Πως να χάνεις το χρόνο σου με προφητείες δαιμόνων και των συνεργατών τους. Μέρος Γ!

Το τέλος του κόσμου έφτασε: Οι 7 πόλεις που θα καταστραφούν ΠΡΩΤΕΣ στις 23 Σεπτεμβρίου του 2017(!)

Το τέλος του κόσμου έφτασε: Οι 7 πόλεις που θα καταστραφούν ΠΡΩΤΕΣ στις 23 Σεπτεμβρίου

Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης για την ημέρα της Αποκάλυψης – Πώς θα προστατευτείτε όταν ο μυθικός πλανήτης X πλησιάσει στη Γη

Το τελευταίο διάστημα ολοένα και πληθαίνουν οι συνωμοσιολόγοι που πιστεύουν ότι ο πλανήτης X ή Nibiru βρίσκεται μία «ανάσα» από τη Γη. Εμείς, οι γήινοι, όπως υποστηρίζουν, θα δούμε για πρώτη φορά τον μυθικό πλανήτη το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, και ίσως θα είναι και η τελευταία, καθώς θα καταστρέψει τον πλανήτη μας.

Ακόμα, και αν δεν «προσγειωθεί» απευθείας πάνω στον πλανήτη, η έλξη που θα δημιουργηθεί, θα αντιστρέψει τους πόλους της Γης, θα προκαλέσει σεισμούς και εκρήξεις ηφαιστείων. Με απλά λόγια η έλευση του πλανήτη X – σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους– θα μας αφανίσει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

A map showing cities to avoid if Nibiru arrives 1079894
Μην πλησιάζετε τις ακτές, κρυφτείτε σε σπηλιές

Καθώς ο τρόμος που προκαλούν αυτές οι φήμες εξαπλώνονται με ραγδαίους ρυθμούς, η NASA έσπευσε να διευκρινίσει ότι ο φημολογούμενος πλανήτης X δεν υπάρχει, αν και οι αστρονόμοι έχουν εντοπίσει στο τέλος του πλανητικού μας συστήματος ένα παράξενο πλανήτη 4 φορές μεγαλύτερο από τη Γη.

Αυτό, όμως, που κανείς από τους υποστηρικτές της θεωρίας αυτής δεν μας έχει εξηγήσει, είναι πού θα προστατευτούμε κατά την έλευση του πλανήτη.

Ο David Meade, (σ.γ.:ίσως διαφορετικός από τον προηγούμενο Ντέιβιντ Μοντέιν) όμως, ο συγγραφέας του βιβλίου Planet X – Η έλευση, προειδοποιεί το κοινό να αποφύγει την ημέρα της Αποκάλυψης, τις μεγάλες πόλεις και να βρει καταφύγιο στην εξοχή. Σ.γ.:Όλοι αυτοί οι τύποι προφανώς τα κονομάνε αδρά με τις εικοτολογίες και τις δήθεν επιστημονικές τους ανακαλύψεις.

Όπως ο ίδιος γράφει, θα πρέπει όλοι να αποφύγουν το San Francisco και το Oakland, το Los Angeles και το Anchorage, την Alaska και φυσικά το Seattle και την Washington. Ενώ, καλό θα ήταν να μείνουν μακριά από πυρηνικές εγκαταστάσεις και ηφαίστεια. Επίσης, οι παραλιακές περιοχές θα ήταν καλό αποφευχθούν, καθώς αναμένονται μεγάλα παλιρροϊκά κύματα.

https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/

Σ.γ.:Ελπίζω να χορτάσατε ανόητες προφητολογίες και Εσχατολογικές Δαιμονοπληξίες: Αν όχι, ψάξτε στο διαδίκτυο θα βρείτε σημεία και τέρατα και πανικοβληθείτε δεόντως. Και κάτι ακόμα: Μετανοείστε επιτέλους για τις συνεχώς επαναλαμβανόμενες ανοησίες, αμαρτίες και αστοχιές που όλοι κάνουμε. Ταπεινωθείτε και εκτελέσετε με τα ίδια σας τα χέρια τον εγωϊσμό σας τον εσωτερικό δαίμονα που από τα μικράτα μας τον ποστιάζουμε στα άδυτα της ψυχής μας! Όλοι ίδιοι είμαστε στο είδος αυτό! Δεν διαφέρετε σε τίποτα ο ένας από τον άλλο. Απλώς υποκρίνεστε ότι είστε καλοί.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟ 2019, ΠΡΙΝ ΝΑΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.