ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΡΦΙΑ. Ώρα να αναστηθεί και η ΕΛΛΑΔΑ από τη ναζιστική Ευρώπη

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ είναι ασφαλώς θέμα πίστης πάνω από όλα, όμως σε τι χρησιμεύει η πίστη ΑΝΕΥ ΕΡΓΩΝ;

Εσωτερικευμένη αποδοχή της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ όταν ζούμε σε ένα περιβάλλον διαστροφής της αλήθειας, του ΗΘΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, και πάνω από όλα διαστρέβλωσης των χριστιανικών αρχών και ουσιαστικής επιβολής μιας δικτατορίας που αντιμάχεται την ειρήνη, το σεβασμό των δικαιωμάτων των λαών και των προσώπων, είναι άχρηστη και ανώφελη, εν πολλοίς βλάπτει σκανδαλίζει και οδηγεί στην απιστία και στην αθεία.

Τα εμπνευσμένα λόγια του Πατριάρχη Βαρθολομαίου στις 30-10-91 δείχνουν ποιος ουσιαστικά τον εμπνέει και τον κατευθύνει στην καταπράσινη δράση του...

Τα εμπνευσμένα λόγια του Πατριάρχη Βαρθολομαίου στις 30-10-91 δείχνουν ποιος ουσιαστικά τον εμπνέει και τον κατευθύνει στην καταπράσινη δράση του…

Το χτεσινό άχρωμο, παγκοσμιοποιητικό πασχαλιάτικο διάγγελμα του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίου, αν το διάβασε κανείς, είναι αρκετό να σε κάνει να διαρήξεις τη σχέση σου με τον Χριστιανισμό και να μην θέλεις ούτε να ακούσεις για Χριστό, Ιερατείο, Διοικούσα Εκκλησία και όλα αυτά τα επιφανειακά λόγια, ανούσια, άοσμα και τυπικά, αποδεικνύουν την έλλειψη αγιοπνευματιού φωτισμού των συγγραφέων τους.

Η σημερινή ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (Νεοορθόδοξη ιδιαιτέρως, αλλά και του πατρώου μη εξαιρουμένου) στερείται πλην ελαχίστων προσώπων, ιερωμένων και μη, αγιοπνευματικού φωτισμού. Οι τελευταίοι βρίσκονται άγνωστοι και ταπεινοί, αλλά βρίσκονται και προσεύχονται ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Με λίγα λόγια εμείς, οι σύγχρονοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, δεν ασχολούμεθα με τους ήδη διαφυγόντες και αποκομμένους από το ΠΝΕΥΜΑ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ Καθολικούς και Προτεστάντες, έχουμε χάσει την επαφή και επικοινωνία με το ΠΝΕΥΜΑ.

Πως βγαίνει ένα τέτοιο συμπέρασμα;

Μα, από τις πράξεις μας, από τα έργα μας. Τι κάνουμε από το να ασχολούμαστε με την καθημερινότητα, να προσπαθούμε να επιβιώσουμε σε ένα σύστημα ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΛΙΣΤΙΚΟ, ΣΑΤΑΝΙΚΟ και ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ, το οποίο δεν έχουν ακόμη καταλάβει οι “πιστοί” το “ευσεβές ποίμνιο”, χάρις στη μουγκαμάρα των διοικούντων της Εκκλησία της Ελλάδας, ότι είναι ραμμένο και κομμένο στα χνάρια των ναζιστών της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και κανείς από αυτούς που αποτελούν την κεφαλή της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, πλην μερικών Ιεραρχών τους οποίους έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, δεν μίλησε ξεκάθαρα και δεν παρακίνησε το χριστεπώνυμο πλήρωμα να ενωθεί σε μια γροθιά και να είναι “η καρδία και η ψυχή μία, και ουδέ εις τι των υπαρχόντων αυτώ (της προσωπικής περιουσίας του καθενός μας) έλεγεν ίδιον είναι, αλλ’ ην αυτοίς άπαντα κοινά“. (Πράξεις των Αποστόλων, Κεφ.4, στίχος 32).

Έναν στίχο πιο πάνω να πάμε στις ΠΡΑΞΕΙΣ, έχουμε την εξήγηση γιατί δεν κουνιέται φύλλο για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του νεοναζιστικού σχεδίου της Γερμανίας να επιβάλλει το ναζιστικό όραμα για μια Ευρωπαϊκή Ένωση των πετρελαϊκών και φαρμακευτικών Εταιρειών, των Μονοπωλίων, των Καρτέλ και των Ιδιωτικών Τραπεζών. Να γιατί δεν λένε κουβέντα οι εκκλησιαστικοί ορθόδοξοι ηγέτες μας: “και δεηθέντων αυτών εσαλεύθη ο τόπος εν ω ήσαν συνηγμένοι και επλήσθησαν άπαντες Πνεύνατος Αγίου, και ελάλουν τον λόγον του θεού μετά παρρησίας” (Πράξεις, Κεφ.4, στ.31). ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΣΘΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΑΣ!

Ποιος άλλος από τους πνευματικούς μας Πατέρες είναι εντεταλλμένος να μας διαπαιδαγωγήσει και να μας αποκαλύψει την αλήθεια για το τι ειδωλολατρικό καθεστώς ψηφίζαμε και ψηφίζουμε αδερφοί μας;

 

Το ένειρο του Χίτλερ για μια ναζιστική Ευρώπη των Αρείων να κυβερνούν τους υποόλοιπους σκλάβους ευρωπαίους, πραγματοποιείται στις μέρες μας

Το ένειρο του Χίτλερ για μια ναζιστική Ευρώπη των Αρείων να κυβερνούν τους υπόλοιπους σκλάβους ευρωπαίους, πραγματοποιείται στις μέρες μας.

Ποιος μας είπε ότι ο ιδρυτής της Ε.Ε. (Κοινοπραξία Άνθρακος και Μετάλλου τότε) ήταν ο ναζιστής Βάλτερ Χόλστάϊν; ¨οτι χρηματοδοτήθηκε μάλιστα με  11 εκατομμύρια μάρκα του Γ’  Ράιχ για να εκπονήσει σχέδιο ένωσης όλων των λαών υπό την ηγεσία της Γερμανίας; Ότι ο χρηματοδότης του ήταν η γερμανική φαρμακευτική Εταιρεία I.G. Farber, η εταιρεία που εφηύρε με την κλαδική της Βayer, την σωτήρια Ασπιρίνη, την νοβοκαίνη αλλά και το δολοφονικό Zyklon, το αέριο με βάση το κυάνιο, με το οποίο οι Ναζί εκτελούσαν τους Εβραίους και τον αντιτιθέμενο στον ναζισμό πληθυσμό της Ευρώπης;

Ποιος ανέφερε ποτέ ότι ο Χολστάϊν υπήρξε μέλος του “χριστιανοδημοκρατικού” κόμματος του Αντενάουερ;

Ότι ο Ludwig Erhard διάδοχος του Αντενάουερ, υπήρξε μέλος κι αυτός του ναζιστικού κόμματος του Χίτλερ.’Εγραψε μάλιστα βιβλίο με τον τίτλο “Οικονομικά του Πολέμου. Για την αναδιάρθρωση του γερμανικού χρέους”.

Ποιος μας δίδαξε ότι από τους συμμετέχοντες στην νεοϊδρυθείσα τότε Ευρωπαϊκή Συμμαχία, ήταν ο Fritz ter Meer καταδικασθείς από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης για τη συμμετοχή του σε γενοκτονία εθνοτήτων, για υποδούλωση (slavery) άλλων εθνών και απειρία εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Επίσης ότι οι Ludger Westrick, Karl Karstens (πρώην μέλος της ναζιστικής SA) και αργότερα μέλος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της κακιάς ώρας και του χριστιανοφασιστικού γερμανικού κατεστημένου, καθώς και ο Karl Gunter von Hasl, ήσαν Ναζί που προωθήθηκαν στην ηγεσία της ΕΟΚ;

Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε πληκτρολογώντας στο youtube τον τίτλο Μικρομεγάλα Νέα 2101 ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΙΔΡΥΤΕΣ της Ε.Ε.

Ποιος από τους ηγέτες μας, τους θρησκευτικούς ασφαλώς, γιατί από τους πολιτικούς της υποταγής στην παγκοσμιοποίηση και στην τσέπη τους, δεν έχουμε να περιμένουμε απολύτως τίποτα, εκτός από πνευματικά και κοινωνικά εγκλήματα εις βάρος του ελληνικού λαού, όπως ακριβώς κάνουν στην πατρίδα μας ολοφάνερα πια κι όχι συνωμοτικά και εν κρυπτώ, όπως προ του 2009, ποιος από τους θρησκευτικούς μας ταγούς επιμένουμε, μας διαφώτισε πλην των ανωτέρω, για τα πιο κάτω;

Ότι ο Βάλτερ Χολστάϊν χρησιμοποίησε πρώτος την Οργουελιανή ορολογία, αλλάζοντας την έννοια και τη σημασία των γερμανικών λέξεων ώστε να μην κτυπούν προκλητικά και σκανδαλιστικά στα αυτιά των απολωλότων λαών;

Π.χ. με την αθώα λέξη Ostmark, εννοούσε την προσάρτηση της Αυστρίας και την απορρόφησή της με τη συγκεκαλυμμένη βία (ώστε να μην το καταλάβουν οι Αυτριακοί) ότι απορροφήθηκαν και αντιδράσουν.

Με την λέξη Anschluss (προσάρτηση) μετρίαζε την ουσιαστική κι έμπρακτη υποδούλωση της Σουδητίας, της Ρηνανίας και αργότερα της Τσεχίας, της Σλοβακίας και αν θέλετε της Πολωνίας…

Με τον όρο Gross Deutschland (ευρύτερη Γερμανία) εννοούσε αυτό που σήμερα έχουμε κι εμείς πάθει, να είμαστε μέρος (σκλάβοι) της ευρύτερη Γερμανίας που οι ψυχοπαθητικοί ημεδαποί και αλλοδαποί ηγέτες μας αποκαλούν Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

Άλλος όρος είναι ο ολοκληρωτικός νόμος της ανάπτυξης TGesetz der Werdensext, στην ουσία είναι ο νόμος που επιβάλλει στην ευρωπαϊκή περιφέρεια να εργάζεται υπό συνθήκες ρωμαϊκών ορυχείων χαλκού, με ένα μισθό ίσα για να διατηρούνται οι πληβείοι στην ζωή και να τρέφουν τον γερμανικό καπιταλιστικό ολοκληρωτισμό.

Δώστε αίμα για να διαιωνίσετε τον δράκουλα της I.G. Farben, της Bayer, της Krupp, της Siemens, την Ηoechst

Δώστε αίμα για να διαιωνίσετε τον δράκουλα της I.G. Farben, της Bayer, της Krupp, της Siemens, την Ηoechst…

 

Και όλα αυτά για να οδηγηθούν οι σκλάβοι, ο γερμανικός λαός συμπεριλαμβανόμενος, αλλά και όλοι οι άλλοι ευρωπαϊκοί  λαοί, σε μια προοδευτικότερη, “καλλίτερη” τάξη, Eine bessere Ordnung, πρόγονο της σημερινής ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Τελικά οι ντόπιοι κουίσνλιγκ ηγέτες της ελληνικής καταστροφής, μαζί με τους ανεξέλεγκτους ηγέτες των σκοτεινών παρασκηνίων που ποτέ δεν ψηφίστηκαν από τους λαούς τύπου Γιούνκερ και Ντάϊσνμπλουμ, αποδέχτηκαν και επέβαλαν χωρίς να γνωρίζουν οι λαοί, πλην της συμφωνίας του Μάαστριχ, τον Νόμο της Λισσαβώνας, ο οιποίος στην ουσία μετατρέπει τους Ευρωπαίους σε άθυρμα της ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΚΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που κανείς από τους εκκλησιαστικούς ηγέτες μας δεν τόλμησε να σας διαφωτίσει και να γράψει ένα διάγγελμα ουσίας, εκτός από τα ανώδυνα πασχαλιάτικα μηνύματα που δεν τους στοιχίζουν τίποτα στον αρχιερατικό θώκο που καλοκάθονται ακούνητοι. Φυσικά επιμένουμε, υπάρχουν μερικές αξιόλογες εξαιρέσεις τις οποίες σεβόμαστε και αποδεχόμαστε.

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλο το χριστιανικό ορθόδοξο πλήρωμα.

Θαρσείτε αδέλφια!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.