Γιατί οι μυστικές και οι φανερές Ελίτ πάντα κυβερνούσαν και κυβερνούν τον κόσμο έως σήμερα; Μέρος Γ!

Συνεχίζουμε τους μηχανισμούς χειραγώγησης των λαϊκών μαζών από τις μυστικές και φανερές Ελίτ.

8ον)Η προετοιμασία της διεθνούς κοινής γνώμης με δυσφήμηση και τρανταχτές κατηγορίες εναντίον του λαού στόχου.

Πολιτικοί, ντόπιοι όσο και αλλοδαποί , ΜΜΕ (κρατικά και διεθνή), κρατικοί μηχανισμοί που σκοπό τους έχουν την προπαγάνδα και τη διαπλοκή, (μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών) προετοιμάζουν και διεγείρουν τη διεθνή κοινή γνώμη ώστε να διάκειται εχθρικά στο στοχευμένο λαό-θύμα, είτε οικονομικά, είτε πολιτισμικά, κ.λπ. «οι Έλληνες είναι τεμπέληδες, απατεώνες, τρώνε τα λεφτά της ΕΟΚ». Με αυτό τον τρόπο η διεθνής κοινή γνώμη προετοιμάζεται ώστε να διάκειται εχθρικά προς τον ελληνικό λαό. Η φωτογραφία του Focus με την Αφροδίτη της Μήλου να μας σηκώνει το δάχτυλο περιφρονητικά, τα λέει όλα.

Αφροδίτη κλεμμένη και μας βάζει δάκτυλο

9ον)Δημιουργία ενοχικών συναισθημάτων έως την πλήρη διάλυση της αυτοεκτίμησης

Η Ελίτ του Συστήματος προκειμένου να υποτάξουν το αδέσμευτο φρόνημα του πλήθους, ιδιαίτερα όταν το καταδυναστεύουν και το καταπιέζουν πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά, κ.ά. καλλιεργούν με τη συμβουλή και πρόταση των  ψυχοτεχνολόγων, ενοχικά συναισθήματα στα υποψήφια θύματα. Η χυδαία έκφραση του πολιτικού «τα φάγαμε όλοι μαζί!» είναι μια παραστατική πρόταση τόσο έντονη και σατανική ικανή να διαλύσει την αυτοεκτίμηση ενός Έθνους και να ρίξει στο ναδίρ την αξιοπρέπειά του. Ένας ολόκληρος λαός άρχισε να αναλογίζεται «μήπως  εγώ φταίω για την οικονομική κατάρρευση του κράτους;» «τέτοιοι που είμαστε καλά να πάθουμε!» κάτω από ένα τέτοιο ενοχικό σύμπλεγμα για ποια ελπίδα, καινούργια αρχή, οικονομική ανάπτυξη, για ποια αξιοπρέπεια, ελευθερία, με ποιο κουράγιο να αγωνισθεί ένας λαός;

10ον)Η καλλιέργεια της παντοδυναμίας και της επίπλαστης ισχύος των ηγετών.

Με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από την αυστηρή δημοσιονομική πολιτική και τον δανεισμό από το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, και τον δανεισμό από τα άλλα κράτη της Ε.Ε. μέσω μνημονίων τα οποία έστω και σαν προσχέδια, έστω και χωρίς να ψηφισθούν από τη Βουλή, νομιμοποιούνται και επιβάλλονται με το έτσι θέλω. Τα ενεργούμενα του ελιτίστικου συστήματος διακυβέρνησης, φέρονται ανυποχώρητα και αυταρχικά απέναντι στο λαό. Ένας επίπλαστος ηγεμονισμός, και μια ψεύτικη δοτή από το Σύστημα δύναμη κάμπτει την όποια αντίσταση. Καθημερινά τα ΜΜΕ κάνουν πλύση εγκεφάλου στο λαό ότι μόνη μας ελπίδα είναι ο εξωτερικός δανεισμός και οι φοβερές περικοπές που οφείλουν να γίνουν μαζί με τον περιορισμό των στοιχειωδών δικαιωμάτων των πολιτών. Επιβάλλουν αντισυνταγματικές διατάξεις, κυρίως με προεδρικά διατάγματα, όπως απολύσεις, μειώσεις των συντάξεων, αδιαφορώντας για το οικονομικό, ψυχικό, κοινωνικό, υγειονομικό, εκπαιδευτικό κ.λπ. κόστος το οποίο ο κάθε πολίτης οφείλει να το παλέψει μόνος του με την οικογένειά του. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχοντας ψυχική ευαλωτότητα, αλλά και ευαισθησίες για τις οποίες η Ελίτ σφυρίζει αδιάφορη, δεν αντέχουν την αιφνίδια ανατροπή των προγραμματικών σχεδίων τους, τη συντριβή των ονείρων και της ελπίδας για το αύριο, αυτοκτονούν. Μπρος στην απατηλή εικόνα της παντοδυναμίας που την φιλοτεχνούν και γιγαντώνουν οι επικοινωνιολόγοι και οι ψυχοτεχνολόγοι, και την αναπαράγουν όλα τα συστημικά ΜΜΕ και ειδικά η τηλεόραση, ο λαός, αποκομμένος ο καθένας στο εγώ του, μη πιστεύοντας στη δύναμη του πλήθους, σε καμιά δυνατότητα αντίστασης, σκύβει τον αυχένα και υποτάσσεται. Είναι ο περιφανέστερος θρίαμβος για την κεφαλαιοκρατία, την οικονομική και πολιτική ολιγαρχία οι οποία στηρίζεται, εν γνώσει της, σε μαριονέτες. Σε γυάλινους ηγέτες και τυραννίσκους που φαντάζουν παντοδύναμοι, ενώ έχουν τόση αξία όση μια αερόφουσκα, ένας πομφόλυξ.  Μια τέτοια περίπτωση είναι ο πρόεδρος της Γαλλίας Μακρόν. Ένας υπαλληλίσκος τραπέζης  που η Ελίτ τον επέβαλε με το έτσι θέλω στον γαλλικό λαό.

Δεν είναι ασύνηθες μεταξύ των Ελλήνων να ακούς φράσεις απελπισίας και μοιρολατρίας, όπως: «Τι μπορεί να κάνει ο απλός λαός;» «Αυτοί που κυβερνούν έχουν τη δύναμη». «Όσο και να παλέψουμε στο τέλος περνάει το θέλω της κυβέρνησης». «Όποιον και να εκλέξουμε τα ίδια θα κάνει με τον προηγούμενο!» Όταν καλλιεργούνται τέτοιες νοητικές φόρμες ηττοπάθειας και απελπισίας μέσα σε οποιοδήποτε λαό δεν έχει νόημα να αναρωτιόμαστε πως οι φανερές και απόκρυφες Ελίτ κυβερνούν και υποδουλώνουν όχι απλά κάποιους λαούς, αλλά όλη την ανθρωπότητα.

11ον)Η επίμονη εφαρμογή της τεχνικής «διαρκές αδιέξοδο».

Είναι η γνωστή όπως προαναφέραμε μέθοδος του δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από τον άνωθεν επιβαλλόμενο «καταστροφικό» μονόδρομο. Είναι η μέθοδος-κωδικός για να πειστεί ο λαός ότι δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση ή λύση. Η επονομαζόμενη ΤΙΝΑ=There Is No Alternative. Ο ελληνικός λαός έχει πικρή πείρα της ΤΙΝΑ. Το καθοδηγούμενο από την Ελίτ συνδικαλιστικό κίνημα, τα μέσα ενημέρωσης και η επάρατη τηλεόραση κρατική και ιδιωτική επί χρόνια συνθλίβουν τη φυσική ορμή προς αναζήτηση άλλων ευφυών λύσεως εκτός από την υποταγή στα μνημόνια και την τρόικα (θεσμούς). Ένας λαός που κτυπάει το κεφάλι του συνεχώς στο αδιέξοδο χάνει τη δημιουργική του δύναμη, μαραζώνει, και αργοπεθαίνει. Η τεχνική της ΤΙΝΑ, είναι ίσως ο πιο καταστροφικός κωδικός χειραγώγησης και υποταγής. Φαντάζεστε τι θα συμβεί όταν θα επιβάλλουν στους λαούς την με ακτίνες λέιζερ εγχάραξη της ηλεκτρονικής ταυτότητας με την παλαμοσκόπηση, δακτυλοσκόπηση, ιριδοσκόπηση για να μας προστατέψουν δήθεν από κλοπές στους λογαριασμούς  καταθέσεων στις τράπεζες, για την αναγνώριση του κάθε πολίτη. Στην ουσία την παρακολούθηση του κάθε πολίτη από τις κρατικές υπηρεσίες του κάθε ατόμου, ώστε να είναι ακίνδυνος και να συλλαμβάνεται πριν αντιδράσει στην υποδούλωσή και υποταγή του στο Σύστημα. Το 1984 του Όργουελ και το έργο V for Vendetta, μας έχουν ήδη ψυχολογικά ετοιμάσει για το τι μας περιμένει σαν γίνουμε απομονωμένα, αποκομμένα από το σύνολο, κλεισμένα στο εγώ μας, ανθρωπάκια.

12ον)Η εφαρμογή της τεχνικής του σοκ.

Αν θυμηθούμε τον καταιγιστικό ρυθμό που χάναμε από την αρχή της οικονομικής κρίσης τα κεκτημένα και τα δικαιώματά μας το ένα μετά το άλλο, αντιλαμβανόμαστε το ακατανίκητο της τεχνικής αυτής. Ο ξέφρενος ρυθμός που επιφέρουν οι οικονομικές αλλά και οι πολιτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, η απώλεια των κεκτημένων, ακινητοποιούν τον λαό που υφίσταται την σφοδρή επίθεση, του προκαλούν σύγχυση και αδυνατεί να αντιδράσει. Αν ληφθεί υπόψη πως ο λαός αυτός έχει υποστεί ταυτόχρονα, όσα προηγούμενα αναφέραμε, 9ον)ενοχικό σύμπλεγμα, μείωση της αυτοεκτίμησης του, 10ον)αίσθημα κατωτερότητας από την επίδειξη δύναμης της Ελίτ (συνήθως από το ξύλο, τα δακρυγόνα, της βομβίδες κρότου λάμψης, τις συλλήψεις κ.λπ. από τις δυνάμεις επιβολής της τάξης, που ελέγχονται απόλυτα από την Ελίτ, αντιλαμβανόμαστε το χάος και την κατάρρευση του ηθικού του. Θυμηθείτε την καταστροφή και τη φωτιά που προκάλεσαν οι γνωστοί-άγνωστοι του Συστήματος στην Μarfin και τα θύματα που απανθρακώθηκαν μεταξύ των οποίων μια έγκυος υπάλληλος. Το μήνυμα προς τον λαό από τις ελιτίστικες κλίκες της ολιγαρχίας ήταν: «Αν αντιδράσεις θα σε τσακίσουμε πάση θυσία».

Αν στα ανωτέρω προσθέσουμε και την απελπισία του 11ου)κωδικού χειραγώγησης, «το διαρκές αδιέξοδο» τι πιθανότητες δίνουμε στον καταπονημένο λαό να αλλάξει τη μοίρα του και να τα βάλει με τους τυράννους του;

Έπεται συνέχεια…

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.