Ενώ Έλληνες και Εβραίοι θα μπορούσαν με το ταλέντο τους να κάνουν τη γη Παράδεισο ο αρχαίος όφις τους εμφύτευσε ατέλειωτη αντιπαλότητα

ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΤΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΟΥΣ…

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

 γράφει ο Γιώργος Βολουδάκης

 


 

Ο λόγος γιά τον οποίο οι σιωνιστές, που δημιούργησαν με οικονομικές παγίδες την σημερινή παγκόσμια “κρίση”, έχουν βάλει ως πρώτο και καθοριστικό τους στόχο να αλώσουν την Ελλάδα, είναι βαθύς και αρχαίος…

Ως γνωστόν ο Ισραήλ, ήταν ο περιούσιος λαός του Θεού στον οποίον απεκαλύφθη και τον έθεσε πνευματικό ηγέτη της ανθρωπότητος. Δυστυχώς πολύ νωρίς, ήδη επί Μωϋσέως, φάνηκε μιά μερίδα Ισραηλιτών που επηρέαζε και τους υπόλοιπους, η οποία λάτρευε τον χρυσό πιό πολύ από τον Θεό.

Αυτοί είναι οι πρόγονοι των σημερινών σιωνιστών, αυτοί που όταν κατέβηκε ο Μωϋσής από το Σινά με τις πλάκες του Νόμου, τους βρήκε να λατρεύουν το χρυσό βόδι που εν τω μεταξύ είχαν φτιάξει.

Επί Σολομώντος βλέπουμε πάλι την ροπή προς τον χρυσό να επικρατεί. Είχε επιβληθεί τότε ως φόρος υποτέλειας στα υπόδουλα έθνη, να του δίδουν κατ΄έτος 666 τάλαντα χρυσού (δηλαδή 17 τόνοι χρυσού!)
Α΄ Βασιλέων ι΄ 14 &  Β΄ Χρονικών θ΄ 13:
«Το βάρος δε του χρυσίου, το οποίον ήρχετο εις τον Σολομώντα κατ’ έτος, ήτο εξακόσια εξήκοντα εξ τάλαντα χρυσίου».
Εξ ού και μέχρι σήμερα όπως και ο αγ. Γέρων Παΐσιος είχε τονίσει αυτός (το 666) είναι «ιερός» αριθμός για τους σιωνιστές εβραίους και επιβάλλοντάς τον στις συναλλαγές των λαών, θεωρούν ότι τους έχουν σε υποτέλεια.
Αργότερα τους συναντάμε να φονεύουν τους ενοχλητικούς προφήτες που ο Θεός έστελνε για να τους επαναφέρουν στην τάξη, να τους θυμίζουν δηλαδή ότι η αποστολή τους είναι να οδηγήσουν τα έθνη στην αλήθεια του Θεού.
Τελικά στα χρόνια του Χριστού, τους συναντάμε πλέον σαν τραπεζίτες, αυτών των οποίων τις τράπεζες (όπου μεταξύ των άλλων γινόταν και εξαργύρωσις ξένων νομισμάτων) ανέτρεψε ο ίδιος ο Κύριος με το φραγγέλιο.
Σε αυτούς απευθύνθηκε λέγοντας «Ού δύνασθε δυσί κυρίοις δουλεύειν, Θεώ δουλεύειν και μαμωνά» δηλαδή δεν μπορείτε να είστε υπηρέτες στον Θεό ταυτόχρονα και στον Μαμωνά που είναι ο δαίμων κύριος του χρήματος!!!
Επειδή λοιπόν επεκράτησαν στην αξιακή παράδοση του Ισραήλ οι πρόγονοι των σημερινών σιωνιστών, δηλαδή οι λατρεύοντες τον Μαμωνά, οι επικυρίαρχοι και δυνάστες των άλλων εθνών, οι φονείς των προφητών, οι τραπεζίτες και οι Φαρισαίοι δηλαδή οι απόγονοι των φονευσάντων τους προφήτες, ο ίδιος ο Χριστός τους ανήγγειλε την άρση της υιοθεσίας και την ανάθεση του κηρύγματος της βασιλείας του Θεού στους Έλληνες.
“Δια τούτο λέγω υμίν ότι αρθήσεται αφ ημών η βασιλεία του Θεού και δοθήσεται έθνει, ποιούντι τους καρπούς αυτής”
(Ματθ. 21,43)
(Επειδή φανήκατε ανάξιοι, γι αυτό, θα σας αφαιρεθεί η ανάθεση του κηρύγματος της βασιλείας του Θεού και θα δοθεί στους Εθνικούς, -δηλαδή το Ελληνικό έθνος γιατί πνευματικά αυτό ηγείτο των εθνικών- το οποίο θα αποδώσει τους καρπούς αυτής)
Οι σιωνιστές από τότε είδαν να εξαπλώνεται η πίστη σ΄Αυτόν που σταύρωσαν οι πρόγονοί τους σαν κακούργο, με την δύναμη του λόγου των Ελλήνων, αφού όλα τα ευαγγέλια, οι επιστολές του Αποστόλου Παύλου, οι πράξεις των Αποστόλων και η Αποκάλυψη του Ιωάννου γράφτηκαν στα Ελληνικά.
Μερικοί θέλοντας να μην φανεί το Ελληνικό έθνος ως υπέρτερο τονίζουν ότι έθνος άγιον είναι το έθνος των Χριστιανών και αυτό εννοεί με την φράση του ο Χριστός.
Τίποτε δεν είναι αληθέστερο από αυτό. Αλλ΄όπως είπαμε ο πνευματικός ηγέτης του αγίου έθνους είναι το Ελληνικό έθνος που είχε την σοφία και πρίν από τον Χριστό να θεωρεί Έλληνες όχι τους φυλετικά διακρινόμενους ως τέτοιους, αλλά κάθε έναν που μετέρχεται δηλαδή έρχεται και κοινωνεί της Ελληνικής παιδείας σ΄όποιο λαό ή φυλή κι αν ανήκει.
Έτσι λοιπόν, με πνευματικο ηγέτη τον Ελληνισμό, ήταν ευκολότερο να σχηματιστεί το άγιο έθνος των Χριστιανών, χωρίς φυλετικές ή άλλες διακρίσεις. Άλλωστε αυτή την εκδοχή διδάσκει με ιδιαίτερη μάλιστα έμφαση και συγκίνηση και ο αγ. Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός
Οι Πατέρες της Εκκλησίας με τον ωραιότατο αλλά και ακριβέστατο στα νοήματα Ελληνικό λόγο τους, ερμήνευσαν και διέδωσαν τα διδάγματα του ευαγγελίου και των αποστόλων.
Η δημιουργία όμως του απέραντου κράτους, της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, η οποία εναγκαλίζεται και ασπάζεται την πίστη στο Χριστό και με αυτήν την πίστη μεγαλουργεί, στην επιστήμη, στην τέχνη, ακόμη και στον πλούτο και στην δόξα, αποτελεί την μεγαλύτερη και ανεξάντλητη πηγή φθόνου των σιωνιστών, από τους οποίους κάποιοι επιτήδιοι έχουν διεισδύσει στα βάρβαρα γερμανικά έθνη και ανθούν πλέον αρχικά ως μάγιστροι και ύστερα ώς αλχημιστές αργότερα δε ως θησαυροφύλακες, του πλούτου της εσπερίας.
Φτάνουμε στο1790 όπου από την μιαρή αποκρυφιστική οργάνωση των σιωνιστών έχει ξεχωρίσει μιά οικογένεια, του Mayer Amschel Bauer γνωστού και ως Mayer Amschel Rothschild διότι ίδρυσε τον “συνασπισμό της κόκκινης ασπίδας” που στα γερμανικά λέγεται Rothschild. Αυτός είπε την περίφημη εκείνη κυνική φράση της απληστίας: “Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω το χρήμα ενός έθνους και δεν με νοιάζει ποιός φτιάχνει τους νόμους”!
Και το έκανε κι αυτός και οι απόγονοί του, πραγματικότητα. Όσοι ηγέτες τους εμπόδισαν στα σχέδιά τους να κάνουν τις τράπεζές τους παντοδύναμες και να αγοράσουν όλο τον κόσμο, τους δολοφόνησαν ή αποπειράθηκαν να τους δολοφονήσουν…
Kανένας όμως δεν τους χάλασε τα σχέδιά τους, με τέτοιο καταλυτικό τρόπο, όσο ο Έλληνας κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, στο συνέδριο της Βιέννης. Εκεί απέτρεψε την πρώτη προσπάθεια των Rothschilds να ελέγξουν τα έθνη της Ευρώπης, προειδοποίησε δε τον Μέτερνιχ, ενεργούμενο των Rothschilds, ότι οι καταπιεζόμενοι λαοί της Ευρώπης θα τους συντρίψουν.
Όταν πιά ο Καποδίστριας είχε δολοφονηθεί (με δάκτυλο των Αγγλικών μυστικών υπηρεσιών, τις οποίες ελέγχει η σιωνιστική οικογένεια), κατά την επανάσταση στη Αυστρία, οι Rothschilds φυγάδευσαν τον εκλεκτό τους Μέτερνιχ ο οποίος είδε την προειδοποίηση του Καποδίστρια να επαληθεύεται…
Η Έλληνες πρίν καν αποτινάξουν το ζυγό της δουλείας, μπαίνουν στο ζυγό του χρέους. Τους δίνουν από τότε τοκογλυφικά δάνεια και προσπαθούν να τους υποδουλώσουν με τα χρέη.
Οι Rothschilds  συμμετείχαν στο κονσόρτσιουμ που χορήγησε τα δύο δάνεια στην Ελλάδα το 1824 ενώ ήταν και από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841.
Ο  Μαξ ντε Rothschild  ήταν μεταξύ των εβραίων οι οποίοι εγκαταστάθηκαν από τη Γερμανία στην Ελλάδα το 1834 δηλαδή μετά τήν δολοφονία του Καποδίστρια, συμμετείχε μάλιστα στην ακολουθία του βασιλιά Οθωνα, του Βαυαρού μονάρχη που  επεβλήθη στην Ελλάδα, ενώ το 1890 ένας ακόμη Rothschild, ο Κάρολος, διετέλεσε πρόεδρος της εβραϊκής κοινότητας στη χώρα μας την οποία έκτοτε  ελέγχουν σε κάθε βήμα, όποτε τολμά να σηκώσει το κεφάλι, της τραβάνε την οικονομική αλυσίδα της χρεωκοπίας.
Κι έτσι φτάνουμε μέχρι τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο όπου ο Χίτλερ (ο πατέρας του ήταν νόθο παιδί μιάς ερωμένης ενός Rothschild) χρηματοδοτείται από τους Rothschilds για να διώξει τους ομοφύλους τους (αλλά όχι σιωνιστές) Εβραίους, από την Γερμανία, η οποία διά του Γ΄Ράιχ διελύθη ως κράτος και ανασυγκροτήθηκε ως σιωνιστική ανώνυμη εταιρία.
Βλέπε σχετικά Bενετίας Κάντζια:
Με την εκδίωξη των Εβραίων και με την διαφήμιση του “ολοκαυτώματος” κατορθώθηκε όχι μόνον να σιωνιστοποιηθεί η Γερμανία αλλά να ιδρυθεί και το κράτος του Ισραήλ το οποίο είναι ένα μόρφωμα που από την κατασκευή του ανήκει στους Rothschilds

 

Τζέικομπ Ρότσιλντ «Η Οικογένεια μου ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ το ΙΣΡΑΗΛ »ΒΙΝΤΕΟ ΕΛΛ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ 

 


Η κατοχή της Ελλάδας από τα σιωνιστικά ναζιστικά στρατεύματα έχει διαστάσεις γενοκτονίας, καθώς ολόκληρα χωριά καίγονται, άνδρες αλλά και γυναίκες εκτελούνται, χιλιάδες πεθαίνουν από την πείνα και τις αρρώστιες.

Από την Ελλάδα ληστεύεται όλος ο χρυσός, όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές δουλεύουν για τον κατακτητή ο οποίος στο τέλος παίρνει και αναγκαστικό “δάνειο” απο την Ελλάδα, δηλαδή δανεικά κι αγύριστα…
Στο τέλος του πολέμου και αφού με την μάχη της Κρήτης ο Χίτλερ καθυστερεί και εν τέλει ηττάται στην εκστρατεία του στην Ρωσία, οι “σύμμαχοι” για το ευχαριστώ, μας ρίχνουν στον εμφύλιο για να μας αποτελειώσουν…
Ο εμφύλιος τελειώνει το 1949 και αφήνει την Ελλάδα ερείπιο στα χέρια των “συμμάχων” που μας πετάνε ξεροκόμματα και κουρελόρουχα (βοήθεια της UNRA) για να επιβιώσουμε.
Παρ΄όλη όμως την δυσκαμψία που επιβάλεται από τους “συμμάχους” και τους ντόπιους υπηρέτες τους, στην ανάπτυξη της οικονομίας, δηλαδή των πλουτοπαραγωγικών πηγών και της βιομηχανίας, οι Έλληνες επιχειρηματίες και εφοπλιστές την ανεβάζουν γρήγορα σε υψηλά επίπεδα, ώστε σε μιά δεκαετία, η ΙΖΟΛΑ π.χ. να εξάγει ψυγεία στην Γερμανία!!!
Επομένως οι σιωνιστές, έχουν κάθε λόγο από την εποχή του Χριστού μέχρι σήμερα, να μας φθονούν και να μας φοβούνται, γιατί γνωρίζουν και τις ικανότητές μας αλλά και την ευλογία που έχουμε από τον Θεό.
Το μόνο που απομένει είναι και εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες να γνωρίσουμε και να αποδεχθούμε την αλήθεια και την αποστολή μας και να μην μιμούμεθα τους σιωνιστές τραπεζίτες σε νοοτροπία, να μην γινόμαστε δηλαδή ειδωλολάτρες αλλά να προτιμούμε τον Χριστό από τον χρυσό.

Τότε και μόνον τότε θα απαλαγούμε από την δυναστεία του διαβόλου και των σιωνιστών οργάνων του, ντόπιων και ξένων.


Γ. Βολουδάκης


Ερευνητής Βιολόγος-Λογοτέχνης
 
ΠΗΓΕΣ: https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/02/blog-post_49.html και ΟΙΜΟΣ ΑΘΉΝΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.