Η τύχη εσας και των παιδιών σας εξαρτάται από αυτά τα <<αξιόπιστα>> rapid tests σαν το πιο κάτω

Οι  φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Η καημένη η Ντανιέλα Ντόκου ποιο από τα δύο rapid test να πιστέψει;

Απόσταση 30 λεπτών του ενός τεστ από το άλλο

 

Σκεφτείτε, σε λίγο βάσει του νόμου 4682/2020, αν βγαίνει θετικό το τεστ όπως πιο πάνω στη Ντανιέλα, που θα χώνετε εσείς οι ίδιοι με τη μπατονέτα στα ρουθούνια των παιδιών σας, θα σας το παίρνουν στο νέο παιδομάζωμα για να το κλείνουν σε όποια δομή θέλουν αυτοί.

Είναι αρκετά έξυπνοι να αποφύγουν την ιατρική πράξη που απαιτεί να πάρει ιατρικό προσωπικό ή ο καθηγητής επίχρισμα από τη μύτη (πράγμα που μπορεί να αποβεί επικίνδυνο στην υγεία, ρινική αιμορραγία, μόλυνση και μηνιγγίτιδα στο τετριμμένο πέταλο του ηθμοειδούς όπου και τα οσφρητικά νημάτια) και αναθέτουν σε σας να κάνετε ιατρική πράξη ώστε να έχετε εσείς την ευθύνη για ό,τι συμβεί στο παιδί σας.

Κι εσείς θα ψάχνετε να το βρείτε, αν το βρείτε και δεν το χρησιμοποιήσουν για να του πάρουν τα τρυφερά όργανά του για μεταμοσχεύσεις μέσω ενός κερδοφόρου εμπορίου οργάνων που βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη.

Κι αν σας πουν δυστυχώς το παιδί σας πέθανε από τον Covid-19 (μια γρίπη με θνητότητα στους γέρους 0,12% με υποκείμενα νοσήματα  και γενικά στατιστικώς μόλις 0,03% κατά τον καθηγητή του Stanford University Γιάννη Ιωαννίδη) από ποιον θα ζητήσετε ευθύνες; Από το απρόσωπο νεοταξίτικο κράτος και τους πολιτικούς-μαριονέτες που εσείς ψηφίσατε με τις αλχημείες της Singular Logic των Rothchild;

Διαβάσετε το νόμο κι ετοιμαστείτε για τα νέα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας και Γκουλάγκ του θανάτου.(ΤΑ ΛΕΝΕ ΔΟΜΕΣ ΤΩΡΑ).

Δεν τα πιστεύετε, θα το νιώσετε στο πετσί σας, αλλά θα είναι αργά.

Τι να κάνετε; ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ,  ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΠΑΡΤΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΑΣ ΜΗΝΥΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΟΧΟ ΤΗΣ ΑΜΑΞΗΣ ΠΡΩΤΟΝ, ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ

Η Pfizer/Biomedica δοκιμάζει το εμβόλιό της και στα βρέφη.

Pfizer/ BioNTech: Άρχισαν κλινικές δοκιμές για εμβόλιο σε παιδιά κάτω των 12 ετών

 

Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021 19:40

REUTERS/BENOIT TESSIER

Η Pfizer και η BioNTech ξεκίνησαν να δοκιμάζουν το εμβόλιο που έχουν αναπτύξει κατά της covid-19 σε παιδιά κάτω των 12 ετών, με την ελπίδα να επεκταθεί ο εμβολιασμός σε αυτή την ηλικιακή ομάδα στις αρχές του 2022, ανακοίνωσε η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία σήμερα.

Σ.γ.: ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΥΝΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΑΧΡΕΙΟΙ;ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Οι πρώτοι εθελοντές των αρχικών δοκιμών έλαβαν τις πρώτες δόσεις του εμβολίου χθες Τετάρτη, δήλωσε η Σάρον Καστίγιο, εκπρόσωπος της Pfizer.

Στις κλινικές δοκιμές θα συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας ακόμη και 6 μηνών. Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα η φαρμακευτική εταιρεία Moderna ανακοίνωσε ότι ξεκινά κλινικές δοκιμές σε παιδιά για το δικό της εμβόλιο.

Το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech κατά της covid-19 έλαβε άδεια χρήσης στις ΗΠΑ για τους ανθρώπους άνω των 16 ετών. Σχεδόν 66 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου είχαν ήδη χορηγηθεί στις ΗΠΑ ως χθες το πρωί, σύμφωνα με τα στοιχεία των Αμερικανικών Κέντρων για τον Έλεγχο και την Πρόληψη Ασθενειών (CDC).

Το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech είναι το μοναδικό που χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ για την ηλικιακή ομάδα 16-17 ετών. Αυτό της Moderna χρησιμοποιείται μόνο σε ενήλικες άνω των 18 ετών, ενώ προς το παρόν κανένα εμβόλιο κατά της covid-19 δεν έχει λάβει έγκριση για μικρότερης ηλικίας παιδιά.

Στόχος της Pfizer είναι στις δοκιμές τελικού σταδίου να συμμετάσχουν 4.500 εθελοντές προκειμένου να ελεγχθεί η ασφάλεια, η ανοσολογική αντίδραση που προκαλεί το εμβόλιο και κατά πόσο αυτό γίνεται ανεκτό από τα παιδιά.

Σύμφωνα με την Καστίγιο, η εταιρεία ελπίζει να έχει στοιχεία από τις κλινικές δοκιμές το δεύτερο εξάμηνο του 2021.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters

Leave a Reply

Your email address will not be published.