Ας μην περιμένουν ποτέ οι Έλληνες σαν αποικιακό outsider που αιώνια θα είναι, να πρωτοστατήσουν στην Premiere League.

Δεν έχει νόημα να ξοδεύει κανείς ενέργεια για το όπιο του λαού, το ποδόσφαιρο. Το μεγάλο εκτονωτήρι της νεολαίας και κάτι σαν σεξουαλικό υποκατάστατο του αυνανισμού.

Τα μεγάλα ποδοσφαιρικά μονοπώλια της Ισπανίας, της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας και ολίγον τι της Γαλλίας, με budget δισεκατομμυρίων κάνουν αυτό που η Αμερική (ΗΠΑ) κάνει με τους επιστήμονες• αφαίμαξη όχι εγκεφάλων του πλανήτη, αλλά των καλλίτερων ποδιών.

Κώστας Ζάλιαρης

gazzetta.gr – ‎Πέμπτη‎, ‎2‎ ‎Ιουνίου‎ ‎2016

«Χορός» δισεκατομμυρίων στην Πρέμιερ Λιγκ!

provided by gazzetta.gr

Η Deloitte ανακοίνωσε τα… νέα, διαστημικά δεδομένα που επικρατούν στο οικονομικό σκέλος του κορυφαίου πρωταθλήματος, στο οποίο πλέον, οι μισθοί που παραχωρούνται, είναι μεγαλύτεροι ακόμα και από το σύνολο αυτών που καταγράφονται στην Πριμέρα και τη Serie A μαζί!

Την ώρα που στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας τα χρήματα που διαθέτονται για τις πληρωμές των παικτών φτάνουν στο 1,2 δις και αυτά στην Ιταλία ανέρχονται περίπου στα ίδια, στην Πρέμιερ, ξεπερνούν τα 2,5 δις.

Τα έσοδα των συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 που ολοκληρώθηκε στις αρχές Μαΐου, έφτασαν μέχρι και στα 4,7 δισεκατομμύρια ευρώ, (σ.γ.: όσο και το ποσό που ζητιανεύει μήνες τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει από τους τοκογλύφους και μας έχει επιβάλλει τραπεζική δικτατορία  και κόφτη στα μνημόνια με ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ χειρότερη των Σαμαρά, ΓΑΠ, Βενιζέλου, Παπαδήμου, Κουβέλη, Καρατζαφέρη) ποσό που θα πάρει την … ανηφόρα μόλις τεθεί σε πλήρη εφαρμογή από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, το… βασιλικό deal με τα τηλεοπτικά δικαιώματα που γεμίζει ακόμα περισσότερο τα ταμεία των ομάδων της πρώτης κατηγορίας της Αγγλίας.

Μαζί με αυτό, τα χρήματα που θα καρπώνεται πλέον κάθε ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος και θα καταγραφούν μόλις πραγματοποιηθούν οι απαραίτητοι υπολογισμοί στο κλείσιμο της σεζόν, θα ξεπερνούν τα 300 εκατ. ευρώ!

Σχόλιο γράφοντος:E, εσείς νεολαία των Ελλήνων που αθλείστε από τα «καθίσματα των κερκίδων» και γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια την Πολιτική, την Παιδεία, την οικονομική χρεοκοπία της πατρίδας ξαναγυρίσετε στις φαβέλες σας μετά τις ολιγόλεπτες ιαχές για τη νίκη της ομάδας σας.

Κάνετε ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στο ποδόσφαιρο. Αφείστε τους να γιορτάζουν σε άδεις κερκίδες, σας κοροϊδεύουν σας αρμέγουν και κερδίζουν εκατομμύρια.

Κάνετε ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στο ποδόσφαιρο. Αφείστε τους να γιορτάζουν σε άδειες κερκίδες, σας κοροϊδεύουν, σας αρμέγουν και κερδίζουν εκατομμύρια.

Ε, εσείς νεολαία των Ελλήνων, αντί να μαστουρώνετε ποδοσφαιρικά καλλίτερα να κάνετε ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ και ΑΠΟΧΗ, σταματήσετε να πηγαίνετε στα γήπεδα και αφήστε τις ελληνικές ομάδες ΟΛΕΣ να χρεοκοπήσουν μια και καλλίτερες ποδοσφαιρικές ημέρες από έναν Ολυμπιακό πρωταθλητή και μνηστήρες τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να δείτε στον αιώνα τον άπαντα. Τα ίδια Μανολάκη μου, δεν βαρεθήκατε ποδοσφαιρικά εξαρτημένοι; Και θέλετε λύση μαγική στα υπόλοιπα; Από τις καρέκλες σας!

ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ αντί να χρεωκοπείσετε οικονομικά εσείς και οι πατεράδες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.