«Άμα βρείτε ένα κρούσμα σε εκκλησία και με Θεία Κοινωνία να μου τρυπήσετε τη μύτη, αν υπήρχε θα ήταν πρωτοσέλιδο»

Υπέρ της μεμονωμένης καραντίνας και όχι της «τρομοκράτησης», όπως είπε, του κόσμου με αριθμούς νέων κρουσμάτων κορωνοϊού, τάχθηκε μιλώντας στον FOCUS FM ο χειρουργός μεταμοσχεύσεων και πρώην Διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Γάκης.

Ο πρώην Διοικητής και χειρουργός του ΑΧΕΠΑ Δημήτρης Γάκης

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή “FOCUS στη 1» με το Στέφανο Δαμιανίδη, ο κ.Γάκης απαντώντας για τα «97 νέα κρούσματα κορωνοϊού», που ανέφεραν τα περισσότερα ΜΜΕ, σε διάστημα όμως 4 ημερών, διευκρίνισε πως «άμα τα πούμε και σε 50 μέρες θα είναι περισσότερα και θα τρομάξει περισσότερο ο κόσμος» και πρόσθεσε, ότι «Δεν είναι στατιστικές αυτές, δεν είναι η επιστήμη με την οποία μπορείς να λες ψέματα, ελέγχεσαι πολύ σκληρά».

«Ας αφήσουμε τις σαχλαμάρες, υπάρχουν κρούσματα σε απείθαρχους πληθυσμούς. Με αυτόν τον τρόπο, που παρουσιάζονται, τρομοκρατείται όλος ο κόσμος», σημείωσε ο κ. Γάκης, ενώ για την επαναφορά της καθημερινής επίσημης ενημέρωσης, ξεκαθάρισε πως «η ενημέρωση δεν είναι κακό πράγμα, αρκεί να μην γίνεται με τη σκέψη της τρομοκράτησης, οι Έλληνες πολίτες έχουν συμπεριφερθεί πολύ ώριμα».

«Αν κάποιες περιοχές, πληθυσμοί ή πόλεις είναι απείθαρχες θα μπαίνουν σε μεμονωμένη καραντίνα, αυτό γίνεται σε όλο τον κόσμο, αυτό έπρεπε να γίνεται από την αρχή και όχι να κλείσουμε όλη τη χώρα», υπογράμμισε, λέγοντας επίσης πως το φαινόμενο «θα με ανησυχούσε αν είχαμε συνωστισμό σε ηλικιωμένους, δεν με ανησυχεί τόσο πολύ, που είναι σε νέους ανθρώπους».

Σχολίασε μάλιστα χαρακτηριστικά πως «άμα βρείτε ένα κρούσμα σε εκκλησία και με Θεία Κοινωνία να μου τρυπήσετε τη μύτη, αν υπήρχε θα ήταν πρωτοσέλιδο για εβδομάδες, θα ήταν η δαιμονοποίηση της Θείας Κοινωνίας επί μήνες και εβδομάδες. Ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να το πω. Το είχα άχτι μέσα μου. Η πανδημία του Κορωνοϊού είναι μια ευκαιρία της Ελίτ για αναδιανομή του πλούτου, κατάργηση των εργασιακών σχέσεων και μέσω της Παγκοσμιοποίησης επιχειρούν χρόνια τώρα να γίνουν πάση θυσία πλουσιότεροι».

Αυτό, που πρέπει να κάνουμε σύμφωνα με τον κ.Γάκη, είναι «να κρατήσουμε μία χαμηλή ροή έκθεσης στον κορωνοιό μέχρι να βρεθεί εμβόλιο ή να νοσήσουμε όλοι».

ΠΗΓΗ:https://www.pentapostagma.gr/ygeia/6945528_proin-dioikitis-ahepa-kanena-kroysma-se-ekklisia-kai-me-theia-koinonia

Σ.γ.: Άλλη μια υγιής φωνή επιστήμονα που τον έθαψαν τα τίμια και αδιάβρωτα ΜΜΕ που μας ταϊζουν χρόνια τώρα κουτόχορτο και τουρκικά σίριαλ με αυτιστικούς γιατρούς, με Χασάν, Μεμέτ, Τζαμάλ και άλλες ισλαμοκουταμάρες!

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.