Να μην ξεχνάμε όταν βρεθούμε μπρος στην κάλπη

Μας κυβερνούν αντίχριστες ψυχοπαθητικές προσωπικότητες!

Με την πορνεία, τη λαγνεία, τη μοιχεία, την παιδοφιλία, την ομοφυλοφιλία και τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ που ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και κάθε κακό συναπάντημα μας επιβάλλουν νομιμοποιώντας τους καταστρέφουν τη νεολαία και το μέλλον της πατρίδας μας

“Σας μεταφέρω αυτούσια αποσπάσματα του αγιορείτη ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου από το βιβλίο του «Σκεύος εκλογής» σελ. 421, που κυκλοφόρησε το 1996. Διαβάζοντας σήμερα και πάλι κάποιος τα κείμενα που θα αναφέρω, νομίζει κανείς ότι διαβάζει το σημερινό Τύπο του 2011, 2019 και αν θέλετε του 2020. Κι όμως τα όσα ακολουθούν γράφτηκαν το 1996.

«Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε” με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει.

Και τι θα πετύχουν με αυτό; Ακούστε” Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα. Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν” για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κ.τλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοι είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοι οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις.

Αδελφοί,

μας εξαπατούν με τερατώδη ψέματα. Δεν πρόκειται με όσα αυστηρά οικονομικά μέτρα κι αν λάβουν να ξεχρεώσουμε το χρέος μας αυτό. Γιατί δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς τους η ύπαρξη μιας εύρωστης οικονομικά Ελλάδας. Τι κάνουν λοιπόν; Ενώ βρισκόμαστε σε οικονομικό χάος και δεν μπορούμε ούτε τους τρέχοντας τόκους του χρέους να πληρώσουμε, δημιουργούν τεχνητές κρίσεις με τις γειτονικές μας χώρες έτσι ώστε, φοβούμενοι από τις απειλές τους να ξοδεύουμε τρισεκατομμύρια δραχμές για την αγορά πολεμικών αεροπλάνων, πλοίων κτλ. Ακούμε συνεχώς για θερμά επεισόδια, αμφισβητούνται τα σύνορά μας, τα νησιά μας….. Με όλα αυτά μας αποπροσανατολίζουν για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να μπουν στο σπίτι μας….. Να γνωρίζετε ότι θα ασκήσουν πιέσεις με πολλούς τρόπους, ιδιαίτερα στους πολιτικούς μας άρχοντες….. Εμείς όμως ας μη βλέπουμε τους δικούς μας πολιτικούς, αλλά αυτούς που τους τα επιβάλλουν από το παρασκήνιο με τη βία, ύπουλα και εξαπατώντας τους».”

Το κοινό στοιχείο μεταξύ ΓΑΠ, Βενιζέλου, Γιούνγκερ, Όλυ Ρεν και Μέρκελ δεν είναι ζήτημα είδους και ποιότητας μόρφωσης. Αυτοί όλοι είναι γεννημένοι με “διαταραχή της προσωπικότητας αντικοινωνικού τύπου” ανήκουν στην  τάξη των sociopaths.

Υπάρχει μια ομάδα πίσω απ’ αυτούς όλους από άλλους sociopaths οι οποίοι είναι αμύθητα πλούσιοι (με περιουσίες αξίας εκατοντάδες τρισεκατομμύρια) λόγω  ιδιοκτησίας των Κεντρικών τραπεζών πάνω από 100 χρόνια.  Αυτοί λοιπόν τα τελευταία 30-40 χρόνια στρατολογήσανε διάφορους ειδικά διαλεγμένους (πχ από Χάρβαρντ και Γέηλ) “έξυπνους” αλλά ψυχοπαθητικούς τύπους.  Τώρα πια πολλοί απ’ αυτούς διεισδύσανε σε όλες τις Κυβερνήσεις του Δυτικού κόσμου (ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ελλάδα κ.α.).  Η λεγομένη Ευρωπαϊκή Κοινότητα και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα είναι δικό τους δημιούργημα (όπως και το ΔΝΤ).  Το ΝΑΤΟ φαίνεται ότι διοικείται από αυτούς.  Την Ελλάδα την έχουν για ορεκτικό…  Στους ψυχοπαθητικούς φαίνεται ότι λείπουν τα γονίδια του οίκτου, των τύψεων και της ενοχής.  Οπότε γι’ αυτούς φαίνεται φυσικό να κάνουν αυτά που κάνουν. Δηλαδή δεν “ντροπιάζονται” με τίποτα…  Είναι απλώς “χαλασμένα φρούτα” και δεν πρέπει να υποστηρίζονται και να ενδυναμώνονται σε μια υγιή κοινωνική ομάδα.

Μερικοί θα πουν ότι όλα όσα αναφέρονται ανωτέρω είναι “συνωμοτικές θεωρίες”…  Φυσικά οι “θεωρίες” αυτές δεν μπορούν να αποδειχτούν μαθηματικά. Έλα όμως που αποδεικνύονται εκ των γεγονότων και εξηγούν τα πάντα… και επιπροσθέτως είναι συμβατά με δυσκολο-εύρητα ιστορικά (όχι τόσο εμφανή) γεγονότα!   Οι Συνωμότες προσπάθησαν φυσικά να καλύψουν τα ίχνη τους και όσα δεν κατάφεραν να καλύψουν τα λένε “θεωρίες παρανοϊκών”.  Ας ξυπνήσουμε έστω και την ενδέκατη ώρα.

Πάντα οι καλοί δεν μπορούν να πιστέψουν πόση κακία μπορεί να έχει ένας κακός.

Σ.γ.: Αγαπητοί αναγνώστες αν διαβάζατε και το παρεξηγημένο κυρίως από τους Ιουδαίους ως ψευδεπίγραφο βιβλίο “Τα Πρωτόκολλα των Σοφών τη Σιών” πρωτοεκδοθέν το 1900, θα βλέπατε στις σελίδες των 24 Πρωτοκόλλων να προβλέπονται αυτά τα οποία τεκταίνονται στις ημέρες μας ίδια.

Μερικά παραδείγματα: Πλησιάζουν οι Ιουδαίοι στο σκοπό τους, να ελέγχουν την οικονομική μέσω των χρεών προς αυτούς, ζωή των καταραμένων χριστιανών. Ήδη οι κυριότερες Τράπεζες, τα θησαυροφυλάκια όλου του κόσμου βρίσκονται στα χέρια τους. Πλησιάζει η ώρα της κατάργησης της χρυσής βάσεως των ευρωπαϊκών νομισμάτων (με την ενοποίηση που προέρχεται από την νομισματική ένωση μέσω του ευρώ).  Η διασάλευση του θεσμού της οικογένειας με τον προπαγανδισμό των εξώγαμων σχέσεων πέτυχε (καθώς και με την εξίσωση της ομοφυλοφιλίας στο ίδιο επίπεδο με την ετερόφυλη σχέση κ.λπ. Με την εξαγορά του τύπου, τις οικονομικές κρίσεις, τους δανεισμούς των κρατών, με το δόλωμα του Κράτους της Κοινωνικής Πρόνοιας και του δήθεν Σοσιαλισμού, ανοίγει ο δρόμος για την παγκόσμια κυριαρχία των Σιωνιστών.[1]

Ανθρωποδαίμονες υπάρχουν πλήθη εξ αυτών απεργαζόμενοι τα δεινά της ανθρωπότητας

Θεωρείτε δύσκολο να προβλεφθούν τα σκοτεινά σχέδια των σιωνοκρατούμενων κυβερνήσεων; Εμείς λέμε όχι. Αρκεί να συντονισθεί ένας φωτισμένος νους με το Άγιο Πνεύμα και θα δει τα έργα του σκότους τα οποία ο Διάβολος και οι άνθρωποί του προγραμματίζουν μακρόχρονα για την απώλεια όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπινων ψυχών.

[1]Τα Μυστικά Σχέδια του Διεθνούς Σιωνισμού, Εκδόσεις Μήνυμα, Αθήνα 1976, Πρόλογος, και σχόλια από τον Νικόλαο Ψαρουδάκη, σελ.9 και 15.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.