ΕΡΙΦΥΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚA, ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης για το Μεταναστευτικό-“ενάντια στη νέα δομή”, 25/11/2019

Απουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης ξεκίνησε μετά τις 6.30 το απόγευμα της Δευτέρας το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μυτιλήνης με αποκλειστικό θέμα το προσφυγικό- μεταναστευτικό.

Μεγάλο ΟΧΙ στο  να υπάρξει νέα δομή στον Δήμο Μυτιλήνης, από τον συνδυασμό “Δύναμη Ενότητας” του Ευστράτιου Κυτέλη.

Πύρινος Πατριωτικός λόγος από την δημοτική σύμβουλο του συνδυασμού αυτού, Εριφύλη Γιαννακά, η οποία καταχειροκροτήθηκε από τους πολίτες:

« ..Μόνο η Ελλάδα δεν φυλάσσει τα σύνορά της. Οι Διεθνείς Συμβάσεις που επικαλείστε μερικοί, δεν τηρούνται ούτε από την Ε.Ε. ούτε από την Τουρκία, παρόλα αυτά όμως.. κι αυτές οι διεθνείς συμβάσεις.. προβλέπουν ως υπέρτατο την ασφάλεια των πολιτών κάθε κράτους, καθώς και την εθνική και εδαφική του ακεραιότητα »,

«..Κάθε μήνα, “μια νέα πόλη” 9.000 ανθρώπων, που δεν ξέρουμε τί είδους άνθρωποι είναι, έρχονται στο νησί μας. Σαν Ελληνίδα πολίτης αναρωτιέμαι γιατί να έχω χάσει την ασφάλειά μου μέσα στον τόπο μου, να φοβάμαι κοιτάζοντας δεξιά κι αριστερά…»

«..Πρέπει ΤΩΡΑ να γίνουν:
1. Άμεση φύλαξη των συνόρων
2. Άμεση αποσυμφόρηση του νησιού
3. Έλεγχος στις ΜΚΟ
4. Καμία νέα δομή, ΑΡΚΕΤΑ!
5. Αν η κυβέρνηση συνεχίσει την πολιτική της και δεν εισακουστούμε.. ΜΑΖΙΚΗ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, με σύμπραξη όλων των φορέων και όλων των θεσμικών οργάνων μαζί με τους πολίτες » 

Η ανάρτηση αυτή, με το αποκλειστικό βίντεο από τον λόγο της άξιας αυτής Ελληνίδος, πρέπει να προωθηθεί προς πάσα κατεύθυνση, σε κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για να δικαιωθεί ο αγώνας της Εριφύλης και να αποκτήσει φίλους σε όλη την Ελλάδα. Πρέπει να γίνει αυτό, γιατί έχει, λόγω της στάσης της, στοχοποιηθεί άγρια από ανθελληνικούς “παράγοντες” του νησιού, ΜΚΟ και συριζαίους “αλληλέγγυους του μισθού”.

ΕΥΓΕ ΕΡΙΦΥΛΗ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/11/blog-post_28.html#more

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.