Κάντε υπομονή μέχρι να βγει η ψυχή σας. Οι σωτήρες μας κάνουν ό,τι μπορούν για να σας κρατήσουν στη ζωή από τον ιό αλλά τίποτα για να μην πεθάνετε της πείνας!

Γενικό lockdown αν φτάσουμε τα 2.000 κρούσματα (Ό,τι πουν οι αφεντάδες που ψηφίσατε δούλοι της Κορτογουάης-Ελλαδιστάν).

«Καμπανάκι» χτύπησε η ενημέρωση του ΕOΔΥ για τα κρούσματα του τελευταίου 24ώρου στη χώρα μας και η αύξηση κρουσμάτων προβληματίζουν έντονα της Αρχές, σύμφωνα με δημοσιεύματα

Μπορεί η Αττική να παραμένει στην κορυφή της λίστας, ωστόσο η κατακόρυφη άνοδος των μολύνσεων στη Θεσσαλονίκη, είναι αυτό που έχει σημάνει συναγερμό, γιατί ουσιαστικά είναι μία απόδειξη για το πώς μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση μέσα σε λίγες ημέρες.

Παράλληλα, μία απλή ανάγνωση της κατανομής των κρουσμάτων δείχνει ότι η διασπορά είναι καθολική στη χώρα. Τουλάχιστον τέσσερις περιοχές είχαν πάνω από 30 κρούσματα, ενώ δέκα περιοχές έχουν και αυτές διψήφια χαμηλά νούμερα.

Έτσι, αυτό που έχει πλέον ύψιστη σημασία είναι η αποτελεσματικότητα των νέων μέτρων που τέθηκαν σε εφαρμογή από τα ξημερώματα του Σαββάτου. Το πότε θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν αυτά τα μέτρα είχαν αποτελεσματικότητα και σε τι βαθμό θα συμβεί σε 14 ημέρες, οπότε και η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την επιτροπή των ειδικών, θα επανεξετάσουν την επιδημιολογική κατάσταση και θα κρίνουν εάν είναι απαραίτητη η συνέχιση ή – ακόμη – και η αυστηροποίηση των μέτρων.

Μάλιστα, όπως αναφέρει και το Βήμα της Κυριακής, στα 2.000 κρούσματα είναι πολύ πιθανό να οδηγηθούμε σε γενικό lockdown, ενώ στο τραπέζι των συζητήσεων είναι το «κλείδωμα» περιφερειών, το κλείσιμο της εστίασης και ο περιορισμός στο σπίτι για τους ηλικιωμένους άνω των 65 ετών. Μέτρα που βρίσκονται ήδη στα χέρια του πρωθυπουργού.

A touching moment as a mother visits with her daughter at the window of her home because of having COVID 19

Απορίες: Τα σχολεία που ο Πέτσας θεωρεί «ασφαλή», μαζί με τα ΜΜΜ θα συνεχίσουν να λειτουργούν;

Boy and girl from back, looking through the window sadly.

Κι αν είναι «ασφαλή», τότε γιατί επεκτείνεται η χρήση μάσκας και στο διάλειμμα στην αυλή; Και γιατί το “διάλειμμα στη χρήση μάσκας” γίνεται ΜΕΣΑ στο μάθημα, στις τάξεις, και όχι στην αυλή;

ΠΗΓΗ:https://igata.gr/2020/10/25/%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-lockdown-%ce%b1%ce%bd-%cf%86%cf%84%ce%ac%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-2-000-%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1/

Άρα οι παρακάτω συμπεριλαμβανομένου του Γιάννη Ιωαννίδη, του Ρενιερ Μάφλινγκ και του Donald Trump και οι καλεσμένοι του Ανδρέα Γιαννουλόπουλου στην τηλεδιάσκεψη 19 με 20 Σεπτεμβρίου του 2020, είναι συνωμοσιολόγοι της συμφοράς και μην τους παίρνετε στα σοβαρά, θα τους περιποιηθούν οι Ιατρικοί Σύλλογοι που είναι κρατικά όργανα!

Βγάλετε τα συμπεράσματα μόνοι σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.