Ούτε κόκκον σινάπεως Κύριε;

Ο αόρατος δαίμων στην ανθρώπινα νοόσφαιρα

Γιατί Κύριε δεν διαλαλήσαμε εμείς οι Έλληνες, μ’ όλη την ιδιαίτερη κλήση για την οποία μας προόρισες, τη μεγαλοπρέπειά σου στα έθνη των απίστων, των αιρετικών, των υλιστών και των αθέων;

Πως εξομοιωθήκαμε τοις έθνεσι που θεμελίωσαν τον υλοκρατικό πολιτισμό τους, ένα κατασκεύασμα που άφησε κατά μέρος την πίστη και διαλέξαμε αυτό που άφθονα προσφέρουν· τη δαιμονική απάτη ότι δήθεν αγαπούν τον άνθρωπο, γι’ αυτό του προσφέρουν τις αγορές να καταναλώνει, να κατακτά τα επιτεύγματα computers, laptops, internet, tablets,  κινητά, (i-phones, smartphones), τηλεοράσεις, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, gps, την αποθέωση της επιστήμης, μερική υποκαταστάτρια της δημιουργίας, πειράματα με το DNA, τεχνική γονιμοποίηση, ΑΙ (Artificial Intelligence), τις υποσχέσεις της, την αυταπάτη δηλαδή για ραγδαία αλλαγή της ποιότητας της ζωής.

Πως εμείς σαν ελληνικός λαός παγιδευτήκαμε σ’ αυτόν τον δαιμονικό κι αδιέξοδο τρόπο ζωής; Πως εγκαταλείψαμε τα βασικά θεμέλια που μας έδιναν πνοή, έμπνευση και δύναμη να πορευτούμε τον δύσκολο και δυσανάβατο δρόμο της θνητής μας ύπαρξης;

Αντί να διακηρύξουμε σε όλους τους τόνους στα πέρατα της Οικουμένης ότι όλοι αυτοί οι θεοί που υιοθέτησαν πλανητικά τα έθνη, είναι δαίμονες και πειρασμοί ενάντια στο Πνεύμα που πάντοτε λατρεύαμε πάνω ακόμα και από τη ζωή μας, τους εγκολπωθήκαμε όπως τότε που το Ισραήλ λάτρεψε την κτήση αντί τον Κτήσαντα και κατέληξε αιχμάλωτο των Βαβυλωνίων, και αργότερα σαν σταύρωσε τον Υιόν του Ισραήλ και του Θεού, διεσπάρη ανάμεσα στα ειδωλολατρικά κι εν δυνάμει χριστιανικά Έθνη στα οποία πρυτάνευε ο νόμος και η σιδερένια μπότα της  Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Έτσι κι εμείς η αφετηρία της φιλοσοφίας, της ιστορίας, του πολιτισμού, οι δημιουργοί όλων των επιστημών, γίναμε κλωτσοπατινάδα των Ισχυρών των Αμερικανών, των Ευρωπαίων, των Ρώσων, των Ισλαμιστών. Υποταχτήκαμε για τετρακόσια χρόνια σ’ ένα φιλήδονο, δαιμονοκρατούμενο Έθνος δημιούργημα ενός έξυπνου βοσκού που σκέφθηκε να ενώσει τους νομάδες δημιουργώντας, δήθεν με την έλλαμψη που έλαβε από έναν δήθεν αρχάγγελο που τον ονόμασε Γαβριήλ (ο Θεός να τον κάνει άγγελο) κι έγραψε το «ιερό βιβλίο» που ονόμασε Κοράνι, γραμμένο στα μέτρα και στα σταθμά των πρωτόγονων ειδωλολατρών Αράβων και Τουρκομάνων που κατέβηκαν από τις στέπες της Μογγολίας και του Καυκάσου.

Κι όταν με θυσίες πιστέψαμε πως λευτερωθήκαμε από των πρωτόγονων βαρβάρων την επήρεια και πνευματική παλινδρόμηση για 400 χρόνια, υποταχθήκαμε χωρίς καλά-καλά να το καταλάβουμε, 200 χρόνια, -ως τα τώρα- στην εξίσου άθεη, ειδωλολατρική Δύση.

Θεέ μου, αρκετά με το ψευτορωμαίϊκο, δεν αντέχουμε άλλο, πότε θα γκρεμίσεις τους ειδωλολάτρες άρχοντες που μας κυβερνούνε με τις εντολές των ξένων χωρίς να νοιάζονται για το λαό που μαραζώνει, φθείρεται, εκφυλίζεται, χάνει την πίστη του, τη γλώσσα του, την ελπίδα του και παραδίνεται σαν το σφαχτάρι στον σφαγέα του.

Αναζητείται ο Έλληνας Μακκαβαίος που θα μας φέρει πίσω στην πίστη τη γνήσια και αυθεντική στην αποκλειστική λατρεία Σου. Ο πατριώτης ηγέτης που θα μας επαναφέρει στη βάση μας όπου θα σε λατρέψουμε σαν Κύριο μέγα και αινετό σφόδρα, φοβερό υπέρ πάντας τους ανθρωποδημιούργητους θεούς.

Θα είναι αυτός που θ’ ανορθώσει φυσικά και πνευματικά την Οικουμένη στο όνομά σου Κύριε, ώστε να μην κλονισθεί και σαλευθεί πια από τη θέση της. Είναι η ώρα που θα ηγηθεί ξανά το γένος των Ελλήνων.

Κι ερωτώ και παρακαλώ Σε Κύριε, ευθέως και απερισπάστως, γιατί δεν γίνεται αυτό ακόμα; Τι φταίει και δεν μπορούμε να βγάλουμε από την ψυχή, το σώμα και το Πνεύμα μας, από την κοινωνία στην οποία υφιστάμεθα, ζούμε και εσμέν, τα δαιμόνια που μας κυβερνούν και διαφεντεύουν;

Το σημερινό Ευαγγέλιο 16/8/2020 μας δίνει την απάντηση μέσω του γιού Σου.

«Τούτο το γένος των δαιμόνων, δεν εκπορεύεται παρά μόνο με την προσευχή και τη νηστεία. Για την απιστία σας δεν εξέρχονται τα δαιμόνια που σας έχουν κυριεύσει. Σας βεβαιώ ότι εάν έχετε πίστη σαν τον κόκκο του σιναπιού θα πήτε στο βουνό αυτό “μετατοπίσου από εδώ εκεί”, και θα μετατοπισθεί και τίποτα δεν θα σας είναι αδύνατο». (Ματθαίος, κεφ.17, στ.20).

Φταίει λοιπόν η απιστία μας Κύριε!  Ως πότε;

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Leave a Reply

Your email address will not be published.