Προς τί η (εθνική) κατήφεια;

Τα παρακάτω είναι μια ενδιαφέρουσα άποψη κάποιου που αυτονομάζεται εργοδότης κι έχει δικό του site άγνωστο σε μας, το οποίο ανοίξαμε με υπόδειξη φίλου. Γράφτηκαν μετά τη συμφωνία των Πρεσπών 29/1/2019 και κάνει μιαν ασυνήθιστη πρόταση σε όσους δεν αρέσει να βαυκαλίζονται ότι οι πολυπαινεμένες εκλογές που έρχονται θα αλλάξουν σε κάτι το δικτατορικό σύστημα διακυβέρνησης. Αυτό το αντιδημοκρατικό, αυταρχικό πολίτευμα που χωρίς να μας ρωτήσουν μας επέβαλαν και το οποίο η συγκεντρωτική τυραννική ολιγαρχία το θωράκισε πολύ καλά για να διαιωνίζεται δήθεν με τη ψήφο του λαού. Ας δούμε λοιπόν ποιους τρόπους προτείνει ο εργοδότης αντίστασης κι αντίδρασης, για να υπερνικήσουμε κι αντικρούσουμε την εθνική μας κατήφεια.

Πρίν λίγες μέρες, πούλησαν, λέει, τη Μακεδονία οι προδότες!… Έκαναν, έφτιαξαν… Χανόμαστε!… (Ξαναλέει.) Καί νάααα, κάτω τα μούτρα οι Έλληνες, κοντά στο να βάλουν τα κλάμματα! Ανήμποροι, ανυπεράσπιστοι, να μην ξέρουν πού να διαμαρτυρηθούν και πώς να ξεσπάσουν!

Αν αυτές τις μέρες πηγαίναμε για ρεκόρ ταυτόχρονης συλλογικής κατάθλιψης, θα γραφόμασταν στο βιβλίο Γκίνεςς.

Αγαπημένε μου λαέ, πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε!

 • Δεν ξεχνώ τη Μακεδονία μας, που «ξεπουλήθηκε».
 • Δεν ξεχνώ τις εκατοντάδες Ελληνικές επιχειρήσεις, που σηκώθηκαν και πήγαν στη Βαρντάρσκα. (Ή πουλήθηκαν σε αλλοδαπούς, με έδρα τη Βαρντάρσκα.)
 • Δεν ξεχνώ τους δικούς μας, που πάνε στη Βαρντάρσκα για να παίξουν στο καζίνο (με τραγουδοφίρμες εξ Αθηνών!).
 • Δεν ξεχνώ την τρομερή οικονομική ζημιά των Μακεδόνων (από ετικέτες προελεύσεως, κτλ), την οποία, βεβαίως, δεν θα τους την ξεπληρώσουν οι φιλο-«Μακεντόνσκυ» πωλητικοί απ’ την τσέπη τους (Μπουτάρηδες και λοιποί παρεμφερείς).
 • Δεν μου διαφεύγουν όσα παρόμοια έρχονται (Θράκη, «Τσαμουριά», Αιγαίο, Κρήτη…).
Η Αλαζονεία των ισχυρών αλλά στο τέλος έρχεται η δίκαιη τιμωρία

Όμως, λαέ μου, ξέρεις τί άλλο μπορείς να κάνεις τώρα, εκτός απ’ το να κλαις και να οργίζεσαι; (Και το να δίνεις φάπες στους πωλητικούς – τη μόνη σωστή ενέργεια που έκανες; )

Πολλά!!!

 • Και ναι, ακόμη υπάρχει χρόνος γι’ αυτά!
 • Κι όχι, δεν εννοώ μηνύσεις και αγωγές (και λοιπές νομικού τύπου ασπιρίνες) κατά των προδοτών, που έτσι κι αλλιώς θα καταλήξουν στον κάλαθο των αχρήστων. (Σκεφθείτε μονάχα ποιοι θα τις δικάσουν -ΑΝ τις δικάσουν- και με ποιες γνωμοδοτήσεις ποιανών!)

Μπορείς τα εξής – για αρχή (και περιγραφόμενα όσο σύντομα γίνεται) :

α. Κατάπνιξη του συναισθήματος

Το ξέρω άριστα ότι το συναίσθημα είναι αυτό, που διακρίνει τον Έλληνα από τα Νεάντερταλ! Αλλά, βρε αδερφέ, πρέπει να χρησιμοποιείται με ρέγουλο. Σε κρίσιμες καταστάσεις, το συναίσθημα -και δη, σε ποσότητες ανεξέλεγκτες- είναι θανατηφόρο. Λοιπόν, σκοτώστε το, πριν σας σκοτώσει αυτό!

Στις κρίσιμες καταστάσεις, σαν αυτές που περνάει η πατρίδα μας, το μόνο που μας σώζει είναι η λογική! Επομένως, σφίξτε τα δόντια και σκεφθείτε λογικά!

Κατ’ αρχήν, μπορεί κανείς να μου ξεκαθαρίσει τί πούλησαν και ποιοί (προδότες-ξεπροδότες) ; διότι εγώ είμαι από χωριό και δεν το βλέπω το …πωληθέν! Αλλά, να σας πω εγώ: Τίποτε απολύτως δεν πούλησαν! Δεν μπορείς να πουλήσεις κάτι, που δεν σου ανήκει! Μπορώ εγώ, ας πούμε, να πουλήσω την πλατεία Ομονοίας, ή να την κληροδοτήσω στα παιδιά μου;

«- Μα, ρε Εργοδότη, δεν βλέπεις; Δεν χαμπαρίζουν ούτε από Σύνταγμα, ούτε από νόμους, ούτε από εγκυρότητα ή ακυρότητα μιας διακρατικής συμφωνίας! Τα γράφουν όλα κανονικά, και κάνουν του κεφαλιού τους!»

Έ, ωραία! Κι εμείς θα γράψουμε κανονικά κάθε μη έγκυρο κωλόχαρτο, σαν την Παραφωνία των Πρεσπών – η οποία ΔΕΝ δεσμεύει την Ελλάδα! (Το αν το συγκεκριμένο σόφτεξ δεσμεύει ή όχι την παρέα του Αλεκσάκι με τις υποσχέσεις που έδωσαν σε γερμαναράδες κι ηπαπαραίους,… Με το συμπάθιο, αλλά στ’ @@ μας. Την Ελλάδα ΔΕΝ τη δεσμεύει και ΔΕΝ την αφορά. Εδώ δεν δεσμεύει και δεν αφορά την ίδια τη …«Ματσεντονίγια»!) Εδώ, όμως, διαπιστώνω μ’ ευχαρίστησή μου πως αρχίζετε να διακρίνετε κάτι:

Μερικά χαρακτηριστικά του Συστήματος καθίστανται πλέον ολοένα και φανερότερα, ακόμη και στον πιο πέρα βρέχει συμπατριώτη μας! Κι όταν ο εχθρός χάσει την προκάλυψή του, γίνεται ευάλωτος!

β1. Η κρυφή (μαύρη) γητειά του Συστήματος!

Τί βλέπουμε; Το εξής:

 • Το Σύστημα έχει μπλοκάρει μαζικώς τα μυαλά των Ελλήνων με ωραίες λέξεις (πχ «δημοκρατία», «δικαιώματα», «ρατσισμός», «φασισμός», κτλ). Μιλάμε για καθαρή μαύρη μαγεία, από την οποία λίγοι έχουμε ξεφύγει! (Και χαρακτηριζόμαστε «συνωμοσιολόγοι», «αλαφροΐσκιωτοι», και λοιπές μαλακίες.)

Στα πλαίσια αυτά, λοιπόν, κι αφού οι Έλληνες έπεσαν να ροχαλίζουν, το Σύστημα χορεύει μόνο του και κάνει ό,τι θέλει! Πχ μας κουβαλάει εδώ ως «σωτήρα» ένα άτομο, που ποτέ του δεν πέταξε ούτε μια πέτρα κατά των Γερμανών επί Κατοχής (και κάποιοι …μαγεμένοι το υποδεχόντουσαν με λαμπάδες στο αεροδρόμιο!), αναγορεύει σε εξέχουσα «δημοκρατική» φυσιογνωμία άλλο άτομο, που έγλειφε τον κώλο της αγγλίτσας επί Κατοχής, γράφει στα παπάρια του τους δικούς του νόμους καί το δικό του Σύνταγμα, εφ’ όσον έχει φροντίσει από πριν γιά την ατιμωρησία του… Και τα λοιπά, και …ταλιμπάν! (Πού ‘λεγε κι ο Μιμάκος κάποτε.)

…Κι από πάνω κατηγορεί τον Λαό ως …παράνομο, άμα ο Λαός αγριέψει και ζητάει να τηρούνται οι (έστω, λειψοί-κουτσοί-στραβοί) κανόνες! Βέεεεεβαιαααα!!!… Το Σύστημα είναι υπεράνω κριτικής! (Και τιμωρίας!) Αλλά ο νόμιμος και νομιμόφρων πολίτης όχι!

Η πλάκα είναι πως το Σύστημα μεν κάνει τη δουλειά του (και πουλάει τρέλα), αλλά ο Λαός, αντί να το σκίσει με το αλυσσοπρίονο, …έχει αποκτήσει ενοχικό σύνδρομο και σκύβει το κεφάλι!!! Εδώ σε θέλω!!! Να φοβάσαι να ξεφωνίσεις τα διάφορα κόπρανα του δημοσίου βίου, μη και σε χαρακτηρίσουν αρνητικά!!! Λες και τά ‘χεις ανάγκη!

Πχ… Εδώ, στο ιστολόγιο, μπορεί να έρθει κάποιος του γκουβέρνου (ή έτερος βλαξ ή καλοθελητής), να διαβάσει όσα γράφω, και να με κατηγορήσει για …απόπειρα ανατροπής του πολιτεύματος! Ας κοπιάσει, όμως! Θα του τρίψω στα μούτρα ότι: (α) το πολίτευμα είναι ήδη νεκρό, και (β) το πυροβόλησαν στο κεφάλι και το σκότωσαν αυτοί, που θεωρητικά τους συνέφερε (και τους συμφέρει) να το τηρούν ζωντανό. Εγώ δεν παρέβην κανέναν νόμο και κανένα Σύνταγμα! Άλλοι τα ‘καναν αυτά!

Βέβαια, άλλος στη θέση μου θα έσπευδε -με σκυμμένο το κεφάλι- ν’ απολογηθεί (αντί ν’ αρπάξει πέτρες και χοντρόξυλα, για ν’ αποδώσει …βραβεία). Αλλά είπαμε: Μαύρη μαγεία!

Δεν είναι του παρόντος να σας αναλύσω τον μηχανισμό αυτόν (της μαύρης μαγείας για ύπνωση κι αποχαύνωση λαών), όμως: (α) ξέρουν πολύ καλά «αυτοί» και μας χορεύουν με το συναίσθημα, επομένως (β) ΛΟΓΙΚΕΥΤΕΙΤΕ χωρίς καθυστέρηση!!! Έτσι, θα διακρίνετε καθαρότατα κι ακόμη ένα χαρακτηριστικό του Συστήματος.

β2. Οι γραμμές άμυνας του Συστήματος

Το Σύστημα δεν θα ήταν Σύστημα, αν τ’ άφηνε όλα στην τύχη. Αν ήταν έτσι, το πολύ-πολύ να επρόκειτο για μικροσυμμορία μπουγαδοκλεφτών. Πρέπει να καταλάβετε ότι το Σύστημα έχει εξαπανέκαθεν πολλές, πολλαπλές, και ισχυρότατες (όχι, όμως, άτρωτες) γραμμές άμυνας, κυρίως αόρατες, μερικές από τις οποίες όμως άρχισαν τώρα τελευταία να χάσκουν φανερά. Μία, δε, από δαύτες είναι τα επίτηδες αφημένα κενά σε Σύνταγμα και νόμους – με σκοπό κυρίως την ατιμωρησία των μεγαλοσχημόνων.

Φερ’ ειπείν, τί παναπεί «άρθρο 120 ακροτελεύτειο», καί λοιπές μπούρδες; Τά ‘παμε… δεν μπορεί να είναι συνταγματολόγος και πρόεδρος Συνταγματικού Δικαστηρίου (ώστε να βγάζει …συνταγματικές γνωμοδοτήσεις) ο καφετζής της Άνω Ραχούλας! Αυτό το βάρος πέφτει σε άλλους (πχ σε κάποιον ονόματι Πάκη, ας πούμε) – που, όμως, διαρκώς κάνουν την κορόϊδα! (Στις κρίσιμες στιγμές κοιτάζουν ψηλά, να διαπιστώσουν αν το ταβάνι είναι όμορφο – κι ο Λαός να πάει να πνιγεί!)

Μπερδεγουέη, αναρωτήθηκε κανείς γιατί ορισμένα άτομα είναι «εξ ορισμού» μελλοντικοί βουλευτές, πρωθυπουργοί, κτλ, ενώ εμείς ο Λαός, όχι; (Και δη, άτομα που δεν κάνουν ούτε για να σφουγγαρίζουν καμπινέδες!) Τί σόι δημοκρατία είν’ αυτή, όταν δεν έχουμε ίσες και ίδιες ευκαιρίες; (Δυστυχώς, δεν νομίζω πως απασχόλησε πολλούς το ερώτημα – διότι η μαύρη μαγεία εξακολουθεί να ναρκώνει τα μυαλά.) Να με συμπαθάτε οι οπαδοί αυτωνών (και να μη με συμπαθάτε, στα τέτοια μου), αλλά προσωπικώς δεν σέβομαι ούτε κατ’ ελάχιστον τέτοια βιολογικά σκουπίδια!… Όπως πχ αγράμματους μαθητές (και …μελλοντικούς πρωθυπουργούς, κυρα-Τσουλούφω), που αντί να διαβάζουν τα μαθήματά τους (μπας και ξεστραβωθούν και γίνουν άνθρωποι), κάνουν καταλήψεις στα σχολεία τους. Πολλώ δε μάλλον να τα βάλω να με …κυβερνήσουν!!!

(Άειντε, τώρα, να μιλήσεις για το Δίκαιο της Θάλασσας σ’ ένα ζώον, που καλά-καλά δεν ξέρει τι είναι τα θαλάσσια σύνορα!… Ρε Ρετζεπίκα, αΐπ, μπέ! Ντροπή σου ρε, άμα τ’ αρχίσεις το άτομο στο δούλεμα! Θα είναι σα να κλέβεις ξωκκλήσι!)

Όμως, εδώ πρέπει να ειπωθεί το εξής:

Αντίθετα από τον Οδυσσέα, ο οποίος πρώτα σκότωσε τον πιο δύσκολο αντίπαλο, τον ας πούμε αρχηγό της συμμορίας των μνηστήρων (τον Αντίνοο), και μετά ξεκαθάρισε εύκολα με τους υπόλοιπους, το Σύστημα το καλό το πράμα το φυλάει για το τέλος! Δεν σ’ αφήνει να δεις όλο το βάθος της άμυνάς του. Αλλά, για να βλέπεις όλο και βαθύτερα, πρέπει πρώτα να περνάς ένα επίπεδο άμυνας, να πηγαίνεις στο επόμενο, κτλ κτλ. Όπως περίπου είναι οι πίστες στα ηλεκτρονικά παιχνίδια! Κι όσο προχωράει το πράγμα, δυσκολεύει – κάθε «πίστα» και δυσκολότερη.

Έτσι, πέρασε πολύς καιρός μέχρι οι Έλληνες να καταλάβουν… λάθος!… ν’ αρχίσουν να καταλαβαίνουν ότι:

 • Δεν υπάρχουν «σωτήρες» και «ημίθεοι» εκ Συστήματος. Ούτε θα υπάρξουν ποτέ.
 • Όλοι οι του Συστήματος είναι μια παρέα, που το ένα μέλος της καλύπτει τις πομπές των άλλων.
 • Οι του Συστήματος δεν ενοχλούνται, διότι πιο μπροστά υπάρχουν ως «αναχώματα» διάφορα ανθρωπάκια, πχ «σοβαροί ιστολόγοι μη συνωμοσιολόγοι», διαδικτυακά τρόλλς, «διανοούμενοι» (που σου «αποδεικνύουν» πόσο λάθος κάνεις), και ματατζήδες.
 • Όταν κάποια στιγμή ενοχληθούν, θα δεις ότι ΕΣΥ θα τρέχεις στο τέλος (μη φας ξύλο, αυτόφωρα, και τα ρέστα), όχι αυτό… Και δεν θα μπορείς να καταφύγεις πουθενά για το δίκιο σου – διότι όλοι οι θεσμοί είναι δικοί του.
 • Οι αντιδράσεις τύπου: «αγρότες κλείνουν εθνική οδό», ή «συνδικαλιστές κατεβάζουν διακόπτες», είναι καθαρά ανώδυνες πορδές του ίδιου του Συστήματος και τίποτ’ άλλο.
 • Τις παγίδες του Συστήματος κατά κανόνα τις βλέπεις, όταν ήδη έχεις πέσει μέσα τους. Πχ το ξέρατε ότι βγαίνει κυβέρνηση ακόμη και με 12.5%; (Με αρκετές προϋποθέσεις μεν, αλλά είναι δυνατόν.) Ε, να το μάθετε τώρα, διότι μπορεί να σας χρειαστεί!
 • Κτλ κτλ.

Εννοείται πως, αν το παραζορίσεις το Σύστημα, θα πάει σε ριζικές λύσεις: μπορεί πχ να σε εντοπίσει (μέσω τηλεφώνων κτλ) και να δοκιμάσει να σε στείλει για μετενσάρκωση. Μη μασάτε, όμως, αυτό είναι ακραία λύση – και δεν πιάνει πάντα. Ούτε πρέπει να μας απελπίζει. Την ανέφερα, απλώς για λόγους πληρότητας του παρόντος …φυλλαδίου οδηγιών!

Το Σύστημα, βέβαια, παίζει κι άλλο χαριτωμένο παιχνιδάκι: όταν με τα πολλά μάθεις τους κανόνες του παιχνιδιού (και μερικά κόλπα για να το κερδίζεις), το Σύστημα …αλλάζει τους κανόνες!!! Αυτά ακριβώς είναι -για παράδειγμα- οι κάθε τρις και λίγο αλλαγμένοι κανόνες των εκλογών, η καθημερινή κουρελοποίηση της νομοθεσίας (ακόμη και των καλών νόμων) με βροχή νέων νόμων και τροπολογιών (ψηφιζομένων από πέντε βρυκόλακες του εκάστοτε γκουβέρνου στις τρεις το πρωΐ) – και δε συμμαζεύεται.

Επίσης, μερικά από τα κόλπα που ξέρει το Σύστημα, είναι πανάρχαια. Αλλά, αφού συνεχίζουν να πιάνουν σε λαούς μαστουρωμένους με ωραίες λεξούλες, τα επαναλαμβάνει. Χαζό είναι, να τα καταργήσει;

Άρα, εμείς τι πρέπει να κάνουμε, για ν’ αντιμετωπίσουμε όλ’ αυτά;

γ1. Πρακτέα 1

Πολλά πρέπει και μπορούμε να κάνουμε. Και πρώτα-πρώτα, να μάθουμε Ελληνική Ιστορία και Μυθολογία ΑΠΕΞΩ.

Νά, φέρ’ ειπείν, το ξεπούλημα της Μακεδονίας, ή η δημιουργία κράτους-μαϊμού στα βόρεια της Ελλάδας, δεν είναι τωρινή υπόθεση. Ούτε του Τίτο. Ούτε της Κομιντέρν. Ούτε των Αψβούργων. Η δουλειά πάει πολύ πιο πίσω στον χρόνο… και πιο πίσω… Μπορώ να σου πω ότι φτάνει μέχρι την εποχή του Ελληνο-Ατλαντικού πολέμου! Και τούτο, διότι η γη δεν βγάζει πόδια, για να περπατήσει και να φύγει! Άρα, τα παλιά (ίσως και πανάρχαια) γεωπολιτικά προβλήματα παραμένουν!

Άρα, κακώς, κάκιστα οι Έλληνες «ανακάλυψαν» ότι σήμερα κάποιοι πάνε να ξεπουλήσουν τη Μακεδονία, και δη χωρίς κανένα νομικό ή συνταγματικό έρεισμα. Αυτό έπρεπε να το έχουν «ανακαλύψει» εδώ και καιρό! Κι άλλο τόσο κακώς στεναχωριούνται για πρόβλημα, που δεν υφίσταται καν! (Κι αν επιμένουν ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό, αυτό αντιμετωπίζεται. Δεν είναι να πέσουμε και του πεθαμού, δηλαδή.) Ελπίζω, μόνον, να μην «ανακαλύψουν» οι συν-Έλληνές μου πάλι κατόπιν εορτής το τι παίζει και με τις υπόλοιπες Ελληνικές περιοχές, που προορίζονται για ξεπούλημα μπίρ-παρά (Θράκη, Αιγαίο, Ήπειρος, κτλ).

Παρήγορο στοιχείο στην όλη υπόθεση, είναι το «ντου» στα σπίτια των βουλευτάδων! Σαρανταπέντε χρόνια πήρε στους συμπατριώτες μου ν’ αρχίσουν να καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν με τους πωλητικούς, αλλά ευτυχώς το κατάλαβαν τελικά! Κάλλιο αργά, παρά ποτέ – στην κυριολεξία!!!

(Δυστυχώς, οι αγρότες κάτι πήγαν να κάνουν με τα τρακτέρ στο Κυνοβούλιο, αλλά το μετάνιωσαν και ξαναγύρισαν στις εθνικές οδούς. Ρε μυστήριοι, τι παριστάνετε στην εθνική οδό; Μήπως ψηφίζει η άσφαλτος; μήπως νομοθετεί; μήπως -ξέρω ‘γώ- σας έδωσε υποσχέσεις;…

Θα βάλετε ποτέ μυαλό, ωρέ; )

Αντιθέτως, μη παρήγορη είναι η -ακόμη υπάρχουσα- ελπίδα πολλών, ότι ο φερόμενος ως πρόεδρος της δημοκρατίας έπρεπε (και ίσως ακόμη πρέπει) να παραιτηθεί, για να σώσει τη Μακεδονία! Ρε παιδιά, είσαστε σίγουροι για το συγκεκριμένο άτομο; Διότι εγώ, τσού! Μήπως θυμάστε ποιος πρότεινε «δώρο» πενήντα βουλευτάδες στο πρώτο κόμμα; Ε; Μήπως αυτοί οι «δωροποιηθέντες» -κατά κανόνα πολιτικώς ανύπαρκτοι βολευτές (των 1,500 σταυρών έκαστος)- ψήφισαν ομαδικώς υπέρ της «Ματσεντονίγιας»; Ε; Από ποιόν περιμένατε να παραιτηθεί, λοιπόν;

Άντε συνέλθετε!…

Τα «θέλω» και οι στόχοι των εχθρών της Ελλάδας δεν είναι ούτε πολλά, ούτε αόριστα. Είναι λίγα, και καλώς καθορισμένα. Πάντως, είναι τρομερό λάθος αυτό που κυκλοφορεί τώρα τελευταία, ότι δήθεν επιδιώκουν τον διαμελισμό της Ελλάδας. (Ακόμη και το όνομα αυτού του -υποτιθέμενου Σοβιετικού, αλλά στην πραγματικότητα Νατοϊκού– σχεδίου κυκλοφορεί λάθος στα ιντερνέτια! Δεν υπάρχει κανένα «σχέδιο Φαιδώρα», ούτε «σχέδιο Φεντόρα», ω ημιμαθείς! «Φεντόρα» γράφεται, αλλά «Φιοντόρα» προφέρεται. Είναι η Θεοδώρα στα Σλαύϊκα. «Σχέδιο Θεοδώρα», το λοιπόν.) Δεν επιδιώκουν τον διαμελισμό της Ελλάδας, ξαναλέω. Όοοοοχι!

Επιδιώκουν τον πλήρη βιολογικό θάνατο κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας, και το πλήρες σβήσιμο κάθε ίχνους Ελληνικού Κράτους, Ελληνικής Ιστορίας, κι Ελληνικού Πολιτισμού!!!

Καταλάβατε τώρα;

Αυτό επιδιώκουν. Κι όσο νωρίτερα το χωνέψετε (αφήνοντας κατά μέρος τις αρλούμπες περί «συνωμοσιολογιών» – λες κι υπάρχει εχθρός, που θα έρθει εγκαίρως να σ’ ενημερώσει με ειλικρίνεια για το τί θα σου κάνει!), τόσο το καλύτερο για όλους μας!

Αυτό είναι το πάγιο παμπάλαιο σχέδιο των εχθρών της Ελλάδας.

Αλλά και τα δικά μας παμπάλαια ελαττώματα είναι …πάγια! Μάθετε, λοιπόν, Μυθολογία κι Ιστορία απέξω, και ξεριζώστε τα!

Ποια «Νέα Ελλάδα» θα φτιάξουμε, αν στηριζόμαστε στα πανάρχαια ελαττώματα της Φυλής μας;

γ2. Πρακτέα 2

Εδώ απαντώ στο μέγα ερώτημα, του τι γίνεται, αν τελικά οι συγκεντρωμένοι στα οποιαδήποτε αντικυβερνητικά συλλαλητήρια (για τη Μακεδονία, ή γενικώς) καταφέρουν να μπουκάρουν στο Κυνοβούλιο. Θ’ αλλάξει τίποτε, ή τζάμπα κόπος;

Η απάντηση συμπυκνώνεται σε μία και μόνη λέξη: στρατηγική!!!

Επί της ουσίας, όχι – δεν θ’ αλλάξει τίποτε. (Και δεν πρέπει ν’ αλλάξει τώρα. Θ’ αλλάξει τη στιγμή που θα πρέπει. Στρατηγική, είπαμε!) Απλώς, οι πωλητικοί θα φάνε ένα βρωμόξυλο, που πρέπει να το φάνε – διότι, όταν είσαι πάνω από 18 ετών, ό,τι κάνεις κι ό,τι παραλείπεις στη ζωή αυτή, έχει συνέπειες. ΣΥΝ-Ε-ΠΕΙ-ΕΣ. Μ’ άλλα λόγια, τίποτε δεν είναι τζάμπα. Κάνεις, πληρώνεις! Τα γούστα πλερώνονται, κοινώς! Και ουδόλως μ’ ενδιαφέρει το πώς μαθαίνει ο Έλληνας από παιδί, σε μια χώρα όπου βασιλεύει η ατιμωρησία. Το σωστό είναι: όταν κάνεις ζημιά, να πληρώνεις.

Επίσης, κάθε φορά που ο Λαός θα μπουκάρει στο Κυνοβούλιο, πρέπει να τρώνε ξύλο αλύπητο και οι πωλητικοί, καί οι ματατζήδες. Ακόμη και …προκαταβολικώς! Και τίποτε να μην έχουν κάνει, δηλαδή, το μπερντάχι πρέπει να το εισπράττουν! (Παραφράζοντας τον Μωάμεθ και τον Τσώρτσιλλ… Κι αν δεν ξέρουν αυτοί το γιατί πρέπει να τρώνε ξύλο, το ξέρουμ’ εμείς! Lol!!!)

Όθεν, αφήστε τη Μπιτάκου με τον Ναουσαίο …νέγρο να κάνουν τα δικά τους, και μην ουρλιάζετε για προβοκάτσιες και τα ρέστα.

(Και πού ‘σαστε! …Χρειάζεται. Καθόλου τζάμπα κόπος δεν είναι.)

Εδώ μπαίνει ακόμη ένα σοβαρό θέμα στρατηγικής. Ήτοι, ο ρόλος που παίζει ο καθένας μας.

Λοιπόν… ισχύουν δύο τινά:

 • Αφ’ ενός, έκαστος εφ’ ώ ετάχθη. (Πχ η Μπιτάκου ασχολείται επαγγελματικώς με το βρωμόξυλο· τί περιμένατε να κάνει, δηλαδή; να βάζει καλούπια σε οικοδομές; στο βρωμόξυλο είναι καλή, αυτό κάνει.)
 • Αφ’ ετέρου, ο καθένας μας έχει έναν ρόλο συνειδητό, κι έναν που εκτελεί από αίτια εκτός συνειδήσεως· μάλιστα, πολλές φορές αυτά τα δυο ταυτίζονται.

(Μεγάλη κουβέντα τα «εκτός συνειδήσεως αίτια»… αλλά δεν επεκτείνομαι. Ό,τι καταλάβατε, καταλάβατε.)

Θέλω να πω, ότι δεν μπορούμε να είμαστε κηδεμόνες του καθενός, να του πούμε τι θα κάνει και πώς θα το κάνει· ούτε μπορούμε να τους παρακολουθούμε όλους, σε κάθε στιγμή, σε κάθε τομέα (πράξεις, σκέψεις…). Μπορούμε, όμως, να εκμεταλλευτούμε στρατηγικώς τις (τελεσθείσες ή φανερώς σκοπούμενες) πράξεις και τις παραλείψεις διαφόρων προσώπων, προς όφελος της Ελλάδας!

«- Ρε Εργοδότη, είσαι αυτό που λένε οι ψυχολόγοι ‘χειριστικό άτομο’! Νάρκισσος!»

Σαφώς όχι! Στο κάτω-κάτω, δεν ζητάω πράγματα για μένα. Δεν ζήτησα πχ απ’ τους συγκεντρωμένους στο συλλαλητήριο να έρθουν να μου καθαρίσουν το σπίτι. Αλλά, όσον αφορά την Ελλάδα, είμαι και παραείμαι όχι απλά χειριστικός νάρκισσος, αλλά Ιησουΐτης! Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!!!

Ή, αλλιώς, στον έρωτα και στον πόλεμο ΟΛΑ επιτρέπονται!

Και θεωρώ πως απευθύνομαι σ’ ερωτευμένους με την Ελλάδα, η οποία τώρα βρίσκεται σε πόλεμο!

‘Ντάξει, ωρέ Έλληνες; 

Υγ 1: Θ’ ακολουθήσουν κι άλλα σχετικά αρθράκια. Λίγο-λίγο το στρατηγικώς πρακτέον, ώστε να γίνει (όχι απλά κατανοητό, αλλά) κτήμα των Ελλήνων.

Υγ 2: Κάποιος να πει στο ανιστόρητο δασύτριχο δυσειδές βούρλο (που διδάσκει …Ιστορία στην Πάντειο!!!) ότι η Παραφωνία των Πρεσπών δεν «συνεχίζει ό,τι άρχισε το ΕΑΜ». Κανένας Σαράφης δεν είπε να παραχωρηθεί η Μακεδονία στους προς βορράν συνεργάτες των Ναζί. Κανένας Σαμαρινιώτης. Κανένας Σβώλος. Κανένας παπα-Γερμανός Δημάκος. Κανένας καπετάν Νικηφόρος. Κανένας πατριώτης αντάρτης, Ρουμελιώτης, Μωραΐτης, Θεσσαλός, Μακεδόνας, Ηπειρώτης, νησιώτης, Κρητικός.

Αυτές τις «συμφωνίες» τις υπέγραψαν από δική τους πρωτοβουλία (και χωρίς ενημέρωση της ηγεσίας) κάποιοι «πυρήνες», σφόδρα προσκείμενοι στο δημιούργημα του Μπεναρόγια, το ΚΚΕ – μ’  άλλα λόγια, κάποια σκληροπυρηνικά στελέχη του κόμματος, μανδάμ άσχετη! Όχι το ΕΑΜ! (Το οποίο χρησιμοποίησαν για «κουκκούλα» των ανομιών τους.)

Ακόμη κι ο μισότρελος (και ναι, εγκληματίας) Βελουχιώτης, στον περίφημο λόγο του στη Λαμία τον Οκτώβριο του 1944 (όπου κάτι πέταξε απέξω-απέξω για «Ματσεντονίγια»), προσπαθούσε να βρει ισορροπίες με το μεγάλο του ντέρτι, το ΚΚΕ, που τον είχε μισο-αποκηρύξει. Αν είχε τα λογικά του, αυτωνών των «ΕΑΜ-ιτών» θα τους έπαιρνε τα κεφάλια.

Άει παρατήστε την Αντίσταση στην ησυχία της, εκμεταλλευτές κι εκμεταλλεύτριες!

Υγ 3: Έλα και μουσικούλα, να φύγει η κατάθλιψη!

Μουσικούλα για την ψυχαγωγία σας

Εργοδότης https://ergdhmerg.wordpress.com/2019/01/29/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%af-%ce%b7-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ae%cf%86%ce%b5%ce%b9%ce%b1/


4 σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

 1. Θα ηθελα πολυ καποια στιγμη το καλοκαιρι που δεν θα εχω καθολου σχολειο, να μου κανετε μερικα μαθηματα σκοποβολης και χειρισμου οπλων, διοτι αυτο θα μας φανει πολυ χρησιμο την περιοδο της μεγαλης αναρχιας, οπου λαθρομεταναστες εγκληματιες θα εισβαλλουν στα σπιτια μας και θα σκοτωνουν για μερικα ευρω.. Και φυσικα θα σας πληρωσω για τα μαθηματα σκοποβολης που θα μου κανετε, με την ωρα θα σας πληρωνω γι’αυτα τα μαθηματα.

  1. Προηγουμένως πρέπει να πάρεις άδεια από ειδικό ψυχίατρο.

 2. Σιγουρα θα εχετε ακουσει τις τελευταιες εξελιξεις και τα νεα στοιχεια σχετικα με την δολοφονιας της ατυχης 21χρονης φοιτητριας Ελενης Τοπαλουδη στην Ροδο. Λοιπον, εγω αν ημουν δικαστης θα καταδικαζα αυτα τα δυο καταραμενα κωλοπαιδα σε 600 χρονια φυλακιση, χωρις καθολου αδειες απο την φυλακη, συν επιπλεον χρηματικη καταβολη αποζημιωσης τουλαχιστον 20 εκατομμυριων ευρω απο τους γονεις των δολοφονων στην οικογενεια του θυματος για προκληση βαθειας ψυχικης οδυνης!!! Κι αν βεβαια, δεν ειχαν οι γονεις των δυο δολοφονων ενα τετοιο μεγαλο χρηματικο ποσο να δωσουν στην οικογενεια του θυματος, αμεση κατασχεση ολων των περιουσιακων τους στοιχειων μεχρι να καταβληθει το ποσο των 20.000.000ευρω ως αποζημιωση σε ολοκληρη την οικογενεια της ατυχης φοιτητριας!!!!

 3. Χρειαζεται οπωσδηποτε 600 χρονια φυλακιση και στους δυο δολοφονους της ελενης τοπαλουδη, συν επιπλεον καταβολη τεραστιας χρηματικης αποζημιωσης τουλαχιστον 20 εκατομμυριων ευρω απο τους γονεις και των δυο δολοφονων στην οικογενεια της ατυχης ελενης, για προκληση βαρειας ψυχικης οδυνης καθως επισης και για συσταση παρανομου κυκλωματος σεξουαλικης κακοποιησης και βιντεοσκοπησης, βιασμου, απειλων κι εκβιασμων και για εξευτελισμο, προσβολη και ηθικη βλαβη απεναντι σε νεαρες κοπελες-θυματα αυτου του κυκλωματος!!! Και κατασχεση βεβαια ολων των περιουσιακων στοιχειων των γονιων των δολοφονων, ετσι ωστε να το ξανασκεφτουν σοβαρα τετοια σιχαμενα και καταραμενα σατανικα σκατοβρωμοκωλοπαιδα που εκμεταλλευονται, βιαζουν, εκβιαζουν, κακοποιουν, βασανιζουν, σκοτωνουν και μεταχειριζονται τις νεαρες κοπελες πολυ χειροτερα κι απο τις πουτανες τις κανονικες τις πληρωμενες που δουλευουν στα μπορδελα!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.