Λαέ της Κορτογουάης (πάλαι ποτέ Ελλάδας),[1] ετοιμαστείτε από την Ναζί Ελίτ να κλειστείτε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης!

Σας φαίνεται αποτρόπαιο και απίθανο όμως ήδη ετοιμάζονται στην Αυστραλία και στον Καναδά.

Μόνο στις ΗΠΑ δεν τολμούν ακόμη να τα εφαρμόσουν γιατί οι αμερικάνικος λαός είναι οπλισμένος μέχρι τα μπούνια…

Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ούτε ταινία, αλλά πραγματικά  τρομακτικό:

Σάλος έχει ξεσπάσει στον Καναδά, από τα σχέδια της κυβέρνησης να κατασκευάσει στρατόπεδα για τους φορείς του COVID-19 προκειμένου να περιορίζει υποχρεωτικά εκεί, ώστε να περιορισθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού στην κοινωνία!

Η αφορμή είναι  ο κορωνοΊός αλλά  στόχος η επιβολή καθεστώτων τύπου «ναζιστικής Γερμανίας» προκειμένου να επιτευχθεί ο «περιορισμός της επιδημίας του COVID-19».

Αυτό τουλάχιστον από την δημόσια διακήρυξη στην «Διαύγεια»  του Καναδά υποβολής προσφορών για την κατασκευή στρατοπέδων συγκέντρωσης ατόμων που «σχετίζονται με τον ιό COVID-19».

Service Provider(s) for Federal Quarantine / Isolation sites (6D112-202772/A)

The Government of Canada needs products and services in support of Canada’s response to COVID-19.Learn how to supply a needed product or serviceΠΗΓΗ: https://buyandsell.gc.ca/procurement-data/tender-notice/PW-ZL-105-38463Σχόλιο: Στο πιο πάνω site  η κυβέρνηση του Καναδά δέχεται προσφορές από εταιρείες για να κατασκευάσει στρατόπεδα συγκέντρωσης να κλείνει τους πολίτες που αντιστέκονται ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Όπως αναφέρεται: «Η κυβέρνηση του Καναδά (GoC) αναζητά πληροφορίες και συμβουλές από την βιομηχανία για την κατασκευή «ομοσπονδιακών στρατοπέδων απομόνωσης τα οποία μπορούν να  χρησιμοποιηθούν για μια σειρά ρόλων και για τα άτομα που σχετίζονται με τον κορωνοϊό».

Σε άλλο σημείο της διακήρυξης αναφέρεται: «Η κυβέρνηση του Καναδά (GoC) εξετάζει να εμπλέξει ιδιωτικούς φορείς για την κατασκευή στρατοπέδων (σ.σ. τα ονομάζει τοποθεσίες) για σκοπούς απομόνωσης/καραντίνας για τη στέγαση και φροντίδα ατόμων που σχετίζονται με την επιδημία του COVID-19 για λόγους δημόσιας υγείας».

 

Στη φωτό ο ομορφονιός πρωθυπουργός του Καναδά Τρυντώ, γέννημα θρέμμα Νεοταξίτης. Αυτό το παιδάριο είναι έτοιμο όπως οι δικοί μας να τα δώσει όλα στη ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ των Μεσσιανιστών!

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/923433_efialtika-senaria-erhontai-stratopeda-sygkentrosis-gia-toys

[1]Κορτογουάη μια φανταστική χώρα που η μια δικτατορία διαδέχεται την άλλη από το φιλμ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ με τον Σαρλ Αζναβούρ και τον Πέρση Ηθοποιό Μπενίμ Φέχμιου. Έπαιζαν επίσης στην Αμερικάνικη αυτή ταινία, σε σκηνοθεσία Λουίς Γκίλμπερτ η Κάντις Μπέργκεν, ο Έρνεστ Μποργκίνι, και η Ολίβια ντε Χάβιλαντ.

Playboys und Abenteurer, (THE ADVENTURERS) USA 1970, Regie: Lewis Gilbert, BEKIM FEHMIU, CANDICE BERGEN, Stichwort: Umarmung

 

Με βάση ένα “μπεστ-σέλλερ” του Χάρολντ Ρόμπινς και πλαίσιο μια λατινοαμερικάνικη χώρα όπου κάθε λίγο γίνεται κι ένα πραξικόπημα .

Leave a Reply

Your email address will not be published.