ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ

Πάνω από 600 συν-άνθρωποί μας νεκροί ετησίως σύμφωνα με τις περσινές πληροφορίες.

Πάνω από από 600 συνάνθρωποί μας αυτοκτονούν τα τελευταία χρόνια στη χώρα, αφήνοντας πίσω τουλάχιστον 3000 πενθούντες ετησίως. Σύμφωνα με διεθνείς έρευνες και μελέτες, για κάθε μία αυτοκτονία μένουν πίσω τουλάχιστον 5-10 άτομα που πενθούν, βιώνοντας όχι μόνο το συναισθηματικό φορτίο του πένθους αλλά και τις ψυχοκοινωνικές συνέπειες του στίγματος της αυτοκτονίας. Ακόμη, στην Ελλάδα δεν υπάρχει καταγραφή των μη θανατηφόρων αποπειρών αυτοκτονίας, οι οποίες εκτιμάται ότι είναι σχεδόν 25 φορές περισσότερες των καταγεγραμμένων αυτοκτονιών!

Ο αριθμός των αυτοκτονιών στη Ελλάδα εμφανίζεται σταθερά αυξανόμενος, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, όπως αυτά διατίθενται από την ΕΛΣΤΑΤ (έως και το έτος 2015), αλλά και σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Αυτοκτονιών του Κέντρου Ημέρας για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας (στοιχεία ετών 2016-2018). Ωστόσο, οπως επισημαινουν οι ειδικοι της ΚΛΙΜΑΚΑΣ, η αυτοκτονία δεν είναι ένα μοιραίο γεγονός και το 95% των αυτοκτονιών θα μπορούσε να έχει προληφθεί.

Άραγε τι συμβαίνει με τους αριθμούς των αυτοκτονιών αν κοιτάξουμε πίσω μας τους έξι τελευταίους μήνες του έτους; Πόσοι νέοι έλληνες δεν έχουν φύγει από την ζωή και πόσοι 50ντάρηδες;

Η εξαπάτηση όμως του λαού από τον Σύριζα είναι σίγουρα η αιτία της επιδείνωσης της οικονομικής και ψυχολογικής κατάστασης των ελλήνων.

ΠΗΓΗ:https://katohika.gr/ellada/syriza-to-komma-tis-kremalas-kai-ton-avtoktonion/
Σ.γ.:Μην επαναπαύεστε ο μελλοντικός κατσαπλιάς γόνος του Δράκουλα αποστάτη, θα σας ρουφήξει το αίματο ίδιο άσπλαχνα όπως το άθεο μειράκιο1

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.