Ανεξάρτητοι ιατροί μιλούν για τις καταστροφικές συνέπειες των mRNA εμβολίων

Για το όνομα του Θεού… ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ. (βίντεο)

Μάρτιος 29, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
– 787 προβολές ( Μέτρηση έως 01:10:23 )Θα σας πρότεινα να το στείλετε σε όσους “γιατρούς” γνωρίζετε και να τους φέρετε προ των ευθυνών τους,, γιατί ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ, Σ’ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

 

Πριν λίγο ανάρτησα τον σατανικό ρόλο της GAVI, του Π.Ο.Υ. και του Μπιλ Γκέιτς στην παγκόσμια απάτη του κορονοϊού. (εδώ)

 

Εδώ κι ένα χρόνο, ζούμε τον εφιάλτη από κυβέρνηση και ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ “γιατρούς”, οι οποίοι ακολουθούν τις διαταγές που παίρνουν από διεστραμμένες παγκόσμιες οργανώσεις και πρόσωπα που κυριολεκτικά έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάβολο, για το χρήμα.

 

Μια χαραμάδα φως δίνουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ επιστήμονες παγκοσμίου κύρους που μιλούν στο παρακάτω βίντεο και για το όνομα του Θεού, ακούστε τους.

 

Αυτούς τους ΙΑΤΡΟΥΣ, δεν θα τους δείτε ποτέ στα μπουκωμένα με εκατομμύρια τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά ΜΜΕ και στις αργυρώνητες τηλεπερσόνες, γιατί η συμμορία που οδηγεί την ανθρωπότητα στην καταστροφή και στον αφανισμό, δεν επιτρέπουν σε κανένα ΙΑΤΡΟ να χαλάσει το σατανικό τους αφήγημα και τα ακόμα πιο σατανικά τους σχέδια.

 

Σώστε τους εαυτούς σας, τα παιδιά σας και όσους αγαπάτε.

 

Καλλιόπη Σουφλή από τα attikanea.info

 

Υ.Γ. Παρακολουθείστε προσεκτικά όσα περιγράφει το βίντεο εδώ και διαδώστε το.

http://https://newtube.app/fake_pandemic/WijNwj2

Θα σας πρότεινα να το στείλετε σε όσους “γιατρούς” γνωρίζετε και να τους φέρετε προ των ευθυνών τους,, γιατί ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ, Σ’ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Ετικέτες: , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.