους, μιαρούς, ειδωλολάτρες όπως μας αποκαλούν.  Που δεν τρώμε την ευλογημένη από τον ραββίνο cocher τροφή γι’ αυτό και είμαστε μιαροί, βάρβαροι, σιχαμένοι,scums της γης, σκουλήκια προς εξαφάνιση.Οι Χαζάροι Σιωνιστές που δεν είναι καν Εβραίοι αλλά κάποτε στα βάθη της Ασίας ενστερνίστηκαν την Εβραϊκή θρησκεία, έχουν αποστροφή προς κάθε χριστιανικό και προαιώνιο κόμπλεξ ιδιαίτερα μετά τους διωγμούς που η αιρετική Δύση, καθολική και προτεσταντική, έκανε προς τους Εβραίους, χωρίς να εξαιρούμε τη τσαρική και κομμουνιστική Ρωσία και πρώην ΕΣΣΔ.

ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΣΕΙΣ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΒΆΛΛΟΥΜΕ ΣΕ ΙΣΛΑΜΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΛΗΔΕΣ

Βασικός σκοπός να μείνουν μερικοί μπασταρδεμένοι, ισλαμοχριστιανούληδες της δεκάρας, της επιφάνειας και όχι της ουσίας, σκλάβοι, (τους έχουν προϋπολογίσει σε 500.000.000 δούλους) που θα εργάζονται υπό άθλιες συνθήκες για να διαιωνίζουν οι σιωνιστές και τα τσιράκια τους την άθλια, μισάνθρωπη παρουσία τους επί γης κάτω από τις εντολές ενός δικού τους γήινου Μεσσία από τη φυλή του Δαν μάλιστα, για όσους ενδιαφέρονται. Τη φυλή του Ιούδα και τις υπόλοιπες 10 τις έχουν κι αυτές ξεγραμμένες και αφανίσει ήδη.

Από αυτή τη γενιά των κινητών μην περιμένετε επανάσταση

 Με βάση την πιο πάνω αναφορά, παρακαταθήκη, δημοσιεύουμε το άρθρο για την Ευρώπη σιωνιστικό όργανο, ναζιστικής προέλευσης και έμπνευσης,  η οποία με προωθητικό κριό το eurogroup αποσκοπεί σε μια και μόνη στόχευση: να φτιάξει ένα ομογενοποιημένο λαϊκό χυλό, χωρίς ταυτότητα, χωρίς ιδιαίτερες παραδόσεις και κουλτούρα, χωρίς θρησκεία, χωρίς ιδανικά, χωρίς Ιστορία και σεβασμό στη διαφορετικότητα,

Πέη για αναπαραγωγή αν και βαδίζουν προς εξαφάνιση. Πατρινό καρναβάλι 2018

μόνο μερικές χιλιάδες σεξουαλικά πέη και κόλπους για να διαιωνίζονται παράγοντας τα μελλοντικά σκλαβάκια.   

Σας αρέσει αυτή η μελλοντική σας κατάληξη; Αν ναι ψηφίστε τους ευρωπαϊστές, αν όχι ακολουθείστε τα πιο κάτω παραδείγματα με προξάρχοντα τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ. Όχι πως αυτοί γνωρίζουν σε βάθος αυτά που λίγο πιο πάνω σας αναλύσαμε, στηριζόμενοι σε αναρίθμητες βιβλιογραφικές αναφορές (μόνο τα βιβλία του Νικόλα Ψαρουδάκη να σας αναγράφαμε θα γεμίζαμε το Σάββατό σας), αλλά οι λαοί ήδη διαισθάνονται με το ένστικτό τους  και το συλλογικό τους ασυνείδητο που τους οδηγούν οι κουίσλινγκ ηγέτες τους, όπως και οι δικοί μας τριακόσιοι της απαράδεκτης Βουλής μας.

Ευαγγελάτος Γεώργιος   29/12/2018

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.