«Το βράδυ του πραξικοπήματος έπρεπε να απελευθερώσουμε τα κατεχόμενα»!

Αν είχαμε τα κότσια, (που δεν τα έχουμε) οφείλαμε και ακόμη μπορούμε, να καταλαμβάναμε τα τουρκοκρατούμενα εδάφη της Κύπρου. Η Ελλάδα σαν κράτος και όσι σαν αποικία ώφειλε αστραπιαία να εισβάλλει στην Κύπρο και να προστατεύσει σαν εγγυήτρια δύναμη τόσο τους ελληνοκυπρίους όσο και τους τουρκοκυπρίους διότι στην Τουρκία με την χούντα να επικρατεί στο επισυμβαίνον πραξικόπημα, η Κύπρος και ντόπιοι κάτοικοι βρίσκονταν εν κινδύνω.

Έτσι θα τους πληρώναμε με το ίδιο νόμισμα!

Κύπρος κατεχόμενα από μακριά για να μας σπάνε τον τσαμπουκά και να μας θυμίζουν ότι η διχόνοια και ο εγωισμός είναι οι μεγαλύτερες ελληνικές αμαρτίες και η κατάρα του Έθνους μας.

Κύπρος, τα κατεχόμενα από μακριά για να μας σπάνε τον τσαμπουκά και να μας θυμίζουν ότι η διχόνοια και ο εγωισμός είναι οι μεγαλύτερες ελληνικές αμαρτίες και η κατάρα του Έθνους μας.

Αλλά η ευκαιρία χάθηκε όπως και τόσες άλλες στο γερμανοαμερικανοκραστούμενο προτεκτοράτο με το ΝΑΤΟ να αλωνίζει μετά τις ανοησίες του Υπουργού Εθνικής Άμυνας να το δεχτεί στη θάλασσα του Αιγαίου δήθεν να μας προστατεύσει από ποιον ρε ζώον; Τον ISIS, τους μετανάστες ή τους γείτονες που είναι από τα αγαπημένα παιδιά του ΝΑΤΟ; Κουραφέξαλα.

Και δεν τα λέμε αυτά μόνο εμείς.

Τι λέει αυτός ο Χρίστος Ρότσας, τρελάθηκε να τα βάλειο καναπεδάτος Κύπριος με μια παγόσμια δύναμη σαν την Τουρκία;

Τι λέει αυτός ο Χρίστος Ρότσας, τρελάθηκε να τα βάλει ο καναπεδάτος Κύπριος με μια παγκόσμια δύναμη σαν την Τουρκία;

Ο Κύπριος πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ και υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες εκλογές Χρήστος Ρότσας, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πολίτης 107.6» υποστήριξε ότι το βράδυ του πραξικοπήματος στη Τουρκία, αν οι Κύπριοι ήταν προετοιμασμένοι θα μπορούσαν να απελευθερώσουν τα κατεχόμενα συλλαμβάνοντας αιχμαλώτους τους 43.000 Τούρκους στρατιώτες.

Κατά τον κ. Ρότσα η Τουρκία δεν θα μπορούσε να αντιδράσει γιατί θα είχε ηττηθεί. Κατά την εκτίμηση του, θα μπορούσαν να μεταφερθούν οι Τούρκοι αιχμάλωτοι στο αεροδρόμιο Πάφου και στο ηλεκτροπαραγωγό σταθμό στο Βασιλικό ώστε να χρησιμοποιηθούν ως «ασπίδες» από επιθέσεις της Τουρκικής αεροπορίας.

Κατά τον κ. Ρότσα το βράδυ του πραξικοπήματος στη Τουρκία υπήρξε μια ευκαιρία η οποία είναι άγνωστο αν θα εμφανιστεί και πάλι.

Οι δηλώσεις του κ. Ρότσα αποτελούν το κύριο θέμα συζήτησης μεταξύ των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.