Πως λέγονται αυτοί που διαλύουν το στράτευμα μιας χώρας που κινδυνεύει; Ποια οφείλει να είναι η τιμωρία τους;

Σύμφωνα με αποκάλυψη της εκπομπής  ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV Mr V 46η ο αρχηγός στρατού Κωνσταντίνος Γκίνης κατά την περίοδο 31/7/12 έως 6/3/13 είχε πει τα κάτωθι τρομακτικά:

«…επιχειρείται αφοπλισμός του στρατού από το 2005».

Επιχειρείται; από ποιους;

Δέστε το βίντεο, η δήλωση Γκίνη αναφέρεται στην αρχή.

http://https://www.youtube.com/watch?v=WzAyPm99s3k

Και δεν φθάνει μόνο αυτό… σήμερα είχαμε την …

Οργισμένη παραίτηση του δ/κτή της 114ΠΜ των Mirage 2000: «Δεν έχω αεροσκάφη και με αναγκάζουν να εξυπηρετώ μετανάστες»!

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 09:20) Στα όρια του φαίνεται πως έφτασε ο διοικητής της 114ΠΜ της βάσης των Mirage 2000, ένας εξαίρετος αξιωματικός, έμπειρος μαχητής των αιθέρων, και υψηλό εθνικό φρόνημα Σμήναρχος (Ι) Ιωάννης Κυρίου.

Η παραίτησή του έπεσε σαν «βόμβα», καθώς σύμφωνα με πληροφορίες παραιτήθηκε για δύο πολύ βασικούς λόγους:

Ο πρώτος η συνεχής -σχεδόν στοχευμένη- υποβάθμιση της 114ΠΜ, με την πρωτοφανή έλλειψη ανταλλακτικών για τα Mirage 2000EGM και «-5», της μονάδας της ΠΑ που συγκεντρώνει μοναδικές ικανότητες τόσο με τα υποστρατηγικά όπλα SCΑLP-EG όσο και με τους πυραύλους AM.39 Exocet και ο δεύτερος από τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις  στην εμπλοκή της βάσης στο θέμα του μεταναστευτικού!

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, η 114 ΠΜ είχε φτάσει πλέον να ασχολείται περισσότερο με τους αλλοδαπούς παρά με τις αεροπορικές επιχειρήσεις!

Κυριολεκτικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το πόσο χαμηλά έχει πέσει η στάθμη της χώρας και των  ΕΔ ειδικότερα.

Εάν κάποιος έλεγε πριν από κάποια χρόνια ότι θα μπορούσε να βρισκόταν ηγεσία πολιτική ή στρατιωτική η οποία θα πίεζε -σχεδόν εξανάγκαζε- στρατιωτική μονάδα για την εξυπηρέτηση αλλοδαπών που έχουν εισβάλλει στη χώρα, αντί για την πραγματική αποστολή της που είναι η άμυνα του έθνους θα τον πέρναγαν για τρελό.

Και όμως. Στην Ελλάδα του 2019, με τα πιεστικά, περισσότερο από ποτέ ζητήματα εθνικής ασφάλειας  συμβαίνουν αυτά τα πρωτοφανή  σε μια μονάδα που κάποτε ήταν πρότυπο για όλη την ΠΑ, η οποία δυστυχώς τώρα έχει καταντήσει «σκιά» του παλιού καλού εαυτού της.

Πρόκειται για πάρα πολύ σοβαρή παραίτηση από έναν εξαίρετο αξιωματικό που δεν άντεξε άλλο να βλέπει την 114ΠΜ να μετατρέπεται από βάση της ΠΑ σε κέντρο εξυπηρέτησης αλλοδαπών.

Το πρόβλημα των παραιτήσεων για τη ΠΑ εντείνεται όλο και περισσότερο αφού το προσωπικό και οι Ιπτάμενοι διαμαρτύρονται. Ο διοικητής της 114 είχε προωθήσει δεκάδες αναφορές για το ζήτημα της τεχνικής υποστήριξης στις 331 και 332 Μοίρες, οι οποίες έπεφταν και εξακολουθούν να πέφτουν στο κενό. Έφτασε στο αμήν.

Ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας (ΤΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, (κέντρο) με τον παραιτηθέντα πλέον διοικητή της 114ΠΜ Σμήναρχο (Ι) Ιωάννη Κυρίου (δεξιά).


(Αρχικό κείμενο) Σύμφωνα με πληροφορίες  την παραίτηση του υποβάλλει ο διοικητής της Τανάγρας, της βάσης των Mirage 2000.

Η πληροφορία για την παραίτηση προέκυψε σήμερα το πρωί.

Το πρόβλημα των παραιτήσεων στην Πολεμική Αεροπορία γίνεται όλο και πιο σοβαρό τα τελευταία χρόνια.

ΠΗΓΗ: https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/aeroporia/824883_paraiteitai-ypsilovathmo-stelehos-tis-pa

Σ.γ.: Βγάλετε συμπέρασμα για το μέγεθος της προδοσίας το οποίο έχει βαθιές ρίζες και ξεκινάει χρόνια πίσω. Ο Αθανάσιος Στριγάς στο βιβλίο του “ΠΑΓΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, υπότιτλος: Η αρχή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου”, Εκδόσεις ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ, Αθήνα Φεβρουάριος 2001, τα έχει περιγράψει με λεπτομέρειες όπως οι παγκοσμιοποιητές τα έχουν προσχεδιάσει χρόνια πριν… Εσείς τι κάνετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.