Από γελοίο και αφορισμένο μαθαίνεις την αλήθεια. Χαρδαλιάς: «Ο σκύλος σας να κάνει πιπί του ΠΡΙΝ τα μεσάνυχτα!»

Ρητή εντολή έδωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς στα σκυλιά και στα αφεντικά τους για το ποια ώρα συγκεκριμένα πρέπει να γίνεται το τελευταίο πιπί και κακά του σκυλιού τους την ημέρα!

Σε λίγο κι αυτό θα απαγορευτεί, σκύλος ουρών εν μέση οδώ.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τα νέα περιοριστικά μέτρα, που απαγορεύουν την κυκλοφορία πολιτών μετά τα μεσάνυχτα, τι θα γίνει αν κάποιος πρέπει να βγάλει το κατοικίδιο βόλτα για κατούρημα, εκείνος απάντησε κατηγορηματικά όχι, «λόγω κατανόησης των πιστολέρο που εκπροσωπούν τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του πρώην Πασόκου και νυν νεοδημοκράτη Χρυσοχοϊδη».

Οπότε και όσοι έχουν τετράποδο που έχει ανάγκες -δηλαδή ζωντανό και όχι βαμβάκινο- θα πρέπει να το επανεκπαιδεύσουν όχι μόνο να κατουράει συγκεκριμένη ώρα και μετά να κρατιέται, αλλά και να κατανοεί τους ελεγκτικούς μηχανισμούς ειδάλλως θα τιμωρηθεί το αφεντικό τους με προστιμο!

Το πρόβλημα είναι αν τα ζώα θα επανεκπαιδευθούν τόσο πρόθυμα και ήσυχα όσο και τα αφεντικά τους ή θα αντιδράσουν;

Όπως διαπιστώσατε η ιστορική αυτή ράτσα των Ελλήνων έσπευσε να επανεκπαιδευθεί στο να μην εορτάζει Πάσχα, Εθνικές Εορτές κι Επετείους.

Υπάκουσε αμέσως σε πανελλήνια καραντίνα που τον διέλυσε οικονομικά, φιμώθηκε με μάσκες που μόνο από τον ιό διαπερνάται καθώς το μέγεθός του είναι απειροελάχιστο από τις χοντροκομμένες οπές τους. Λέγουν πως μας προστατεύουν όσο ένα συρματόπλεγμα από ένα σμήνος κουνουπιών φορέων της ελονοσίας και της νόσου του Νείλου.

Πλην κάποιων ελάχιστα αγανακτισμένων που διαλύθηκαν στο πρώτο φύσημα των ελεγκτικών μηχανισμών κατάπιε αθόρυβα κι αδιαμαρτύρητα την παράδοση της γης των προγόνων του και της περιουσίας του στους δανειστές των μνημονίων.  Λόγω μάλιστα του κορωνοϊού τα λησμόνησε και τα τρία. Φυσικά αγνοεί ακόμη ότι αφού δεν ανήκει η πατρίδα στους Έλληνες όχι μόνο δεν μπορεί να αμυνθεί ενάντια στην τουρκική απειλή αλλά ούτε τούρκικο αεροπλάνο ή πλοίο δεν μπορεί να ρίξει χωρίς εντολή της Ευρωπαϊκής  Ένωσης. Μια Ένωση ανισοτήτων και οικονομικής τυραννίας την οποία δεν την ενδιαφέρει αν οι Τούρκοι μας αποκόψουν τρία ή εννέα ή δεκαεννέα νησιά και βραχονησίδες. Όταν μπει η Τουρκία στην Ε.Ε. όπως το θέλει η Γερμανία, πάλι δικά τους θα είναι.

Θα ανεχτούν άραγε τα σκυλιά τους περιορισμούς στις φυσικές ανάγκες τους, τόσο ήσυχα όσο το κόψιμο των μισθών και των συντάξεων από 10 χρόνια πίσω, όπως το ανέχτηκαν με ελάχιστες αντιδράσεις  τα αφεντικά τους εδώ και δέκα χρόνια; Φανταζόμαστε θα έτρωγαν τις σάρκες των ιδιοκτητών τους αν τους έδιναν οι κύριοί τους τα ψίχουλα που οι τραπεζίτες, η ΕΚΤ, το ΔΝΤ και η  Ευρωπαϊκή τράπεζα πετάνε στους εξαθλιωμένους Έλληνες χωρίς να φοβούνται σκληρή εξέγερση κι επανάσταση των πειναλέων, των αστέγων και αυτών που με τον πτωχευτικό κώδικα μέλλουν να πεταχτούν οικογενειακώς στα παγκάκια.

Είμαστε σίγουροι πως με τους νέους φιλοζωικούς νόμους της Νέας Τάξης, τα σκυλιά και οι γάτες θα περνούν καλλίτερα από τους περισσότερους Έλληνες όπως και οι Τζιχαντιστές λάθρο στην εκπνέουσα Ελλάδα!

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.