Να μην ξεχνάμε κι επαναπαυόμαστε…

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΜΕ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΗΡΥΤΤΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ , ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΕΜΟΙ , ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ , ΠΕΙΝΑ , ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ , ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ , ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ , ΣΕΙΣΜΟΙ , ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ κ.α ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ. ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΕ ΟΣΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

” ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΑΙ “


ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 4 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ , Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΝΗ”ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”

ΕΝΤΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ , ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΛΈΓΞΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ…..

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.