Μια καινούργια 28η Οκτωβρίου ανατέλλει… λόγω κορωνοϊού!

Κοιτάξτε όλα τα κανάλια, τα μεγάλα και τα μικρά. Ακόμη και την ΕΡΤ που πληρώνουμε.

Ίχνος εορτασμού, ούτε καν η Θεία Λειτουργία όπως συνηθίζαμε να βλέπουμε όσοι δεν πάταγαν στην εκκλησιά.

Μόνο ένα ντοκιμαντέρ για την Σοφία Βέμπο από την ΕΡΤ2 και η αναγγελία ότι η πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά τη Δοξολογία θα καταθέσει στη Θεσσαλονίκη στεφάνι στη μνήμη των πεσόντων.

Μεταφέρουμε μόνο από ένα δελτίο ειδήσεων το οποίο με αγανάκτηση κλείσαμε, νομίζουμε ήταν το MEGA και ανακοίνωνε μια είδηση για πολλοστή φορά, που την μεταφέρουν από χτες όλα τα διεφθαρμένα συστημικά κανάλια, πως 69 παιδιά στην Κρήτη δεν παρακολουθούν το σχολείο της φοβερής καθεστωτικής γνώσης του τίποτα διότι αρνούνται να φορέσουν μάσκα στα παιδιά τους.

Εμείς απλώς σας μεταφέρουμε ένα γερμανικό βίντεο το οποίο δείχνει συσκευή μέτρησης του CO2 εν ηρεμία κι όχι έντονη άθληση ή περπάτημα και πόσο ανεβαίνει το εισπνεόμενο διοξείδιο του άνθρακος.

Επανερχόμαστε στη συζήτηση στο ΜEGA.

Η ρεπόρτερ (γλάστρα) λέει μετά βδελυγμίας και οργής:

-Δεν πρέπει να αναλάβει κάποιος εισαγγελέας την υπόθεση;

Και απαντάει ο άνδρας δημοσιογράφος με κυνικό ύφος:

-Πρέπει να το καταγγείλει όμως κάποιος.

Με λίγα λόγια Έλληνες, εσείς ο περήφανος λαός που κάποτε χύσανε το αίμα τους οι παππούδες σας, γίνετε ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!

Την ίδια στιγμή το κανάλι που περιέγραφε το βίο της Σοφίας Βέμπο συμπέραινε, όλη της η ζωή ένα νόημα είχε: ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.

Τέλος μετά από αυτή την εντελώς αντιπατριωτική, χυδαία και προσβλητική αναφορά από τα ξεπουλημένα στην ΕΛΙΤ κανάλια, μέρα ιερή για την πατρίδα, κρατάμε και σας μεταφέρουμε τα λόγια της Σοφίας Βέμπο όταν η αστυνομία της ΧΟΥΝΤΑΣ κτύπησε την επομένη της εισβολής του τανκ στο Πολυτεχνείο την πόρτα της για να συλλάβει τα παιδιά που είχε κρύψει στο σπίτι της.

-Τι λέτε ρε λεβέντες, εγώ δεν φοβήθηκα τους Ιταλούς και τους Γερμανούς θα φοβηθώ εσάς; Δεν σας τους παραδίδω τους φοιτητές.

Κι οι χουντοφύλακες φύγαν άπρακτοι κατισχυμένοι.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.