Θα το τολμήσει χωρίς να τον δολοφονήσουν; Θα βάλει επιτέλους ένας πρόεδρος των ΗΠΑ στη θέση της την παγκόσμια Κυβέρνηση;

Κοσμογονικές αλλαγές καθώς η πανδημία “γονατίζει” τις ΗΠΑ: Ο Τραμπ επιχειρεί να εθνικοποιήσει την έκδοση δολαρίου

Στα μονοπάτια του Κένεντι ο Αμερικανός πρόεδρος – “Από τώρα και στο εξής, οι ανταλλαγές πιστώσεων θα ελέγχονται από το κράτος και όχι από τους Rothschilds” στους οποίους ανήκει η Federal Reserve Bank.

Ήρωας για τον Αμερικανικό λαό και αντελιτιστής τελικά ο Αμερικανός Πρόεδρος ή ένας ριψοκίνδυνος επιχειρηματίας;

Η σοβαρότατη κρίση του κορωνοϊου που μαστίζει τις ΗΠΑ προκαλεί σεισμικού τύπου αντιδράσεις όχι μόνο στην ίδια την κοινωνία αλλά και στην οικονομία, αλλάζοντας ακόμα και την γνωστή συμφωνία Bretton Woods. Απελευθέρωση των εθνικών νομισμάτων από τη σύνδεσή τους με το χρυσό.

Ο Αμερικανός πρόεδρος με αφορμή την πανδημία, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες αμερικανικών ΜΜΕ, σκοπεύει να επαναλάβει το κατόρθωμα του John F. Kennedy (ο μόνος Αμερικανός πρόεδρος που προσπάθησε να επιστρέψει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ το δικαίωμα να εκδίδει αυτή δολάρια και δολοφονήθηκε υπό άγνωστες συνθήκες που δεν έχουν ακόμη εξιχνιασθεί). Μιλάμε για εθνικοποίηση της αμερικανικής οικονομίας, ενώ κάποιες μεγάλες εταιρείες θα δουλεύουν για κάποιο διάστημα για λογαριασμό των πολιτών της χώρας.

Να μην ξεχνάμε ότι το χρέος των ΗΠΑ ξεπερνά τα 23 τρισεκατομμύρια!

Τροποποιημένη είδηση από τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ https://katohika.gr/diethni/kosmogonikes-allages-kathos-i-pandimia-gonatizei-tis-ipa-o-tramp-epicheirei-na-ethnikopoiisei-tin-ekdosi-dolariou/

Leave a Reply

Your email address will not be published.