Ο ερευνητής επιστήμονας Dr James Lyons-Weiller σε press conference στο Πίτσμπουργκ Πενσιλβάνια καταγγέλλει

Another SCIENTIST speaking up about the  deadly covid-19 vax. GENERATIONAL infertility to kids caused by chemicals used

Ο Dr James Lyons-Weiller PhD ερευνητής ξεκινάει με την καταδίκη της πολιτικοποίησης της υγείας.  Ξεσπάει κατά της επιτροπής (ΕΟΔΥ ή CDC των ΗΠΑ) ότι παίρνουν θέσεις και αποφάσεις γιατί είναι αντίθετοι προς τον Τράμπ.  Ξεκινάει με το ιστορικό των εμβολίων κατά των κορωνοϊών λέγοντας ότι έχουν πολύ κακή ιστορία στο ότι έχουν προωθήσει ασθένειες μάλλον παρά τις έχουν καταστείλει.  Ισχυρίζεται ότι πειράματα σε πειραματόζωα, έδειξαν ότι τα εμβόλια αυτού του τύπου είχαν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία περισσοτέρων ασθενειών στα ζώα, των οποίων αυξήθηκε και η θνησιμότητα.

Αναφέρει  ότι τα αποτελέσματα της έρευνάς του η οποία χρηματοδοτήθηκε από δωρεές στο Ινστιτούτο του, έδειξαν ότι οι κορωνοϊοί έχουν τμήματα πρωτεϊνικά, τα οποία ονομάζει «ανασφαλείς περιοχές», τα οποία είναι πρωτεϊνικά μόρια τα οποία προκαλούν ανοσοαντίδραση, και παραγωγή αντισωμάτων στα κύτταρά μας. Η προσβολή από τον ιό έχει ως αποτέλεσμα την αντίδραση του οργανισμού μας για παραγωγή αντισωμάτων αλλά η παρουσία των «ανασφαλών περιοχών» αποπροσανατολίζει την αντίδραση με αποτέλεσμα να προσβάλλει ο ιός διάφορους ιστούς, οπότε δεν προκαλεί μόνο προβλήματα στο αναπνευστικό αλλά και προσβολή άλλων συστημάτων και ιστών.

Εξηγεί ότι το εμβόλιο που έχει κατατεθεί από τη MODERNA  έχει 21% αποτυχία με σοβαρές παρενέργειες.  Λέει ότι στην Πενσιλβανία το 50% δεν θα πάρει το εμβόλιο καθόλου.  Καταγγέλλει τον ΕΟΔΥ (των ΗΠΑ)-CDC–  για την πολιτικοποίηση της ασθενείας και της υγείας γενικότερα, ο οποίος τρομοκρατεί τον κόσμο και κλείνουν οι επιχειρήσεις.  Ενώ εκφράζει την πεποίθηση ότι θα αλλάξουν στάση μετά τις εκλογές (προφανώς το βίντεο είναι προγενέστερο).

Επίσης κατηγορεί τα τεταρτοταγή άλατα του αμμωνίου (απολυμαντικά) που εφαρμόζονται στα σχολεία και έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία προβλημάτων στείρωσης και εξασθένισης του ανοσοποιητικού συστήματος (Σ.γ.: Αυτό είναι αληθές για τα συγκεκριμένα απολυμαντικά, αλλά θα πρέπει να παρατηρηθεί ότι όταν απολυμαίνεται ένας χώρος με αυτά τα μέσα, ΔΕΝ επιτρέπεται η είσοδος ανθρώπων στο χώρο για τουλάχιστον 48 ώρες οπότε η αποτελεσματικότητα των ουσιών αυτών, λόγω εξάτμισης-είναι και πτητικές-δεν υφίσταται πλέον). Μπορούν να προκαλέσουν στείρωση στα παιδιά για δυο τουλάχιστον γενεές.

Κατήγγειλε επίσης ότι η FDA δέχτηκε για την υποβολή έγκρισης των εμβολίων να παρακαμφθούν τα πειράματα σε ζώα (αν και για το λόγο αυτό απέρριπταν το «Ρωσικό εμβόλιο») και να συγχωνεύσουν τα κλινικά πειράματα από δύο στάδια (από τα ζώα) σε ένα προς επιτάχυνση της δημιουργίας εμβολίων. Αμφισβητεί τους αριθμούς οι οποίοι κατά τη γνώμη του είναι μικρότεροι σε σύγκριση με την εποχιακή γρίπη.

Εντυπωσιάζει το πάθος στο λόγο του και μάλιστα οι εκφράσεις: «Δε ντρέπεστε», συνέχεια. Εν κατακλείδι δε κατήγγειλε ότι προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν όταν ήταν σε μια επιτροπή (πρόγραμμα εμβολιασμού των ΗΠΑ) για να μην ανακοινώσει τα πορίσματά του…

Εσείς μπορείτε ύστερα από αυτά και τόσες άλλες αποκαλύψεις  να αμφισβητείτε τόσο την αξιοπιστία του εμβολίου όσο και το ακίνδυνο του πράγματος.

ΠΗΓΗ:https://www.bitchute.com/video/HYHigJhxgh8G/?fbclid=IwAR0hqsmtHBL0oalPnAVQw44ohnB2uqLcPukPYaNWM_7B3KdKRgXoLRA-y4s

Leave a Reply

Your email address will not be published.