Γιατί οι μυστικές και οι φανερές Ελίτ πάντα κυβερνούσαν  και κυβερνούν τον κόσμο έως σήμερα; Μέρος Β!

Πόσοι τέκτονες συμμετέχουν στην ελληνική Βουλή;

Στις μέρες μας με τις προόδους της ψυχολογίας, της ψυχοτεχνολογίας, της φαρμακολογίας, της κοινωνιολογίας, της κυβερνητικής, οι ελιτιστές έχουν αναπτύξει τρόπους ελέγχου των μαζών τους οποίους θα μπορούσαμε να ονομάσουμε κωδικούς χειραγώγησης. Με αυτούς μπορούν άνετα να διαιωνίζουν την ύπαρξή τους και να μην κινδυνεύουν από τη λαϊκή αγανάκτηση την οποία έτσι κι αλλιώς προκαλούν.

Μερικοί τουλάχιστον από τους πολλούς είναι οι πιο κάτω:

1ον)Οι ειδικά επεξεργασμένοι λεκτικοί κώδικες ή αλλιώς η χρήση της οργουελιανής διαλέκτου. Το Υπουργείο παρακολούθησης, φακελώματος, κατασκόπευσης και σύλληψης του πολίτη για «δήθεν αντίσταση κατά της αρχής», ονομάζεται στα οργουελιανά Υπουργείο προστασίας του Πολίτη. Τα τρία μνημόνια που υπέγραψαν οι «εκλεκτοί» της ελληνικής ηγετικής ελίτ στην ουσία αφορούν συμφωνίες παράδοσης άνευ όρων της Ελλάδας στο γερμανικό imperium το οποίο επιβλήθηκε στην Ευρώπη με τροποποιημένο όνομα· αντί για Δ΄ Ράιχ, σαν Ευρωπαϊκή Ένωση.  Οι οικονομικές μεταρρυθμίσεις κατ’ εντολήν των θεσμών στην αληθινή τους διάσταση είναι κατεδαφίσεις των κοινωνικών και οικονομικών δομών, παλινδρόμηση σε πρωτόγονες, δύο αιώνων πίσω συμβάσεις εργαζομένων με τους εργοδότες τους.  Το Ταμείο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας ΤΑΗΠΕΔ, θα ήταν ειλικρινέστερο να ονομαζόταν Ταμείο εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας «ντιπ παρά» στο μεγάλο κεφάλαιο και στις πολυεθνικές τύπου Frapport. Η ΑΑΔΕ στην κυριολεξία είναι μια ανεξάρτητη, έκνομη, ιδιωτική Εταιρία είσπραξης εσόδων με τη δικαιολογία ότι πρόκειται για φόρους, τέλη, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ κ.λπ. που έτσι κι αλλιώς θα εισέπραττε η εφορία, μόνο που δεν πηγαίνουν στο ελληνικό κράτος αλλά στην ΕΚΤ, στο ΔΝΤ, στις χώρες που «δήθεν» δάνεισαν της Ελλάδα όταν αποκαλύφθηκε το «δήθεν» τεράστιο χρέος της. Χρέος το οποίο όλοι οι οικονομικοί εγκέφαλοι της Ε.Ε. γνώριζαν και μάλλον εύχονταν να γιγαντωθεί, για να κερδοσκοπήσουν εις βάρος των Ελλήνων. Τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί μαζί με τους συστημικούς οικονομομολόγους εξακολουθούν ν’ αναφέρονται στην ΑΑΔΕ σαν Υπουργείο Οικονομικών παραπλανώντας έναν ολόκληρο λαό που δεν εςίχε ποτέ αληθινή Παιδεία, ούτε έχει όλα τα δεδομένα (αφού του τα αποκρύπτουν) για να διακρίνει τι παιχνίδια παίζονται εις βάρος του.

Όμοια όλα τα συστημικά ΜΜΕ, ο τύπος, η Τηλεόραση, το διαδίκτυο χρησιμοποιούν επεξεργασμένους λεκτικούς κώδικες επικοινωνίας. Π.χ. όταν ο όρος Τρόϊκα παρήκμασε και τη σιχάθηκε ο ελληνισμός έτσι επί ΣΥΡΙΖΑ, άλλαξαν τη λέξη Τρόϊκα σε Θεσμούς!

2ον) Η συγκάλυψη των αληθινών κινήτρων, σχεδίων και του καθολικού προγράμματος από την τις ηγετικές μειοψηφίες των ελιτιστών. Ένα καλό παράδειγμα είναι όταν με πρόσχημα την ισοτιμία και την ισότητα δικαιωμάτων ατόμων και λαών, επιτυγχάνεται διαστρέβλωση της Ιστορίας (συνωστισμός στο λιμάνι της σμύρνης) η εκμηδένιση της εθνικής συνείδησης, η αλλοίωση της θρησκευτικής και φυλετικιής ομοιογένειας του ελληνικού λαού με πλήθος αστείες δικαιολογίες που δεν αντέχουν στη στοιχειώδη λογική. Σπουδαίοι όμως καθηγητάδες σαν τον ανθρωπάκο με τα γυαλάκια τον Βερελή, κόπτωνται δήθεν για τα ιδανικά της φιλανθρωπίας, της αλληλεγγύης προς τους λαθρομετανάστες τους οποίους  τα εξωνημένα ΜΜΕ τους εμφανίζουν σαν εξαθλιωμένους πρόσφυγες (χωρίς ταυτότητες, χωρίς διαβατήρια αλλά με τελευταίας τεχνολογίας κινητά). Πρόκειται για την απάτη της απάτης και την παραπλάνηση και τον ευνουχισμό ενός ολόκληρου λαού.  

3ον)Παντού υπερισχύει το ψέμα αντί της αλήθειας. Ένας καλομελετημένος κωδικός και τρόπος αποπροσανατολισμού των λαών (μαζών) από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι η διασπορά ψεμάτων και η καταγραφή ποια εξ αυτών έπιασαν και έγιναν αποδεκτά. Το μέγα ψέμα του Τσίπρα «με έναν νόμο θα καταργήσουμε αν μας ψηφίσετε τα Μνημόνια» έπιασε γι’ αυτό κι εκλέχτηκε πρωθυπουργός. Όμως πριν καλά καλά αντιληφθεί ο ελληνικός λαός την απάτη και το ψεύδος, του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015 έστω κι αν μετέτρεψε το ΟΧΙ των Ελλήνων στο δημοψήφισμα του Ιουλίου του 15 σε περιφανέστατο ΝΑΙ.

Το ψέμα και η ψεύτικη ελπίδα είναι σαν το νανούρισμα για τους επιστήμονες της ψυχοτεχνολογίας και της προπαγάνδας σε κοιμίζει και σε βάζει σε προϋπνια νωθρή κατάσταση όπου αδυνατείς να ενεργήσεις.

4ον)Οι πολιτικοί και οι ηγετικές ομάδες του Συστήματος εξαπολύουν επιθέσεις λασπολογίας εναντίον των κλάδων που θέλουν να πλήξουν. Πχ. Οι συνδικαλιστές είναι αριστεροί του ΠΑΜΕ και προωθούν την πολιτική του ΚΚΕ και όχι τα συμφέροντα του κλάδου. Οι αγρότες αποκλείουν τους δρόμους και δεν νοιάζονται για τους μεταφορείς τροφίμων, τον κόσμο που οδηγεί για να πάει στη δουλειά του, κ.λπ. Με τη βοήθεια των δικών τους ΜΜΕ ξέρουν να χειρίζονται άριστα την τέχνη του κοινωνικού αυτοματισμού. Να στρέφουν δηλαδή τη μια κοινωνική τάξη ενάντια στην άλλη.

5ον)Η απόσπαση της προσοχής της κοινής γνώμης από ουσιαστικά θέματα στα οποία οφείλει να εστιάζει σε άλλα δευτερεύοντα. Γίνονται συζητήσεις για παράδειγμα περί αναθεωρήσεως του Συντάγματος την ίδια στιγμή που άλλα είναι τα φλέγοντα θέματα του λαού, η ανεργία, το δημογραφικό, η μετανάστευση αλλοδαπή και ημεδαπή, κ.ά.

6ον) Η δημιουργία ιδιωτικών (ΜΚΟ) μη κυβερνητικών οργανώσεων που υπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς του Συστήματος.

Με τίτλους άσχετους προς τους αληθινούς σκοπούς, με χρήματα που έχουν υποκλαπεί από άλλους λαούς, πριμοδοτούν την μετανάστευση των προσφύγων ενώ ο στόχος τους είναι αν εξοικονομήσουν στο Σύστημα φτηνά εργατικά χέρια. Αυτά τα συσσωρευμένα ανθρώπινα δράματα δεν έχουν σαν ξένοι τα δικαιώματα των υπολοίπων πολιτών στις χώρες που εγκαθίστανται, άρα μπορούν εύκολα να γίνουν αντικείμενα εκμετάλλευσης.

7ον)Δίνεται έμφαση στο χαρακτηρισμό: «Λαϊκισμός».

Μια αδέσμευτη, αυτόνομη λαϊκή συσπείρωση που αντιτάσσεται στα συμφέροντα της Ελίτ, χαρακτηρίζεται ως λαϊκισμός. Κι όμως Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ «ΛΑΪΚΙΣΤΉΣ» ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και οι άνθρωποί του, η ολιγαρχία, οι ελιτιστές που επιχρυσώνουν μεθοδικά τον πολιτικό λόγο με ψέματα και διαμορφώνουν μια απατηλή πολιτική πραγματικότητα προεκλογικά ώστε να είναι αρεστή στον λαό προεκλογικά και να του υποκλέψουν την ψήφο.

Έπεται συνέχεια…

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.