Δεν μαθαίνουν τίποτα από την τραγική εμπειρία της ζωής αλλά και τα διδάγματα της Ιστορίας, οι πολιτικοί και οι λαοί. Έτσι είναι καταδικασμένοι να επαναλαμβάνουν το αυτοκαταστροφικό σενάριο του πολέμου

Ακούστε τι λέει ο αρχινάρκισσος πρωθυπουργός της Ινδίας για το Πακιστάν:

Ινδία – Ν. Μόντι: «Οι ένοπλες δυνάμεις μας θα χρειαστούν 7 με δέκα ημέρες για να κάνουν σκόνη το Πακιστάν».

Ναρέντα Μόντι άλλος ένας αρχινάρκισσος που δεν μαθαίνει από την Ιστορία. Βρε βλάκα έτσι θα αντιδρούσε ο μοναδικός ηγέτης της σύγχρονης ανθρωπότητας ο Μαχάτμα Γκάντι;

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντα Μόντι σε ομιλία του σε στρατιωτική ακαδημία του Νέου Δεχλί αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα πλήγματα της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας στο Πακιστάν το 2016 και το 2019.

Η Ινδία διαθέτει τις απαραίτητες στρατιωτικές ικανότητες για να νικήσει το Πακιστάν σε λιγότερο από δέκα ημέρες σε περίπτωση ένοπλης σύγκρουσης μεταξύ των δύο χωρών της νότιας Ασίας, δήλωσε σήμερα ο Ινδός πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι.

Οι δύο πυρηνικές δυνάμεις έχουν αντιπαρατεθεί τρεις φορές μετά τον χωρισμό τους το 1947, ενώ πέρυσι πέρασαν μία μεγάλη κρίση μετά την κατάρριψη πολεμικών αεροσκαφών τους πάνω από τη διαφιλονικούμενη περιοχή του Κασμίρ.

«Το Πακιστάν έχει ήδη χάσει τρεις πολέμους. Οι ένοπλες δυνάμεις μας θα χρειαστούν 7 με δέκα ημέρες για να κάνουν σκόνη το Πακιστάν», τόνισε ο Μόντι στη διάρκεια ομιλίας του σε στρατιωτική ακαδημία του Νέου Δελχί.

Φορώντας το μπορντό κασκέτο των σπουδαστών της στρατιωτικής σχολής ο Ινδός πρωθυπουργός αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα πλήγματα της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας στο Πακιστάν το 2016 και το 2019.

«Αυτή είναι “η νέα σκέψη”. Προχωρούμε σε χειρουργικά πλήγματα και βάλουμε εναντίον των τρομοκρατών στο έδαφός τους», τόνισε.

Η κυβέρνηση του Μόντι δέχεται πιέσεις καθώς συνεχίζονται οι διαδηλώσεις κατά του αμφιλεγόμενου νόμου για την παροχή υπηκοότητας αλλά και εξαιτίας της επιβράδυνσης της οικονομίας.

Το Πακιστάν εξακολουθεί να διεξάγει «έναν πόλεμο δι’ αντιπροσώπων» εναντίον της Ινδίας, εκτίμησε ο Ινδός πρωθυπουργός, κατηγορώντας το Ισλαμαμπάντ ότι υποστηρίζει υπογείως ομάδες ανταρτών στο Ινδικό Κασμίρ, όπου η Ινδία είναι αντιμέτωπη με ένοπλη εξέγερση.

ΠΗΓΗ: https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/842487_india-n-monti-oi-enoples-dynameis-mas-tha-hreiastoyn-7-me

Σχόλιο  γράφοντος: Βρε ηλίθιε Ναρέντα, ξεχνάς ότι το Πακιστάν είναι πυρηνική δύναμη όπως εσείς οι δήθεν βουδιστές-μουσουλμανιστές Ινδοί; (Σκέτη υποκρισία η θρησκεία σας όπως και οι δικοί μας δήθεν ορθόδοξοι Έλληνες). Αν το Πακιστάν δει ότι οι πολυαριθμότερες ινδικές ένοπλες δυνάμεις το κάνουν σκόνη, ποιος σου εγγυάται βρε αδιάβαστε που  πήρες μηδέν (0) στην Ιστορία ότι δεν θα σου ρίξει 3 πυρηνικές μπόμπες να σε κάνει αυτό σκόνη; Κατά τα άλλα κουβέντες για κατανάλωση από τον όμοιο με σένα λαουτζίκο!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.