«Ασύμμετρη» αντεπίθεση Ελλήνων!

Είναι κάποια χρόνια που ακούω: “- Δεν έχουμε χρόνο!” Είναι όμως ολοκληρωτικά ακριβής αυτή η έκφραση; Ο χρόνος δεν κυλάει πάντα με τον ίδιο ρυθμό. Όταν δρας “αποφασισμένος”, περπατώντας πάνω στην κόψη του ξυραφιού, ο χρόνος διαστέλλεται και “χωράει” πράγματα το πριν αδιανόητα. Βέβαια, “ούπω ήκει η ώρα” της χρονικής διαστολής.

Όταν έφθασαν οι Πέρσες στην Ελλάδα τη δεύτερη φορά, οι Σπαρτιάτες είχαν τις θερινές γιορτές προς τιμήν του Απόλλωνα – το ίδιο και την πρώτη! Αν θυμάμαι καλά, αυτές ήσαν τα Κάρνεια… “- Τί; Οι Πέρσες; Εμείς έχουμε γιορτές του Απόλλωνα και κατά τη διάρκεια τους δεν πολεμάμε! Ας περιμένουν οι Πέρσες!” Οι τιμές στον Απόλλωνα πάνω απ’ όλα! Γι’ αυτό διάλεξαν τριακόσιους μόνον πολεμιστές, τους καλύτερους, που γνώριζαν ότι τους στέλνουν να πεθάνουν. Φαίνεται αυτό από το ότι δεν επέλεξαν κάποιον που δεν είχε γιο, για να μη χαθεί η γενιά του.

Και έγινε το θαύμα! Μέσα σε τρεις μέρες, 300 Σπαρτιάτες (κάμποσοι περίοικοι και 1100 Θεσπιείς και Θηβαίοι) άλλαξαν τη ροή της Ιστορίας! Αθηναίοι και υπόλοιποι Έλληνες οργανώθηκαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο (που τους τον έδωσε αυτό το τριήμερο), και το επακόλουθο θαύμα της Σαλαμίνας στερέωσε τη νίκη των Ελλήνων.

Παιδιά… μη μετράτε, ούτε να λογαριάζετε πολύ το “χαμένο χρόνο”, είναι κακός σύμβουλος το μέτρημα του χρόνου. Το αποτέλεσμα το μετράει η ακλόνητη απόφαση να θυσιαστείς για την Ελευθερία της Πατρίδας σου και του Έθνους και τα “μεγάλα”, τα μέγιστα συντελούνται τότε. Υπάρχουν και άλλες, άϋλες δυνάμεις, που συνδράμουν (θυμηθείτε τον Εχετλαίο) τους αποφασισμένους να πεθάνουν για το ιδανικό της Ελευθερίας, της δικής τους και της Πατρίδας τους. Για τα γυναικόπαιδα, τους τάφους των προγόνων, τους βωμούς και εστίες των Θεών… ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ!

 

Αυτά τα λίγα για το χρόνο και την … “αιωνιότητα”!

Θα περιμένουμε μέχρι να στηθεί η σημαία του ISIS πάνω στην Ακρόπολη;

Το σχέδιο “τους” για αφανισμό της Ελλάδας πρέπει να “καεί”, εδώ και τώρα. Ο βασικός μοχλός του σχεδίου, οι αλλοδαποί, πρέπει να αντιμετωπιστεί σπέρνοντας τους μεγάλο φόβο. Βέβαια, δεν είναι όλοι τζιχαντιστές, ούτε όλοι στο “κόλπο”. Αλλά, αν μας επιτεθεί η Τουρκία, όλοι οι μουσουλμάνοι θα σταθούν στο πλευρό της. (Απλά, γιατί μία μουσουλμανική χώρα πολεμάει με μία χριστιανική χώρα.) Πολλοί όμως από αυτούς είναι νέοι και μάλλον ελαφρόμυαλοι άνθρωποι, που ονειρεύονται μια άνετη ζωή στην Ευρώπη – κι αν δεν μπορούν εκεί, έστω μια καλύτερη ζωή στην Ελλάδα. Δεν ήρθαν εδώ για να πεθάνουν.

Και αν “κατατρομάξουν”, θα θελήσουν οικειοθελώς να φύγουν και πάμπολλοι θα σταματήσουν να έρχονται. Και πώς τους τρομάζεις, χωρίς να τους επιτεθείς; Ακριβώς όπως κατατρομάζει την Ελλάδα ο Ερντογάν. Με προειδοποήσεις, με κραυγές και συριγμούς από τον ίδιο και όλα τα τσιράκια του, περί επικείμενης επίθεσης εναντίον μας – και υπεροπλίας, και υπερικανότητας, και περί του “αήττητου” τουρκικού στρατού. Γιορτές και πανηγύρια στην επέτειο του Ματζικέρτ, της Άλωσης και δε συμμαζεύεται. Και ούτε ένα βλέμμα στους Εύζωνες μας… πλήρης περιφρόνηση, σαν να μην υπήρχαν. Και προκλήσεις εν είδη χαστουκιών στην Ελλάδα, αδιάκοπα και εντεινόμενα!

Γνωρίζει καλά ο σουλτανίσκος αυτός όλες τις επικοινωνιακές μεθόδους της νίκης χωρίς πόλεμο. Ήτοι, πώς μπορείς να κερδίσεις έναν πόλεμο, χωρίς να χρειαστεί ούτε καν να τον κηρύξεις. Και με την ηγεσία που έχει η Ελλάδα, δεν το συζητάμε!

Κάποιοι πρέπει να “σφυρίξουν” στους “επενδυτές” μιας άνετης ζωής στην Ελλάδα, με κάθε τρόπο και μέσον, ότι ο πόλεμος φθάνει οσονούπω στην Ελλάδα και ότι οι Έλληνες, όσο χαζούληδες αν φαίνονται σε καιρό ειρήνης, στον πόλεμο δεν είναι εύκολοι αντίπαλοι. Πολλοί λοιπόν από αυτούς (τους «επενδυτές») θα πεθάνουν μακριά από την πατρίδα τους σαν το σκυλί στο αμπέλι, που λέμε στην Ελλάδα. Ενώ δεν είχαν τέτοιο στόχο, όταν έφυγαν από αυτήν.

Όλα τα πατριωτικά ιστολόγια, ακόμα και χρησιμοποιώντας σύντομα μηνύματα στα αγγλικά, ας τους προειδοποιούν ότι στην Ελλάδα “μυρίζει μπαρούτι”. Αν είχαμε ένα ιδιωτικό drone, θα μπορούσαμε να τους ρίξουμε προκηρύξεις. Ή, ακόμα καλύτερα, οι πατριώτες των νησιών που πλημμυρίζουν από τεράστιους αριθμούς “καλοδεχούμενων” από όλες τις κυβερνήσεις “μας”, θα μπορούσαν να πληρώσουν ανθρώπους που γνωρίζουν κάποια από τις γλώσσες τους, να τους προειδοποιούν με ντουντούκες ότι πρέπει να απαιτήσουν να φύγουν από την Ελλάδα, επειδή εν όψει επικείμενου πολέμου κινδυνεύει η ζωή τους.

Το καλό που τους θέλουμε!… Τόσον από εδώ, όσον και από τα τουρκικά παράλια, ας γυρίσουν στις πατρίδες τους – ή, ας πάνε σε ασφαλείς μουσουλμανικές χώρες, πριν ξεσπάσει ο ελληνοτουρκικός πόλεμος. Γιατί ο πόλεμος αυτός δε θα είναι “παίξε-γέλασε”, όπως επιδιώκει να τον παρουσιάζει ο Ερντογάν.

Σε αυτόν τον πόλεμο, ούτε τί να φάνε δε θα έχουν εδώ. Και, συνεπώς, ο “περίφημος” ΟΗΕ και οι ΜΚΟ των αλληλέγγυων, αν είναι πραγματικά φιλάνθρωποι, πρέπει να τους πάρουν αμέσως όλους από δω· πριν πεθάνουν από όπλο, βόμβα, ή πείνα. Και να τους μεταφέρουν στις πολύ ασφαλέστερες πατρίδες τους, ή όπου αλλού θέλουν – πλην Ευρώπης, βέβαια, γιατί εκεί τα σύνορα «έκλεισαν». “Ανοιχτά σύνορα” έχει μόνον η Ελλαδίτσα, γιατί οι πολιτικοί της είναι πολύ “φιλεύσπλαχνοι” για κάθε άλλη χώρα, πλην της Ελλάδος.

Και μη μου πείτε ότι αυτή η ιδέα δεν είναι και αντι-υβριδικός πόλεμος εναντίον του Ερντογάν! Του κάνουμε μεγάλη χαλάστρα, δείχνοντας ότι δεν φοβόμαστε τον πόλεμο, ότι είμαστε αποφασισμένοι για αυτόν. Και του λιποψυχάμε και τον εσωτερικό στρατό που μας στέλνει!

Τα πατριωτικά ιστολόγια, κατά την “ταπεινή” μου άποψη, θα πρέπει να κάνουν στροφή 180° – όχι 360°! Και αντί να περιγράφουν σχεδόν αποκλειστικά τον υβριδικό πόλεμο του Ερντογάν (τις απειλές, την οίηση και τις προκλήσεις του), και τους κινδύνους που διατρέχουν οι Έλληνες από τον τακτικό και τον εδώ “αποσταλμένο” στρατό του, καλόν είναι να πυκνώσουν οι αναφορές στο τί θα πάθει ο ίδιος και τα “στρατιωτάκια” του, αν μπλεχτούμε σε πόλεμο – και, κατά τον μέγιστο Κονδύλη, όχι μόνον πρέπει να μπλεχτούμε, αλλά και να επιτεθούμε πρώτοι!

Έτσι, ο υβριδικός του αντιστρέφεται. Στέλνουμε φόβο στους ποικίλους εκφοβιστές, και επί πλέον διαχέουμε φόβο σε όλο το πολιτικό σύστημα, ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλη προδοσία εις βάρος της Ελλάδος. Ως εδώ, και ούτε βήμα πιο πέρα! Και το «ως εδώ», θα το «επανεξετάσουμε»!

Αν οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν διαταχθούν να πολεμήσουν έως την τελική Νίκη (και τίποτα λιγότερο), οι υπεύθυνοι ας κατανοήσουν, ας τους δώσουμε να κατανοήσουν, ότι θα υποστούν την μήνιν του Ελληνικού Λαού. Και ας ετοιμάζουμε το λαό, ότι αυτή τη φορά ο θυμός του και η ορμή του πρέπει να είναι τόση, ώστε να μην αστειευτεί με την τύχη της Πατρίδας του και των παιδιών του, όπως “αστειεύτηκε” και υποτάχτηκε στη φτώχεια και τα μνημόνια, που δόλια του επέβαλαν.

Τώρα θα αναφερθώ σε ένα εξ ίσου καυτό θέμα με το πιο πάνω, το θέμα του Ελληνικού Στρατού, των Ενόπλων Δυνάμεων γενικότερα. Εργοδότα, προτείνεις εμμέσως πλην σαφώς, ότι οι κατώτεροι αξιωματικοί έχουν καθήκον και εκ του όρκου και εκ του πατριωτισμού τους να μην υπακούσουν σε “ηττοπαθείς” διαταγές ανωτέρων τους. Και ακριβώς έτσι είναι, γιατί σχεδόν όλοι αυτοί οι ανώτεροι μάς έχουν δώσει σαφή δείγματα τί είδους “υπερασπιστές” της πατρίδας είναι.

Όμως, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο – για να μην πω ακατόρθωτο. Γιατί; Για το ότι ο κορυφαίος της στρατιωτική ιεραρχίας θα δώσει εντολές, οι οποίες, περνώντας από ιεραρχική διαδοχή, θα φτάσουν ως τον κατώτερο αξιωματικό, που ας υποθέσουμε ότι είναι γενναίος πατριώτης και θέλει πραγματικά να υπερασπιστεί την Ελλάδα. Ποιον θα “αποκεφαλίσει”; Τον όγδοο, έβδομο, έκτο τροχό της αμυντικής άμαξας; Στους κορυφαίους δεν μπορεί να φτάσει, και έτσι η άμαξα θα προχωράει όπως έχουν σχεδιάσει οι κορυφαίοι.

Οι “καίριες” αντιδράσεις των κατώτερων αξιωματικών έχουν αξία και αποτέλεσμα μόνον σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις, όταν βλέπουν ότι είναι σχεδιασμένες έτσι, ώστε να χαθούν για την Ελληνική πλευρά.

Με αυτό ως δεδομένο, αν η κορυφαία στρατιωτική ηγεσία θέλει να “πουλήσει” τον πόλεμο (και μαζί, βέβαια, την πατρίδα μας), τότε μπορεί να δίνει χαοτικές διαταγές, ώστε κανένας και πουθενά να μη γνωρίζει τί ακριβώς γίνεται, στο σύνολο των επιχειρήσεων. Κατά το απλά λεγόμενο: “να χάνει το σκυλί τον αφέντη του”! (Κάτι τέτοιο πιστεύω ότι συνέβη στην Κύπρο.) Πάρα πολύ δύσκολη η συνολική αντίδραση των κατώτερων αξιωματικών, σχεδόν αδύνατη, στις άνωθεν χαοτικές σχεδιάσεις και διαταγές.

Μόνο μια «κοινή συνεννόηση» όλων των κατώτερων αξιωματικών, αν διακρίνουν ότι τους οδηγούν σε σφαγή και σε έναν χαμένο πόλεμο (ή και σε απώλειες εδαφικής -ή άλλης- κυριαρχίας χωρίς πόλεμο), θα μπορούσε να “λύσει” μια τέτοια προδοσία, αν βέβαια καταστεί σαφές ότι αυτή υπάρχει και δρα κατά της ανεξαρτησίας και της ασφάλειας της Ελλάδος.

Οψόμεθα…

Δημιουργικός θα είναι κάθε αντίλογος, γιατί από τις αντιθέσεις γεννιέται η Αρμονία και συνεπώς η Δύναμη, γιατί η ΑΡΜΟΝΙΑ είναι αντίθετη του ΧΑΟΥΣ.

Πάντως, όταν το antinews.gr δημοσιεύει άρθρο με τίτλο: “Προς ΥΠΕΞ: Το κύριο αίτιο του κινήματος στο Γουδί παραμένει δραματικά επίκαιρο… ”, (θέμα, ακόμα και ως τίτλος, που κάνει “τζιζ” – ακόμα είναι στην πρώτη σελίδα!), τότε τα πράγματα στην Ελλάδα έχουν πλησιάσει σε ευρύ φάσμα την ώρα της κρίσεως, δηλαδή την ώρα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ για όλους και όλα.

Γένοιτο!

Τί λέω «γένοιτο»;

Θαρσείτε, στον απόλυτο χωρόχρονο έχει ΉΔΗ τελεστεί!

Έγραψε η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου 14/10/19

https://ergdhmerg.wordpress.com/2019/10/14/%ce%b1%cf%83%cf%8d%ce%bc%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ae%ce%bd%cf%89%ce%bd/

Σχόλιο αναρτήσαντος:Ευχαριστούμε την συναγωνίστρια Κατερίνα Χατζηθεοδώρου για την πρωτότυπη θέση που παίρνει και προτείνει μπρος στην απειλή του μεταναστευτικού κινδύνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.