Κήρυξη της χώρας σε καραντίνα λόγω κορονοϊού, μας λύνει τα χέρια για να επιστραφούν οι μη πρόσφυγες παλιοί και νεοερχόμενοι λάθρο, στην Τουρκία

Ένα κράτος σεβόμενο τον εαυτό του και μια κυβέρνηση ανεξάρτητη, ισχυριζόμενη ότι ο ελληνικός λαός κινδυνεύει από την πανδημία του κορονοϊού, έχει όλο το δικαίωμα με βάση το διεθνές δίκαιο αλλά και το εθνικό, να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Να κάνει κατανοητό προς όλους ότι το ξέσπασμα μιας επιδημίας από ανατολικά και δυτικά, μαζί με την οικονομική χρεοκοπία και την έλλειψη δομών περίθαλψης όχι ξένων αλλά και του ίδιου του γηγενούς πληθυσμού, έχει οδηγήσει σε γενοκτονία τους Έλληνες, κυρίως τους άνω των εξήκοντα ετών, πάσχοντες και μη.

Με βάση τα παραπάνω η χώρα μας δικαιούται να περιφρουρήσει τα θαλάσσια αλλά και τα από ξηράς σύνορά της, και να εξαποστείλει όλους τους μετανάστες ακόμη και τους πρόσφυγες, πίσω στην Τουρκία και τέλος. φυσικά μπορεί να τους δώσει και διαβατήρια και να υπάγουν όπου στο καλό θέλουν με τις ίδιες βάρκες που έρχονται στη χώρα,,,Για τους πρόσφυγες να ισχύουν κλειστοί χώροι σε ερημονήσια όπου θα εξετάζονται αν είναι Σύριοι και θα παραμένουν σε καραντίνα μέχρι να ολοκληρωθούν οι διατυπώσεις εισόδου και να αποσταλούν στον προορισμό τους ή να επιστραφούν στη Συρία.

ΔΥΟ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ

Ουδείς μετανάστης να παραμείνει στην Ελλάδα όπου τα παιδιά της τα ίδια μεταναστεύουν από ένα κράτος γερόντων όπου μια πανδημία σαν αυτή θα τους μειώσει έτι περαιτέρω… προφανώς μέχρι αυτοαφανισμού μας.

Άλλη λύση δεν υπάρχει και το ξέρουμε όλοι…

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.