Τι δεξιά, τι αριστερά, τι Κούλης και Αλέξης, άθεοι, υλιστές πατροναρισμένες ψυχές από το Σιωνισμό και τους Πεφωτισμένους είναι και οι δυο! Μέρος 1ο

Τρώγονται για βλακείες στο ΣΥΡΙΖΑ.

Σιγά μην άλλαξε ιδεολογικά ο Αλέξης κι έγινε πιστός χριστιανός όπως οι δεξιοί, πιστοί χριστιανοί της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Άρης Βελουχιώτης και η μεταστροφή του Χαρίλαου Φλωράκη μετά την επίσκεψή του στο Αγιο Όρος και τη λεγόμενη εξομολόγηση “εκ βαθέων¨που έκανε εκεί, μήπως μετέβαλε την άθεη, υλιστική ιδεολογική γραμμή του κόμματος;

Το ότι σε κάθε δοξολογία παρευρίσκονται στη Μητρόπολη με τον απόλυτα συμβιβασμένο Ιερώνυμο (μερικοί τον αποκαλούν Κοπρώνυμο) δείχνει καμμιά αλλαγή προς το χριστιανικότερο του πολιτικού συστήματος;

Αστείο βέβαια και να το σκεφτείς.

Είτε δεξιά κόμματα, είτε αριστερά κόμματα δεν παύουν να προσκυνούν και να ομνύουν σατανοκίνητα και υποταγμένα τον μεγάλο ηγέτη τους τον Διάολο. (Ματθαίος και Λουκάς 4ο κεφάλαιο). Βέβαια στην πυραμίδα της διαφθοράς στην κορυφή βρίσκεται ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, στη συνέχεια οι ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ, έπεται ο ΤΕΚΤΟ ΝΙΣΜΟΣ, ακολουθεί η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ, η ΤΡΙΜΕΡΗΣ,  και συνεχίζεται με τις σκοτεινές παρακρατικές δυνάμεις (οι οποίες δήθεν σκοπό έχουν να προστατέψουν κάθε μια τον λαό της όπως η NATIONAL SECURITY AGENCY και η CIA στις ΗΠΑ, η ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ, ή ΓΚΕ ΠΕ ΟΥ (αδιάφορο μας είναι (η οποία δήθεν προστατεύει τον ταλαίπωρο Ρώσικο λαό!), η ΜΟΣΑΝΤ, η ΜΙΤ (υπηρεσία ασφαλείας της Τουρκίας) η ΜΙ6 στη Βρετανία, η ΚΥΠ ή ΕΥΠ στην Ελλάδα και πάει λέγοντας. 

Όλες αυτές οι μυστικές οργανώσεις μας εξασφαλίζουν την ηρεμία(!), την ησυχία(!), την ελευθερία μας(!) και μας δίδουν την ευκαιρία για απρόσκοπτη οικονομική ανάπτυξη και πρόοδο(!) Σ.γ.: Όσο τις είδατε εσείς άλλο τόσο τις είδα κι εγώ ο ταλαίπωρος!

Μήπως τα είδατε ποτέ να επισυμβαίνουν στο πόπολο;  Ποτέ και ούτε θα τα δείτε γιατί είναι εκ διαβόλου εφευρέσεις είναι οι παρακρατικές εξουσίες και υπηρεσίες.

Ο σκοπός τους είναι να προστατεύουν τις ηγεσίες και τα συμφέροντα της πολιτικο-οικονομικές Ελίτ,  των 300 οικογενειών που κυβερνούν τον πλανήτη, δηλαδή των μεγαλοτραπεζιτών, Ροθτσάιλντ και Ροκφέλλερ, και ΣΙΑ, και τους υποταγμένους σ’ αυτούς πολιτικούς της εκάστοτε χώρας.

Από κοντά έρχονται μπλεγμένοι στα πλοκάμια του Σατανά οι οργανώσεις και οι σέχτες που απευθύνονται στο διαμελισμό και τη διάσπαση όλων των λαών με τη μορφή του Ροταριανισμού, των Χιλιαστών, των 400 περίπου αιρέσεων του Χριστιανισμού (Καθολικισμός, Λουθηρανισμός, Ευαγγελικοί, Αντβεντιστές, Χριστιανοί της Έσχατης Ημέρας, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, η Σουνιτική και Σιιτική αντίληψη του Ισλάμ και πλήθος άλλων παρεκκλίσεων με σπουδαιότερη την Τζιχαντική φασιστική θεωρία και πράξη που σκοπό έχει την “ευγενή” εκτέλεση των απίστων (δηλαδή τον ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ τους) εφόσον δεν αποδέχονται το Ισλάμ, και το νόμο της Σαρίας.

Από τις ευγενέστερες των πράξεων των Τζιχαντιστών, ο ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ

Γι’ αυτό ας μην πέφτουμε θύματα του κάθε Τσίπρα και Μητσοτάκη, εμείς οι επίσης διχασμένοι και λοβοτομημένοι Ορθόδοξοι χριστιανοί που τους ψηφίζουμε, διαμελισμένοι (μεμέρισται ο Χριστός;) σε Παλαιοημερολογήτες, Ματθαιοικούς, Κυπριανικούς, Καλλινικούς κ.ά. Ρώσους της Διασποράς, Κυριλλικούς (του Πατριαρχείου Μόσχας, τους Νεοημερολογήτες (ακράγαντα προσκολλημένους στον Οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίο (Βορθολομαίο τον ονομάζουν και οι ίδιοι οι Νεορθόδοξοι), ο οποίος έχει κάνει πλην των πεπλανημένων αιρετικών οικουμενιστικών νεοταξίτικων αντιλήψεων του, φρικτές παρασπονδίες και σχισματικού τύπου ενέργειες στην Ουκρανία και άκρη δεν έχει ο αριθμός των σατανικών παραλλαγών που ο διάβολος υποκινεί μεταξύ των ανθρώπων.

Έτσι φτάσαμε να ψάχνει χριστιανός να βρει άλλον χριστιανό (γνήσιο και αυθεντικό, με Πνεύμα και φώτιση Θεού) καθώς λέει ο Κοσμάς ο Αιτωλος, “μια ώρα δρόμο”.

Ας μην μας εκπλήττουν λοιπόν οι αδολεσχίες και οι δήθεν χριστιανικές δηλώσεις του Τσίπρα ΕΠΊ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΟΥ τις οποίες ο ελληνικός λαός τις αξιοποιεί για διακοπές και μπάνια στις ακρογιαλιές γράφοντας στα παλαιά του υποδήματα την ΚΟΙΜΗΣΗ της Θεοτόκου, ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας “ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ”. (15 Αυγούστου του 2020 ανήμερα).

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.