Βάλε εσύ τους όρους σου στη φαρσοκωμωδία των εκλογών αντί να αρκείσαι στα οικονομικο-πολιτικά προγράμματα των κομμάτων που σπάνια εφαρμόζουν

Tο πιο κάτω άρθρο είναι μια αναδημοσίεση της 19 του Noέμβρη 2018. κρίνουμε τις προϋποθέσεις που αυτό θέτει ότι πρέπει κάθε ψηφοφόρος να ρωτήσει τους εκπροσώπους των μεγάλων κυρίως κομμάτων που διεκδικούν την διακυβέρνηση της χώρας τι θέσει παίρνουν στα πιο κάτω ερωτήματα:

Πριν ψηφίσεις ρώτα τα πιο κάτω στους βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ(ΠΑΣΟΚ).

Τι να ψηφίσω;

Αν και είναι πρόωρο, εφόσον είσαι αφυπνισμένος, βάλτο καλά στο μυαλό σου και μη ξεχνάς, αντίθετα μετέφερε και στους άλλους, τους εξίσου δραστήριους και αφυπνισμένους,  τα παρακάτω:

Καθώς οι εκλογές πλησιάζουν πολλά μικρά αντινεοταξικά κόμματα θα μας πλησιάσουν για να ζητήσουν την ψήφο μας .
Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση ότι οι εκλογές είναι στημένη φαρσοκωμωδία και η Νέα Τάξη θα εμποδίσει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ όποιον τίμιο πλησιάσει στην εξουσία μέσω εκλογών .

Ενδέχεται όμως να κάνω και λάθος . Γι’ αυτό ΚΑΠΟΙΟ κόμμα θα πρέπει να διαλέξω .
Επειδή δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω τις εκατοντάδες σελίδες προεκλογικών εξαγγελιών δεκάδων κομμάτων, θα ψηφίσω όποιο κόμμα βάλει ΦΑΡΔΙΑ-ΠΛΑΤΙΑ πάνω στο πρόγραμμά του τις δύο παρακάτω εξαγγελίες :

1) Θα καταργήσω κάθε είδους οικονομική επιβάρυνση για όσους βάζουν υποψηφιότητα στις εκλογές ( παράβολα, ψηφοδέλτια ) . Έτσι ανοίγει τον δρόμο της πολιτικής για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ .

2) Μόνο τα θέματα Άμυνας και Εξωτερικής πολιτικής θα απασχολούν την κυβέρνηση των Αθηνών ( επειδή απαιτούν ταχύτητα, μυστικότητα και εξαιρετικές ικανότητες ) . Όλα τα υπόλοιπα θέματα ( Αστυνόμευση, Δικαιοσύνη, Υγεία, Συντάξεις, Παιδεία ) θα είναι στην αρμοδιότητα των Δήμων και των Νομαρχιών . Έτσι κόβει τα πόδια της Νέας Τάξης . Διότι η Νέα Τάξη ζει όπου υπάρχει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟΣ : Όλα τα θέματα να τα χειρίζονται 300 ηλίθιοι και 20 πουλημένοι στους ξένους δήθεν συμμάχους μας, δοσίλογοι στην Αθήνα .

Υ/Γ: Αν συμφωνείς με τα παραπάνω δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας και να καταθέσεις τα σχόλιά σου ή τη γνώμη σου, στο προσωπικό μας e-mail: evagellatos46@gmail.com
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.