Ε, όχι τέτοιο κόσμο δεν τον θέλω ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου. ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ

Έλληνα τους πραγματικούς σου εχθρούς τους ξέρεις, ο Ιερός Λόχος περίτρανα σου τους δείχνει, τσάκισέ τους ανελέητα!

Κριτική σε μια ταινία μικρού μήκους. Προφητική … Τι έρχεται αν δεν αντιδράσουμε.

“UTOPIA” – Το ζοφερό μας μέλλον!  

Ένας άντρας ζει σε μια κοινωνία όπου οι πολίτες αστυνομεύουν ο ένας τον άλλον με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Η χώρα της UTOPIA περηφανεύεται πως είναι η πιο ασφαλής χώρα, αλλά οι κάτοικοι της για κάποιον λόγο φαίνονται δυστυχισμένοι.

Υγεία ή Ελευθερία;

 

Μια προφητική Αυστραλιανή ταινία μικρού μήκους γυρισμένη από τον ομογενή Costa Nikas με τη συμμετοχή αρκετών ομογενών ηθοποιών από το 2019, δηλαδή προτού γνωρίσουμε τους περιορισμούς του lockdown και τις καταδόσεις των συμπολιτών μας “για το καλό μας”.

Κέρδισε 2 διεθνή βραβεία (Σάντα Φε και Τορόντο) και προτάθηκε για ένα ακόμη (Λος Άντζελες).

Στην Ελλάδα φυσικά αγνοήθηκε. Σ.γ.:Μας θέλουν μαριονέτες οι εθνοπροδότες που εκλέγονται από την SINGULAR LOGIC

 

(Υποτιτλισμός Ενωμένη Ρωμηοσύνη, πηγή).
Σε μια εποχή που τα ΜΜΕ έχουν πάρει και συνεχίζουν να λαμβάνουν εκατομμύρια ευρώ για να μας πείσουν να μένουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας και υπακούοντας να υπακούμε στις εντολές τους.
Που όποιος τολμά να κινηθεί στο δρόμο χωρίς να δηλώσει προηγουμένως την μετακίνησή του ή κινείται σε μη επιτρεπτές ώρες,  διώκεται με βαρύτατο πρόστιμο, δυσανάλογο του μισθού του.
Σε μια εποχή που απαγορεύεται να ανοίξεις το μαγαζί σου για να επιβιώσεις.
Όμως εταιρίες μεγαθήρια πολλαπλασιάζουν διαδικτυακά τις πωλήσεις τους. Έτσι πολύ σύντομα από ιδιοκτήτης μαγαζιού θα καταλήξεις ωρομίσθιος υπάλληλος …
Σε μια εποχή που σου απαγορεύουν ακόμη και να πας στην εκκλησία
και δημοσιογράφοι εξευτελίζουν την μυστηριακή της ζωή (σ.γ.:καθυβρίζοντας ακόμη και την Παναγία).
Σε μια εποχή που αυτοί  που θεωρούσες «ποιμένες», κλειδώνουν οι ίδιοι τις πόρτες των εκκλησιών και σπεύδουν πρώτοι να φορέσουν τη «μάσκα της υποταγής», να κάνουν δημόσια το γενετικά τροποποιημένο «εμβόλιο» καλλιεργημένα σε κατ’ επιλογήν εκτρωμένα έμβρυα και σε προτρέπουν να «μείνεις στο σπίτι».
Σε μια εποχή που ενώ σου υποσχέθηκαν ότι αν κάνεις το γενετικά τροποποιημένο εμβόλιο θα μπορείς να αγκαλιάζεις τα εγγονάκια σου,
τελικά δεν σου το επιτρέπουν ούτε και αυτό 
(αυτό που τελικά αποτέλεσε το πιο συναισθηματικό τους επιχείρημα, όταν είδαν ότι δεν σε πείθουν οι απαγορεύσεις μετακίνησης στο εξοχικό ή στον τόπο που γεννήθηκες),
τελικά σου ανακοινώνουν ότι ακόμη και γενετικά τροποποιημένος, πρέπει να συνεχίσεις να τηρείς τα «μέτρα» τους.
Σε μια εποχή που η αριστερά και η αναρχία αντί να ασχολούνται με τις κατάφωρες παραβιάσεις των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μετά από έναν χρόνο απόλυτης σιωπής, εμφανίστηκαν στους δρόμους φορώντας υγειονομικές μάσκες (!) και ασχολούνται με τον δολοφόνο Κουφοντίνα ή το νομοσχέδιο για την παιδεία, προτρέποντας την κυβέρνηση να πάρει νέα υγειονομικά μέτρα..!
Σε μια εποχή που ο λαθροεποικισμός συνεχίζεται και γειτονιές σε κέντρα των μεγάλων πόλεων μετατρέπονται σε γκέτο. Οι λαθροεισβολείς συνεχίζουν να παίρνουν επιδόματα, να έχουν επιδότηση ενοικίου και παροχές υγείας όταν εσύ δεν μπορείς να επιβιώσεις (που νομίζεις θα καταλήξουν τα υποθηκευμένα σπίτια των Ελλήνων;) 
Σε μια εποχή που απλά σου ανακοινώνουν και πρέπει να το δεχθείς κι αυτό, ότι το παιδί σου θα υποβάλλεται κάθε εβδομάδα σε «τεστ»
(χωρίς ποτέ να ενημερώνουν ποιες ιατρικές συνέπειες μπορούν να προκληθούν από αυτό και τα συστατικά του, διαβάστε για τις παρενέργειες του αιθυλενίου (το «STERILE EO», που αναγράφεται στα κουτιά των τεστ, σημαίνει αποστείρωση με Ethylene oxide, δηλαδή οξείδιο του αιθυλενίου, διαβάστε εδώ και δείτε και βίντεο με την συσκευασία)).
Σε μια εποχή που για να πάει το παιδί σχολείο πρέπει να αποδεχτεί να φοράει την μάσκα και αν δεν το δεχθείς, του απαγορεύουν να μπει στο σχολείο, παίρνει απουσίες και χάνεις ακόμη και το επίδομα για το παιδί σου.
Σε μια εποχή που καταργήθηκε στην πράξη η συναίνεσή σου σε κάθε ιατρική πράξη επάνω στο σώμα σου. Νοσοκόμες και ιατροί πιέζονται από τους προϊσταμένους και τους Διευθυντές τους να «εμβολιαστούν», δηλαδή να τροποιήσουν γενετικά το σώμα τους. Να μην ξέρουν τι συνέπειες θα έχουν όλα αυτά στους απογόνους τους. Να γίνουν «πειραματόζωα».
Σε μια εποχή που ενώ ανακοινώνονται τα τεράστια ποσοστά αποβολών (πάνω από 350%, δείτε εδώ) σε όσες έγκυες κάνουν το «εμβόλιο», ο ΕΟΔΥ πιέζει τις έγκυες με προσωπικό μήνυμα που τους στέλνει να εμβολιαστούν!
Σε μια εποχή που όποιος ευλαβής ιερέας τελέσει δημόσια την Θεία Λατρεία, διώκεται με ποινικές κυρώσεις και του επιβάλλεται βαρύτατο πρόστιμο (αλλά ουδέποτε επιβλήθηκαν πρόστιμα στους αριστεριστές και τους αναρχικούς που μπορούν να διαδηλώνουν ελεύθερα .., γιατί λέτε; μήπως για να λειτουργούν ως ελεγχόμενες βαλβίδες εκτόνωσης της λαϊκής οργής)
 Αξίζει να προσέξουμε μερικούς από τους διαλόγους της ταινίας  :
«- Άλλαξαν τα πράγματα
– Ούτε που το προσέξαμε…
– Αυτό είναι κάμερα;
Νέοι κανονισμοί. Μία σε κάθε δωμάτιο.
Για την δική σου ασφάλεια.
– Που πάει αυτή η χώρα;
– Μίλα χαμηλόφωνα
– Υπάρχει κάτι για το οποίο δεν σας βάζουν πρόστιμο;  Δεν μπορώ να ζω έτσι
-Και βέβαια μπορείς. Είμαστε πλάσματα της συνήθειας. Θα το συνηθίσεις.
Όλες οι αλλαγές άρχισαν να γίνονται σιγά σιγά από τότε που έφυγες

Και ένας τελευταίος διάλογος για την «υποταγή», ακόμη και της τέχνης:

«Οι καλλιτέχνες υποτίθεται θα έστρεφαν τον καθρέπτη στην κοινωνία αλλά αντί γι αυτό έστρεψαν τον καθρέπτη στον εαυτό τους και έτσι έγινες μια σέλφι.
Οι περισσότεροι συγγραφείς, καλλιτέχνες, ποιητές ξεπουλήθηκαν, υπερβολικά φοβισμένοι να ασκήσουν κριτική για να μην χάσουν τον εταιρικό χορηγό τους ή κάποια κρατική επιχορήγηση.»
(αυτό ήταν το σχόλιο της ταινίας,
στην Ελλάδα είναι ακόμη χειρότερα,
οι «καλλιτέχνες» δεν είχαν κανένα πρόβλημα να αυνανίζονται μπροστά σε θεατρικούς παραγωγούς και σκηνοθέτες και να πηδιούνται μαζί τους ακόμη και με άτομα του ιδίου φύλου, για να κάνουν καριέρα …,
ενώ θεωρούνταν «τέχνη» το να βλασφημάς τα πιο ιερά πρόσωπα της Ορθοδοξίας …,
πόσοι όμως αντέδρασαν;)
Δείτε την ταινία:
 
Όσο για τους «χίπις» που υποτίθεται τα έλεγαν αυτά (όπως ακούγεται στην ταινία),
ΟΧΙοι χίπις δεν έκαναν καμία «επανάσταση»,
το να μαστουρώνεσαι δεν είναι επανάσταση, δεν είναι αγώνας, 
είναι υποταγή και του σώματός σου και σταδιακά της σκέψης και της αγωνιστικής σου διάθεσης.
Ένα εξαρτημένο άτομο ποτέ δεν μπορεί να είναι αποφασισμένο να θυσιάσει τα πάντα σε έναν αγώνα.
Ένα εξαρτημένο άτομο δεν είναι ελεύθερο και γι αυτό δεν είναι επικίνδυνο στα σχέδιά τους.

Στην ορθόδοξη Ελλάδα μας, είναι παρήγορο που ο κόσμος,

παρά την επίμονη προπαγάνδα τους, έγινε δύσπιστος.
Ίσως τελικά το ελληνικό γονίδιο (αυτό που προσπαθούν να μεταλλάξουν) να βοηθάει τους ανθρώπους να αφυπνίζονται και να σκέφτονται.
Εξ άλλου μόνον ένας ηλίθιος (ή συνειδησιακά πλήρως υποταγμένος) μπορεί να πιστεύει πραγματικά τα διαρκώς αντικρουόμενα μέτρα που μας ανακοινώνουν. Ο πιο πανάρχαιος φόβος, αυτός του θανάτου, μετά από τόση επίμονη προπαγάνδα, έπαψε πια να φοβίζει.
Στήριξε τις αυτόνομες φωνές που αντιδρούν.
Έλα μαζί μας στον αγώνα.
Τίποτε δεν τελείωσε.
Συνεχίζουμε να υπάρχουμε.
Συνεχίζουμε να αφυπνίζουμε.
Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε.
Στα χνάρια του γενναίου Ιερού Λόχου του Αλέξανδρου Υψηλάντη,
που ουδέποτε πτοήθηκαν, αλλά θυσιάστηκαν γενναία.
Για εμάς, που θα χρησιμοποιούμε πάντα τις τακτικές του πολυμήχανου Οδυσσέα για να αντέξουμε να υπάρχουμε, το σύνθημα παραμένει ως τέλους
«Ορθοδοξία ή Θάνατος»

 
Ιερός Λόχος 2012

Αφήστε  σχόλια και προτάσεις για δράση:

Πηγή:https://ierosloxos2012.blogspot.com/2021/03/blog-post_29.html

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.