Μια άλλη ματιά στο νόημα των Χριστουγέννων και στον αγώνα των χριστιανών ενάντια στις μυστικές, σκοτεινές και δήθεν πανίσχυρες δυνάμεις που απειλούν να κυβερνήσουν τον πλανήτη!

Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΙΤΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ  ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ

Η ύπουλη, πονηρή, αποτρόπαιη και δόλια συμπεριφορά του Ηρώδη προς τους μάγους εξ Ανατολής απέχει πολύ από του να μας εκπλήσσει ή να μας βρίσκει απροετοίμαστους και τρομαγμένους. Το δραματικό αυτό θέατρο έχει επί αιώνες παιχτεί και συνεχίζει να παίζεται μέχρι σήμερα. Εμείς που θεωρούμε τον εαυτό μας πιστό δεν ξεγελιόμαστε. Ανέκαθεν ο Σατανάς, ο Όφις το ερπετοειδές, ο Εωσφόρος, ξεθεμελίωνε τα πάντα εκμεταλλευόμενος την ιδεατή αυτοεικόνα των τυράννων. Τη δίψα τους για χρήμα, τη φιλοδοξία στηριγμένη στη δύναμη, την επιθυμία των ισχυρών να γίνουν θεοί στη θέση του Θεού. Βλέπε Ναβουχοδονόσορα.

Η ηγετική Ελίτ, πάντα προσπαθούσε να διαιωνίσει την ύπαρξή της και να την κατοχυρώσει ανεξάρτητα από τον πόνο, την οδύνη, τη φτώχεια, την δυστυχία, το χυμένο αίμα και την απελπισία που προκαλούσαν οι τακτικές, οι μέθοδοι και οι προοπτικές που αυτή καθόριζε, έλεγχε και απέβλεπε στη διαιώνισή της.

Ο Ηρώδης αποτελεί ένα τρανταχτό ιστορικό παράδειγμα που έρχεται μέσα από τις απαρχές της γέννησης του ανθρώπινου Ιησού όπως σηματοδοτείται μέσα από το γενεαλογικό του δένδρο από τον Ματθαίο  (κεφ 1, στίχοι 1-25).

Μιλάμε για την ανθρώπινη φύση του Χριστού καθότι αυτή ενδιέφερε τον Ηρώδη. Για τη θεϊκή του φύση δεν έδινε δεκάρα, ούτε μπορούσαν τα θολωμένα από το μίσος, τη ζήλεια, και τον εγωισμό μάτια του και η πετρωμένη καρδιά του να νιώσει οποιοδήποτε σεβασμό και αποδοχή στη θεία Του Υπόσταση. Έστω κι αν ήξερε από τους αρχιερείς και γραμματείς που συμβουλευόταν, ότι είχε επιτέλους φτάσει η ώρα να εκπληρωθεί το ρηθέν δια του  προφήτου  Ησαΐα « ἰδοὺ ἡ παρθένος ἐν γαστρὶ ἕξει καὶ τέξεται υἱόν, καὶ καλέσουσιν τὸ ὄνομα αὐτοῦ Ἐμμανουήλ, ὅ ἐστιν μεθερμηνευόμενον μεθ᾽ ἡμῶν ὁ θεός».

Και όχι μόνο αυτό· γνώριζε και τον τόπο γέννησης του Μεσσία από τον προφήτη Μιχαία που αναφέρεται στη Βηθλεέμ: «και συ Βηθλεέμ, γη Ιούδα, ουδαμώς ελαχίστη ει εν τοις ηγεμόσιν Ιούδα. εκ σου γαρ εξελεύσεται ηγούμενος, όστις ποιμανεί τον λαόν μου τον Ισραήλ» (Μιχ. Κεφ.5, στ.1).

Το σχέδιο λοιπόν ήταν προδιαγεγραμμένο· αφού θα μάθαινε λεπτομέρειες από τους μάγους- αστρονόμους της εποχής για το αστέρι οδηγό, τον χρόνο και τον ακριβή τόπο που τους καθοδηγούσε πρότεινε με δόλιο τρόπο: «ελάτε να μου πείτε που το ακριβές σημείο να τον προσκυνήσω (εννοούσε να τον σφάξω) κι εγώ!» Απέξω έσταζε μέλι και ταπείνωση από μέσα γέμιζε λύσσα και θυμό.

Παρατηρούμε ότι η εξουσία παντού και πάντα είναι η ίδια όπως τότε έτσι και τώρα. Με μια διαφορά, στην εποχή μας, η πραγματική εξουσία, (τέκτονες, Διεθνής Σιωνισμός, Ιλλουμινάτι, ΣΙΑ, Τριμερής, Λέσχη Μπίλντεμπεργκ) η ουσιαστική ηγεσία, αλλιώς επονομαζόμενη καμπάλ, κρύβεται πίσω από ερασιτέχνες, άπειρους και εξαρτημένους από πλήθος σκανδάλων πολιτικούς ανδρείκελα. Χειρίζεται μάλιστα άριστα, σαφώς πιο εκλεπτυσμένα τεχνολογικά και ψυχολογικά, την ψυχολογία των μαζών, το παράθυρο του Overton, και την Οργουελιανή διάλεκτο π.χ. Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (στην ουσία βίας και καταστολής των δημοκρατικών δικαιωμάτων και της ελευθερίας του πολίτη). Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (στην κυριολεξία υπηρεσία αποβλάκωσης, επιβολής τεχνοκρατικών γνώσεων και αφανισμού των παραδόσεων, της επικρατούσας θρησκείας, της γλώσσας του λαού, (μπαστάρδεμά της με ξένες εκφράσεις-προτάσεις και λέξεις, πχ take away, κλικ away, lockdown) με ειδική αναφορά στη διασπορά αθεΐας, εξάπλωση του σατανισμού και την  κατάλυση του Ηθικού Νόμου. Επίσης εμμονή στην προώθηση αναρχικών απόψεων, αμφισβήτησης κάθε έννοιας ιερότητας, πίστης, πατριωτισμού και σεβασμού ιδίως του ιερού τριγώνου ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Στις ημέρες μας, βλέποντας η Ελίτ ότι θα αναγκαστεί λόγω του υπερπληθυσμού ο οποίος πρέπει να τραφεί, κι απαιτεί ισότητα, ισότιμη κατανομή του πλούτου και άλλα δικαιώματα,  με αποτέλεσμα την αδυναμία μεγαλύτερης συσσώρευσης κερδών στους γνωστούς ελάχιστους, αχόρταγους τοκογλύφους,  δυσκολία στις επενδύσεις κεφαλαίων, στην αποπληρωμή των δανεικών από τα κράτη και τους πολίτες, αποφάσισε να κάνει νέα επανεκκίνηση της οικονομίας, εις βάρος των λαών, των ασθενέστερων τάξεων μέχρι εξαφάνισής τους. Γι’ αυτούς τι είναι 7,5 δις νεκρών από τον κορωνοϊό; Μηδενικά που σβήνουν με τη δικαιολογία ενός ιού που δήθεν ήρθε από την Ανατολή. Άντε ψάξε να βρεις σε ποιο εργαστήριο βιολογικού πολέμου καλλιεργήθηκε ή μεταλλάχθηκε κι όχι από βατράχια, μινκς, φίδια και νυχτερίδες. Σύμφωνα με τις agendas 2020 και 2030, τα 500 εκατομμύρια ανθρώπινων όντων τους φθάνουν μαζί με τα ρομπότ τεχνικής νοημοσύνης (ΑΙ) που δεν έχουν απαιτήσεις, ούτε ζητούν ελευθερίες, δικαιώματα, αυξήσεις μισθών και άλλες κουταμάρες του πόπολου.   Ασφαλώς ούτε συζήτηση να γίνεται για τη ληστεία που επιτελεί το διεθνές κεφάλαιο, οι φαρμακευτικές και πετρελαϊκές εταιρείες, τα διεθνή μονοπωλιακά μεγαθήρια και βεβαίως ούτε κουβέντα για τη συμμετοχή της απόκρυφης ηγεσίας στην παγκόσμια χρεοκοπία και τις ευθύνες που βαραίνουν το διεθνές τραπεζιτικό, χρηματοπιστωτικό, τεκτονικό και σιωνιστικό συνδικάτο.  

Έτσι η αφετηρία της επανεκκίνησης έγινε με τη διασπορά της λεγόμενης χωρίς να είναι,  «πανδημίας» του κορωνοϊού, πλανητικά. Ενός φονιά ευμετάδοτου με χαμηλή θνησιμότητα, που όμως τους δίνει το έκτακτο δικαίωμα να καταστρέψουν κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία της μεσαίας τάξης προπαγανδίζοντας καθημερινά  την αναγκαιότητα του lockdown. Δεν έχει καμία σημασία αν δεν είναι τόσο θανατηφόρος όσο επικαλούνται τα φερέφωνα του τύπου.

Κι αυτή η επανεκκίνηση άρχισε ήδη με τη διασπορά από εργαστήριο βιολογικού πολέμου της «πανδημίας» του κορωνοϊού, πλανητικά. Ενός φονιά ευμετάδοτου με μικρή θνησιμότητα, (σε σχέση με τον Sars Cov2,και Medsars, Embola, HIV, ελονοσία, φυματίωση κ.ά.) που όμως τους δίνει το έκτακτο δικαίωμα να καταστρέψουν κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία των μεσαίας τάξης μέσω του lockdown. Κι ας μην είναι τόσο θανατηφόρος όσο επικαλούνται τα φερέφωνα του τύπου.

Ποια η διαφορά μεταξύ του τότε και του τώρα; Απολύτως καμία πλην του ότι στις μέρες μας μοιάζει ο διάβολος και τα όργανά του να κερδίζουν (προσωρινά) έδαφος.

Όμως ο νεογέννητος Χριστός ήρθε να λυτρώσει την ανθρωπότητα από τον άρχοντα του κόσμου τούτου αντιτάσσοντας την αγάπη, τον ιερό θυμό (ανατρέποντας τα τραπέζια των βέβηλων εμπόρων στο προαύλιο του Ναού με το μαστίγιο που πουλούσαν και αγόραζαν. Λουκάς κεφ,19 στ. 45-46) και διδάσκοντας πως οι βασιλείς των εθνών καταδυναστεύουν τα Έθνη ασκώντας διοίκηση με τυραννία και καταπίεση κι οι αυλοκόλακες τους ονομάζουν ευεργέτες.

Η ολοσχερής ανατροπή αυτού του τρόπου διοίκησης, είναι ο χριστιανικός τρόπος. Κατάλυση αυτού του κολασμένου σατανοκίνητου τρόπου διοίκησης των ηγετών ο οποίος ισχύει ως τα σήμερα. Οι χριστιανοί οφείλουν να συντρίψουν τη σκοτεινή ηγεσία η οποία υποταγμένη στον αρχιδιάβολο αφέντη της εφαρμόζει ακριβώς τα αντίθετα. Η διαταγή και εντολή του νεογέννητου στο στάβλο Χριστού παραμένει αιώνια η ίδια. «Όποιος θέλει να ηγείται των άλλων να γίνει υπηρέτης και δούλος του λαού να υπηρετεί τους άλλους όχι να τους κατεξουσιάζει». (Λουκάς κεφ. 22, στ. 26-27).

Αγώνας λοιπόν ώστε να εξαφανιστεί το ψευδορωμαίϊκο όχι μόνο στην Ελλάδα μας αλλά και τον σατανοδιοικούμενο πλανήτη γη. Αυτό είναι το μήνυμα των Χριστουγέννων, το μήνυμα του «Δόξα ἐν ὑψίστοις Θεῷ καὶ ἐπὶ γῆς εἰρήνη ἐν ἀνθρώποις εὐδοκία».

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΕΝΑ.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Leave a Reply

Your email address will not be published.