Η Κυβέρνηση και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας προσποιούνται ότι δεν τρέχει τίποτα!

Όπως και με την ανατίναξη της “Έλλης” το 1940,  η κυβέρνηση Μεταξά έβρισκε διάφορες προφάσεις, έτσι και σήμερα  προσποιείται πως δεν τρέχει τίποτα αφήνοντας τον κοιμώμενο ελληνικό λαό στην αμεριμνησία και την άγνοια, αντί να τον προετοιμάζει για το ενδεχόμενο τουρκικής εισβολής στο Ανατολικό Αιγαίο. Οι σύμμαχοί μας και πάλι επιβάλλουν τη θέλησή τους, ενώ χθονίως μαγειρεύουν την αιματοχυσία του λαού μας.

Ο ελληνικός λαός κοιμώμενος μακάρια, παραμένει ακόμη στο… “Υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος”.

Μεταφορά στρατιωτικών δυνάμεων στα νησιά του Αν.Αιγαίου: Πράκτορες, Αμερικανοί και ΥΠΑΜ έγιναν ”μαλλιά κουβάρια”

”Διαψεύδει”…επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα το ΥΠΑΜ το αποκαλυπτικό δημοσίευμα και το φωτορεπορτάζ του pronews.gr αναφορικά με τη μεταφορά στρατιωτικών δυνάμεων στα νησιά του Αιγαίου. 

Μετά από απαίτηση των Αμερικανών, τρεις(!) μέρες μετά το δημοσίευμα, το ΥΠΑΜ ένιωσε την ανάγκη να μας πει, χωρίς να τολμά να αναφέρει το pronews.gr, πως διαψεύδει ”την έκτακτη μεταφορά στρατιωτικών δυνάμεων στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου”.

Ταυτόχρονα όμως… επιβεβαιώνει ότι όντως μεταφέρθηκαν στρατεύματα, άλλωστε αδιάψευστος μάρτυς ήταν οι φωτογραφίες του ρεπορτάζ.

Φυσικά, έχουμε στη διάθεση μας όλα τα σήματα με τους πλόες των αρματαγωγών και τον αριθμό των TOΜΠ και των αρμάτων που έχουν μεταφερθεί το τελευταίο τρίμηνο και τον αριθμό του προσωπικού.

Οπότε δεν τους έπαιρνε να πουν κάτι άλλο.

Άλλωστε οι ίδιοι δεν ήθελαν να πουν κάτι, η πρεσβεία τους το επέβαλε και ο πράκτορας με το μούσι που κατοικοεδρεύει στις ΗΠΑ προκειμένου ν’ αποκοιμίσουν την ελληνική κοινή γνώμη και να ”καθαρίσουν” το όλο θέμα της ΑΟΖ με τύπου ”win-win” συμφωνίες με την Τουρκία, όπως ο ίδιος ο Πάιατ είπε στο συνέδριο των Δελφών.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ είναι η εξής: “Πρόσφατα δημοσιεύματα ιστοσελίδων, σύμφωνα με τα οποία ελληνικά στρατεύματα μεταφέρθηκαν εκτάκτως σε νήσους του Ανατολικού Αιγαίου, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η επιχειρησιακή διάταξη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι η συνήθης. Οι όποιες μετακινήσεις έγιναν, εκτελέστηκαν στο πλαίσιο της άσκησης ‘’ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2019’’ η οποία περατώθηκε την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019”.

Εμείς στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας δεν μιλάμε για ”έκτακτη μεταφορά”, μιλάμε για μία διαδικασία ενίσχυσης των φρουρών των νησιών του Αιγαίου, που έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται τις τελευταίες – αρκετές εβδομάδες. 

Κατανοούμε πως κάποιοι στο υπουργείο, ένστολοι η μή, αγνοούν ότι υπαίθριες νυχτερινές λειτουργίες από ιερείς δεν γίνονται όταν τα στρατεύματα αναχωρούν για μία ”συνήθη” άσκηση. Εκτός κι αν θέλουν να ”διαψεύσουν” και τα ίδια μας τα μάτια. (Σ.γ.:Υπαίθριες λειτουργίες γίνονται νε ώρα πολέμου κύριοι).

Μήπως θέλουν να τους πούμε ακριβώς πόσο προσωπικό είχε το Καστελόριζο και πόσο έχει τώρα;

Μήπως θέλουν να δώσουμε στη δημοσιότητα τα φύλλα πορείας που έχουν δοθεί για τα νησιά τους Αιγαίου τους τελευταίους 3 μήνες;

Αφού το θέλουν έτσι τους δίνουμε διορία μέχρι την Τρίτη να ανακαλέσουν τη δήλωση, εν συνεχεία θα βγουν όλα στη φόρα και ”αμαρτίαν ουκ έχουμε”.

Είναι καλό να είσαι σκυλάκι των Αμερικανών γιατί σου πετάνε κανένα κόκαλο ”που και που”. Και καταλαβαίνουμε τα σκυλάκια που γαβγίζουν εκτός Ελλάδος. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!Αλλά εντός Ελλάδος αν φοράς (ή φορούσες), στολή Έλληνα αξιωματικού και έχεις θεσμικό αξίωμα πριν μιλήσεις καλό είναι να διερωτηθείς τα παντελόνια γιατί τα φοράς: Γιατί σε διευκολύνουν στην ούρηση ή στην επίκυψη; Γιατί για οτιδήποτε άλλο αποκλείεται να τα φοράνε…

Πηγή: www.pronews 17/6/2019 ΥΠ.ΕΘ.Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.