Οι πολιτικές μαριονέτες από την αγάπη τους για τον άνθρωπο τον σκοτώνουν αξιοποιώντας (δωροδοκώντας) τους σύγχρονους Μέγκελε γιατρούς

Ακούστε την άποψη του οικονομικού αναλυτή Δημήτρη Καζάκη, ο οποίος μετά πεποιθήσεως και πλήθος επιχειρημάτων που για το περιορισμένο του χρόνου δεν τα αναφέρει στην εκπομπή, καταγγέλλει ότι τα εμβόλια είναι κερδοσκοπικά χρηματιστικά παιχνίδια, αδίστακτων χρηματιστών-μετόχων φαρμακευτικών Εταιριών, που γράφουν στα παλιά τους υποδήματα την “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ για το ανθρώπινο γονιδίωμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα του 1997 της UNESCO”.

Όπως έχουμε και στο παρελθόν αναφέρει οι δήμιοι που κατέχουν τα ηνία της ανθρωπότητας, η γνωστή Ελίτ, με την ανακήρυξη στις 11 Μαρτίου του 2020 από τον ΠΟΥ της εξάπλωσης του κορωνοϊού ως πανδημίας, γεγονός που προκάλεσε έντονες πολεμικές και αντιπαραθέσεις συνδέθηκε άμεσα με οικονομικές παραμέτρους και κερδοφορία με την έκδοση ομολόγων από την Παγκόσμια Τράπεζα των επονομαζόμενων “pandemic bonds” δηλ. ομόλογα πανδημίας αξίας 320 εκατομμυρίων δολαρίων με μερίσματα υψηλής απόδοσης  και χρόνο ωρίμανσης στις 15 και 24 Μαρτίου. [1]Οι γνωστοί παλιάνθρωποι αύξησαν τα πλούτη τους τη στιγμή που εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες άνθρωποι πάλευαν με το θάνατο μέσα στις ΜΕΘ.

Αυτά τα ερπετά της κερδοσκοπίας αδιαφορούν για το τεράστιο θέμα βιοηθικής που τίθεται και αδίστακτα καταπατούν τα άρθρα 1,2,3,4,5 και 8 της Διακήρυξης, όταν από το 1997 έχει απαγορευτεί να κατασκευαστούν και εφαρμοσθούν τα mRNA εμβόλια, από το γεγονός ότι ο εμβολιασμός ζώων με αυτά οδήγησε σε εκτεταμένους καρκίνους ακόμη και μετά 5 και 10 χρόνια.

Ήταν η εποχή της Dolly τότε και γινόταν τεράστια συζήτηση-προβληματισμός εάν θα επιτραπεί να γίνει κλωνοποίηση του ανθρωπίνου γονιδιώματος ή όχι. Τώρα  χωρίς να δοκιμάσουν καν τα εμβόλια στα ζώα προχωρούν στην παραγγελία και προαγορά 5,6 δισεκατομμυρίων δόσεων στην Ε.Ε. την Αγγλία και τις ΗΠΑ (στοιχεία του ΠΟΥ στις 24 Νοεμβρίου 2020)που θα τα δοκιμάσουν σε ανθρώπους οι οποίοι θα καταστούν ζωντανά πειραματόζωα με την δικαιολογία του επείγοντος. <<Για τη σωτηρία μας>> δηλαδή το θάνατό μας και οι σύγχρονοι Μέγκελε βιάζονται δήθεν να μας σώσουν, ώστε όσοι απομείνουν αλώβητοι, σωματικά και ψυχικά από την ανεργία, την οικονομική εξαθλίωση, την απομόνωση και την κατάθλιψη, συντονιζόμενη με την εγκεφαλόπλυση των ΜΜΕ να εμβολιαστούν με την αβέβαιη ελπίδα ότι θα επιβιώσουν μιας γρίπης εφιάλτη…

Ευαγγελάτος Γεώργιος

 

http://https://www.youtube.com/watch?v=ExKf3bM0IGU

[1]Giulio Tarro: COVID Ο ιός του φόβου, Εκδόσεις 24 γράμματα, Αθήνα Σεπτέμβριος 2020, σελίδα 200.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.