Ένα τσιπάκι παρακαλώ για τα 7 δις πρόβατα που τα πάνε οι βοσκοί τους για σφάξιμο!

Θα μείνουν πάντως 500 εκατομμύρια δουλοπάροικοι είλωτες για να καθαρίζουν τους καμπινέδες της Ελίτ!

Η Κίνα προτείνει παγκόσμιο σύστημα με κωδικούς QR με στόχο την «απελευθέρωση» των ταξιδιών

health kit 01

Σχόλιο ID-ont: Η χωρα απο την οποια ξεκινησε το προβλημα, ειναι στην “ευχαριστη” θεση να μας προτεινει και την “λυση”.

Η χωρα στην οποια ανθουν τα στρατοπεδα συγκεντρωσης των Ουιγουρων για τον “μετασχηματισμο” των αποψεων τους (βλ. ΕΔΩ), η χωρα στην οποια καθε πολιτης βαθμολογειται απο το καθεστως για την προσωπικη του ζωη του (βλ. ΕΔΩ), αυτη η χωρα, προτεινει τα συστηματα που εφαρμοζει η ιδια (βλ. ΕΔΩ), να εφαρμοστουν παγκοσμιως, ως “λυση” στο προβλημα του κορονοϊου.

Εαν δεν ηταν τραγικο, σιγουρα θα το ακουγαμε ως ανεκδοτο. Δυστυχως ομως οι Δυτικες Κυβερνησεις καλοσκεφτονται αυτες τις προτασεις. Εταιρειες Πληροφορικης ετοιμαζουν “λυσεις” κι αν δεν υπαρξει η καταλληλη αντιδραση, θα γινει η αρχη με το υγειονομικο διαβατηριο… Κι αν γινει η αρχη τα επομενα βηματα ειναι πανευκολα.

Δικαιολογημενα λοιπον βλεπουμε να χαρακτηριζονται αυτα τα διαβατηρια, ως “Διαβατηρια Υποδουλωσης” (βλ. ΕΔΩ).

___________

Οι κωδικοί QR με στοιχεία για την κατάσταση της υγείας των ανθρώπων χρησιμοποιούνται ευρέως στην Κίνα εδώ και μήνες

Ο (σ.γ.:δικτάτορας αρχικουμούνας μαρξιστής της πενταροδεκάρας αλλά αρχιφασίστας με τη τσέπη του πολυγεμάτη) Σι Τζινπίνγκ πρότεινε στη χρήση ενός παγκόσμιου συστήματος με κωδικούς QR προκειμένου να καταστεί ξανά δυνατή η μετακίνηση των ανθρώπων από χώρα σε χώρα, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Σ.γ.: Τι υπέροχο επιχείρημα για να σε τσιπάρουνε ανθρωπάκο!)

Μιλώντας στην εικονική σύνοδο G20 το βράδυ της Παρασκευής, ο Κινέζος πρόεδρος υποστήριξε ότι ένας παγκόσμιος μηχανισμός που θα περιλάμβανε την αμοιβαία (παγκόσμια) αναγνώριση πιστοποιητικών υγείας, συμπεριλαμβανομένων αποτελεσμάτων τεστ νουκλεϊκού οξέος, με τη μορφή κωδικών QR, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ώστε να μπορούν οι πολίτες μιας χώρας να ταξιδέψουν σε μια άλλη.

«Ελπίζουμε περισσότερες χώρες να ενταχθούν σε αυτόν τον μηχανισμό. Πρέπει να υπάρξει περαιτέρω ενιαιοποίηση πολιτικών και να δημιουργηθούν fast track διαδικασίες για τη διευκόλυνση και την εξομάλυνση των μετακινήσεων», είπε ο Κινέζος πρόεδρος σύμφωνα με το πρακτορείο Xinhua. Η ιδέα αυτή, σύμφωνα με την South China Morning Post εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο προτάσεων της Κίνας για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ο Σι επανέλαβε επίσης εχθές ότι η Κίνα είναι διατεθειμένη να μοιραστεί τα εμβόλιά της με τον υπόλοιπο κόσμο. (Σ.γ.: Να τα πάρει και ξέρει καλά που να τα βάλει…).

Οι κωδικοί QR όπως αναφέρει το δημοσίευμα είναι barcode που περιέχουν πληροφορίες οι οποίες μπορούν να σαρωθούν και να διαβαστούν από smartphone. Στην Κίνα η χρήση κωδικών QR κινητών τηλεφώνων ως αποδεικτικά υγείας ή «αρχεία καταγραφής» μετακινήσεων είναι υποχρεωτική σε ορισμένες περιπτώσεις από τον Φεβρουάριο. Ο πράσινος κωδικός QR σημαίνει ότι ο κάτοχος είναι υγιής και μπορεί να ταξιδέψει, ενώ ο κίτρινος ή κόκκινος σημαίνει ότι πρέπει να μπει σε καραντίνα. Σ.γ.: Σημαίνει όμως και κάτι άλλο.. δες το στο πιο κάτω σκίτσο.

Παρόλο που οι κωδικοί χρησιμοποιούνται ευρέως στην Κίνα, δεν είναι ξεκάθαρο κατά πόσον άλλες χώρες θα ήθελαν ή θα μπορούσαν να ενταχθούν σε ένα τέτοιο σύστημα εξέτασης και ιχνηλάτησης ανθρώπων, συμπληρώνει η SCMP.

 

Πηγή: South China Morning Post, Πρώτο Θέμα και https://id-ont.org/articles/e-government/china-president-coronavirus-qrcodes

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.