Χατζημαρκάκης: Καιρός το προτεκτοράτο η ΕΛΛΑΣ να αλλάξει όνομα, πιθανώς σε Former Hellenic Republic.

ΑΙΣΧΟΣ: Χατζημαρκάκης στην Bild….η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει ΟΝΟΜΑ ! ! ! (To όνομα HELLAS είναι συνώνυμο της διαφθοράς, της παρακμής και της φαυλότητας, υπονοεί).

Kάτι παρόμοιο είχε αφήσει να εννοηθεί και ο εδώ υπουργός οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος σε πρόσφατη συνέντευξη του . 

Ξεχάστε λοιπόν τα περί χρέους την κατάσταση αυτή την μεθοδεύουν χρόνια και τώρα λογω του ότι έχουν τους κατάλληλους προδότες στη κατάλληλες θέσεις ήρθε η ώρα να εφαρμόσουν το σχέδιο τους, το όποιο είναι η διάλυση της Ελλάδος και η μετονομασία του εναπομείναντος κομματιού της . 

Πως μα είναι πολύ απλό, με πρόσχημα τα χρέη παίρνουν αυτά τα δυσβάστακτα μέτρα, εξαθλιώνουνε τον λαό, απογυμνώνουνε την άμυνα της χώρας με περικοπές σε έμψυχο και άψυχο υλικό, αποδυναμώνουνε περισσότερο όπου χρειάζεται την άμυνα με το κλείσιμο καίριων στρατιωτικών μονάδων και την στιγμή που θα….. κρίνουν αυτοί ως κατάλληλη αμολάνε όλα τα τριγύρω μας σκυλιά θα παίρνουνε όλοι από ένα κομμάτι.

Δεν μπορεί να τους σταματήσει τίποτα το χρέος που δημιουργήσανε έντεχνα τόσα χρόνια υπάρχει και θα υπάρχει, τους προδότες τους έχουν έτοιμους για δράση, κι ο εχθρός είναι εντός των τειχών.

Ήδη οι πρώτες φωνές για διάλυση ουσιαστικά της Ελλάδας άρχισαν να ακούγονται δειλά δειλά και το απογοητευτικό της ιστορίας είναι ότι άρχισαν να ακούγονται από φαινομενικά Έλληνες.

Ο μόνος που μπορεί να τους σταματήσει είναι ο λαός και πρέπει να το κάνει σύντομα.

Κάθε μέρα παραμονής αυτών των προδοτών στην εξουσία είναι και ένα μεγάλο βήμα προς την διάλυση και την εξαφάνιση της Ελλάδας μας .
Θεωρίες συνομωσίας θα πουν κάποιοι που έχουν αναλάβει τον ρόλο της απαξίωσης οποιασδήποτε σκέψης που προσπαθεί να δει και να ερμηνεύσει τι γίνεται πίσω από τα γεγονότα.
Ο καιρός θα δείξει αν είναι θεωρίες συνομωσίας η αν πραγματικά έχουν βάση η έως τώρα πορεία των γεγονότων όμως δικαιώνει τους “συνομοσιωλόγους”. Μήπως εάν πριν από μερικά χρόνια έλεγε κάποιος ότι η Ελλάδα θα φτάσει στην σημερινή κατάσταση δεν θα τον έλεγαν συνομωσιολόγο .Εγώ προσωπικά εύχωμε να πέφτω τραγικά έξω.
Δείτε την συνέντευξη του στην Bild στα Γερμανικά…ΕΔΩ και μεταφρασμένη από την Google σταΕλληνικά…

ΕΔΩ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ listonplace.blogspot.com ΔΕΝ ΑΝΕΥΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ… Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Google.gr…. 

Αυτό το “φρούτο” ο Χατζημαρκάκης Γερμανός Βουλευτής του FDP που έχει Ελληνικό όνομα και ισχυρίζεται ότι είναι Έλληνας, έδωσε συνέντευξη στην Bild και μεταξύ των άλλων έφθασε στο σημείο να δηλώσει ότι η Ελλάδα σαν ΟΝΟΜΑ… έχει “καεί” και πρέπει να πάψει να λέγεται πλέον έτσι. 

“Το όνομα Ελλάδα στην Ευρώπη για πολλούς σημαίνει ένα σπασμένο πολιτικό σύστημα μια, ευνοιοκρατία.
Ως μέρος μιας έντιμης νέας αρχής, το ελληνικό Σύνταγμα πρέπει να ξαναγραφεί.Η χώρα χρειάζεται μια νέα εικόνα. “ 
Όπως γράφει η Bild ο Χατζημαρκάκης θέλει ακόμα και μετονομασία της χώρας. 

Η Ελλάδα δεν πρέπει πλέον να λέγεται Ελλάδα! 
Αυτά να τα βλέπουν και να τα ακούν τα ντόπια πολύχρωμα δημοσιογραφικά “παπαγαλάκια” που κάθε λίγο και λιγάκι τον φιλοξενούν και μάλιστα τον παρουσιάζουν και σαν φιλλέληνα!!! 

JORGOS CHATZIMARKAKIS WILL DEN TOTALEN NEUANFANG GRIECHENLAND MUSS KOMPLETT ZERFALLEN EINIGUNG ÜBER GRIECHENLAND-SCHULDEN BIS SONNTAG NÖTIG 

FDP-Politiker Jorgos Chatzimarkakis
Foto: picture alliance / ZB, AP04.02.2012 — 15:28 Uhr
Von PAUL RONZHEIMER 
Griechenland am Abgrund. Am Samstagmittag setzte Finanzminister Evangelos Venizelos eine Frist: Die Verhandlungen über das zweite Rettungspaket für Griechenland müssen bis zum Sonntagabend abgeschlossen sein. „Das ist die Stunde der Entscheidung“, sagte er. Sonst droht der Staatsbankrott. Unstimmigkeiten über eine Arbeitsmarktreform hätten eine Einigung bislang verhindert.
Und jetzt meldet sich Jorgos Chatzimarkakis (FDP). Dieser Klartext birgt Sprengstoff!
Jorgos Chatzimarkakis (FDP) ist DER Griechenlandkenner in Deutschland, hat seit Ausbruch der Krise den Deutschen immer wieder seine zweite Heimat erklärt und das Land gegen Kritik verteidigt. Aber weil die Krise nicht aufhört, weil alles immer nur schlimmer wird, rechnet Chatzimarkakis jetzt wie kein anderer mit dem System Griechenland ab.
Im Interview mit BILD.de fordert er sogar eine Umbenennung des Landes. Griechenland soll nicht mehr Griechenland heißen!
Der Politiker warnt wegen der Verarmung des Landes vor „Weimarer Verhältnissen“, spricht sogar von einem „Krieg um Nahrung”.
BILD.de: Herr Chatzimarkakis, warum schafft es Griechenland nicht aus der Krise?
Jorgos Chatzimarkakis: „Das politische System in Griechenland ist und bleibt geprägt von Vetternwirtschaft. Die Klientelpolitik ist noch viel tiefer im täglichen Leben verwurzelt als bisher gedacht. Die Politiker vermitteln auch weiterhin Jobs im Staatsdienst oder andere kleine Gefälligkeiten gegen Wählerstimmen. Das jetzige System muss komplett zerfallen und gegen ein neues ersetzt werden. Die jetzigen EU-Gelder gehen allein in die Schuldentilgung, aber die Probleme werden nicht angepackt. Griechenland braucht hingegen Wirtschaftswachstum, nur dann kann es für die Schulden aufkommen.”
BILD.de: Wie soll es einen glaubwürdigen Neuanfang in dem Land geben?
Chatzimarkakis: „Der Name Griechenland steht bei vielen in Europa für ein kaputtes politisches System, Vetternwirtschaft. Im Zuge eines ehrlichen Neuanfangs sollte die griechische Verfassung neu geschrieben und das Land in allen Sprachen konsequent „Hellas” genannt werden. Das Land braucht ein neues Image.”
BILD.de: Welche Entwicklung droht in Griechenland?
Chatzimarkakis: „Die Troika setzt zur Zeit nur auf Sparen und vergisst das Wirtschaftswachstum. Vieles erinnert an die Politik von Reichskanzler Brüning in den 30er-Jahren, die in der Radikalisierung der Politik mündete. Das muss unbedingt vermieden werden. Griechenland braucht jetzt Wachstum und neue Jobs. Das griechische Problem könnte in eine gigantische europäische Tragödie führen.“
BILD.de: Was meinen Sie mit einer „Tragödie“?
Chatzimarkakis: Die Mittelschicht verarmt zunehmend. In Athen gibt es mittlerweile 30 000 Obdachlose. Schon jetzt konkurrieren an Athener Müllhalden die Ärmsten der Griechen und illegale Einwanderer um Nahrungsreste. Wollen wir einen regelrechten Armutskrieg in Griechenland riskieren? Wollen wir zulassen, dass Menschen für Nahrung töten?”
BILD.de: Braucht Griechenland doch einen EU-Sonderbeauftragten?
Chatzimarkakis: „Wenn die Bundesregierung für einen EU-Sonderbeauftragten plädiert, muss sie wissen: Die griechische Bevölkerung würde ein “europäisches Diktat” nicht akzeptieren. Die radikalste und beste Lösung wäre: Weg mit der derzeitigen Parteienregierung. Griechenland braucht ein Kabinett der Technokraten um Ministerpräsident Papademos. Italiens Ministerpräsident Monti macht vor, wie es auch in Griechenland ginge.“ 

ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ ΧΡΈΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΎΝΤΑΙ 
Ελλάδα στο γκρεμό. Το απόγευμα του Σαββάτου, ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος έθεσε ως προθεσμία ότι οι Διαπραγματεύσεις για το δεύτερο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ της Κυριακής. “Αυτή είναι η ώρα των αποφάσεων», είπε. Διαφορετικά, η απειλή της χρεοκοπίας κράτους είναι επικείμενη. Διαφωνίες για τη μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας έχουν μέχρι στιγμής εμποδίσει την συμφωνία.
Και τώρα αναφέρει JORGOS Χατζημαρκάκης (FDP). Αυτό το απλό πράγμα, το όνομα περιέχει εκρηκτικά!
Ο JORGOS Χατζημαρκάκης (FDP) είναι ο ειδικός στην Γερμανία να μιλήσει για την Ελλάδα, Αφού ξέσπασε η κρίση, η Γερμανία δήλωσε πως είναι το δεύτερο σπίτι του και οφείλει να υπερασπιστεί τη χώρα αυτή από την κριτική. Αλλά επειδή η κρίση δεν σταματά, επειδή πάντα χειροτερεύει, τώρα ο Χατζημαρκάκης λέει πως η Ελλάδα δεν μοιάζει με καμία άλλη χώρα με αυτό το Διοικητικό, δημοσιονομικό κ.λπ. σύστημα που έχει.
Σε μια συνέντευξη στη BILD λέει ότι προτείνει ακόμα και μετονομασία της χώρας.Η Ελλάδα δεν είναι πλέον αυτό που λέγεται Ελλάδα!
Ο πολιτικός προειδοποίησε λόγω της πτώχευσης της χώρας κατά των «προϋποθέσεων της Βαϊμάρης», ακόμη και μιλά για «πόλεμο για τα τρόφιμα.”
BILD.de: Γιατί κ. Χατζημαρκάκη η Ελλάδα δεν διαχειρίζεται την κρίση; JORGOS Χατζημαρκάκης: “Το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα είναι και χαρακτηρίζεται από ευνοιοκρατία.Η πολιτική πατρωνία εξακολουθεί να είναι πολύ μεγαλύτερη στην καθημερινή ζωή, βαθιά ριζωμένη από όσο προηγουμένως νομίζαμε. Οι πολιτικοί μπορούν να εξακολουθήσουν να εξυπηρετούν με θέσεις εργασίας, διορίζουν στη δημόσια υπηρεσία ή κάνους πολλές χάρες στους ψηφοφόρους τους για ψήφους. Το τρέχον σύστημα πρέπει να αλλαχθεί πλήρως και να αντικατασταθεί με ένα καινούργιο. Η παρούσα ΕΕ δίνει χρήματα για να πάνε στο χρέος, αλλά τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται, η Ελλάδα χρειάζεται την άλλη λύση, της οικονομικής ανάπτυξης, μόνο τότε μπορεί να πληρώσει το χρέος .. ”
BILD.de: Πώς και ποιος μπορεί να δώσει μια αξιόπιστη νέα αρχή στη χώρα Χατζημαρκάκης: “Η Όνομα Ελλάδα είναι για πολλούς στην Ευρώπη ένα αποτυχημένο όνομα συνδιασμένο με ένα σαπισμένο πολιτικό σύστημα, την ευνοιοκρατία. . Κατά τη διάρκεια μιας πραγματικά νέα αρχής, το ελληνικό Σύνταγμα πρέπει ξαναγραφεί και θα ονομάζεται η γη αυτή με άλλο όνομα ώστε να μην κουβαλάει τις παλιές αμαρτίες της ευνοιοκρατίας με την αντίστοιχη  συνέπεια της δυσφήμησης λόγω της  διαφθοράς και του νεπωτισμού σε όλες τις γλώσσες  στο όνομα “Ελλάς” Η χώρα χρειάζεται μια νέα εικόνα “.
BILD.de: Τι απειλεί την ανάπτυξη στην Ελλάδα;
Χατζημαρκάκης : “Η Τρόικα χρησιμεύει προς το παρόν μόνο για να ξεχάσουμε την αποταμίευση και την οικονομική ανάπτυξη. Πολλά θυμίζουν την πολιτική του καγκελαρίου Bruning στη δεκαετία του ’30, που οδήγησαν στη ριζοσπαστικοποίηση της πολιτικής και στο ναζισμό. Αυτό πρέπει να αποφευχθεί. Η Ελλάδα χρειάζεται νέες θέσεις εργασίας και την ανάπτυξη τώρα. Το ελληνικό πρόβλημα θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια τεράστια ευρωπαϊκή τραγωδία ».
BILD.de: Τι εννοείτε με μια «τραγωδία»;
Χατζημαρκάκης: Την όλο και πιο φτωχή μεσαία τάξη. Στην Αθήνα, σήμερα υπάρχουν 30 000 άστεγουι. Ακόμα και τώρα ανταγωνίζονται στο χώρο υγειονομικής ταφής Αθήνα, οι φτωχότεροι των Ελλήνων και των παράνομων μεταναστών για να βρουν αποφάγια ανάμεσα στα σκουπίδια. Θέλουμε να διακινδυνεύσει έναν πραγματικό πόλεμο, από τη φτώχεια στην Ελλάδα;Θέλουμε να επιτρέπουν στους ανθρώπους να σκοτώνωνται για φαγητό;
“BILD.de: Ελλάδα άραγε ειδικό εκπρόσωπο της ΕΕ;
Χατζημαρκάκης: “Εάν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ζητεί δια του Ειδικού Εκπροσώπου της ΕΕ, να διευκρινήσει τι συμβαίνει στην Ελλάδα θα πρέπει να γνωρίζει ότι αυτό που έχει επιβληθεί στο ελληνικό πληθυσμό είναι μια    «ευρωπαϊκή δικτατορία». Θα δεχθεί να γίνει κάτι πιο ριζοσπαστικό και να αξιοποιηθεί μια καλύτερη λύση .. όπως το τρέχον υπουργικό συμβούλιο μιας κομματικής κυβέρνησης να αντικατασταθεί από μια κυβέρνηση τεχνοκρατών στην Ελλάδα. Είναι ανάγκη να υπάρξει ένας πρωθυπουργός όπως  ο Παπαδήμος ή ο Monti σαν Ιταλός πρωθυπουργός. Μια τέτοια λύση ίσως δείξει πως θα πάει καλά η Ελλάδα.”
ΠΗΓΗ
http://thesecretrealtruth.blogspot.gr/2014/11/bild.html?m=1
http://www.oparlapipas.com/2016/07/bild.html?m=1
Σ.γ.: Συγχωρέστε μας για την παράφραση. Πάντως ο άνθρωπος τα έχει χαμένα με την ελληνική παρακμή και διάλυση των πάντων και προβάλλει μια ήδη δοκιμασμένη συνταγή φρου-φρου κι αρώματα. Με λίγα λόγια έχουμε γίνει ρεντίκολο των σκυλιών ανά τας Ευρώπας! Καλά να πάθουμε μας αξίζει. Και σε ανώτερα… Ψηφείστε τον Κυριάκο Μητσοτάκη την επομένη φορά στις εκλογές (με την ενισχυμένη απλή αναλογική του κόλου) για να γίνει σκορποχώρι το μαγαζί και τον βλάκα πρωθυπουργό τσιπιρίκο αντιπολίτευση. Τα ίδια κόπρανα αλλιώς βαλμένα δεν παύουν να είναι κόπρανα. Σας αξίζει!!! Φροντείστε να τα γευτείτε ακόμη μια φορά…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.