κατά τα άλλα εσείς να ακούτε τις κυβερνητικές εξαγγελίες από τα μίσθαρνα όργανα των καναλιών

Ως πότε θα τους ανέχεστε; Κι αυτούς και τις φαμίλιες τους; Τους πολυθρονάτους κοντζαμπάσηδες να σας κυβερνούν;Και σεις να πεινάτε και ν’ αγωνιάτε για το αύριο;

Πρωτοφανής κυβερνητική απάτη με τα self tests, που δεν προορίζονται για ατομική χρήση!

Διανεμήθηκε στα φαρμακεία η πρώτη παρτίδα από τα περιβόητα self tests, προκειμένου η κυβέρνηση Μητσοτάκη να στηρίξει το άρον-άρον άνοιγμα των σχολείων. Όμως φαίνεται πως η κυβέρνηση δε δίστασε να παραποιήσει βασικά στοιχεία αυτών των τεστ, όπως είναι η χρήση τους αποκλειστικά από ειδικευμένο υγειονομικό προσωπικό.

Στην κούτα των 25 τεστ, που παρέλαβαν τα φαρμακεία, προκειμένου να φτιάξουν 25 ατομικά «κιτ», γράφει εξωτερικά στα ελληνικά: «Το τεστ προορίζεται για αυτο-διάγνωση από τον ίδιο τον ασθενή».

Στο εσωτερικό της κούτας, όμως, οι φαρμακοποιοί βρήκαν τα συνοδευτικά φυλλάδια με οδηγίες σε διάφορες γλώσσες. Στα ιταλικά γράφει: «Αυτό το προϊόν προορίζεται για επαγγελματική χρήση σε περιβάλλον εργαστηρίου ή Σημείου Υγείας ή με αυτο-συλλογή υπό την επίβλεψη ενός επαγγελματία υγείας». Τα ίδια ακριβώς αναφέρει στην ιστοσελίδα της η γερμανική ROCHE, στην οποία ανήκει το συγκεκριμένο rapid test.

Σε άλλο τεστ, κορεάτικης παραγωγής, διαβάζουμε στα γαλλικά: «Προορίζεται αποκλειστικά για διάγνωση στο εργαστήριο. Δεν προορίζεται για αυτο-διάγνωση»!

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο ευρωπαϊκός ΕΟΔΥ, το ECDC, σε έγγραφό του στις 17 Μάρτη, αναφέρει ότι η ευαισθησία του self-test (η πιθανότητα διάγνωσης θετικού αποτελέσματος, εφόσον ο εξεταζόμενος είναι πράγματι θετικός στον ιό) έπεσε διαδοχικά από 78,8% (όταν εφαρμόστηκε από εργαστηριακούς επιστήμονες) σε 70% (όταν εφαρμόστηκε από εκπαιδευμένους υγειονομικούς) και τέλος σε 57,5% (όταν αυτο-εφαρμόστηκε από πολίτες)!

ΠΗΓΗ:https://crashonline.gr/ygeia/1486204/protofanis-kyvernitiki-apati-me-ta-self-tests-pou-den-proorizontai-gia-atomiki-chrisi/

Σ.γ.: Να μην ξεχνάμε ότι στην χτεσινή ανάρτησή μας δείξαμε βίντεο με τον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη και τον ιατρό Δημήτρη Ποντίκα ο οποίος ανάμεσα σε όσα είπε ανέφερε: Είναι παραπλανητικό και λάθος ότι το rapid test αφορά τον SarsCov-2 διότι αφορά και τον SarsCov1. Τι άλλων αποδείξεων χρειάζεστε για την απάτη και την πλεκτάνη στην οποία έχουμε εμπλακεί όλοι μας. Αρκεί να υπενθυμίσουμε ότι το facebook έχει αποκλείσει για ένα μήνα τον Νίκο Αντωνιάδη και ότι η εκπομπή του με τον Δημ. Ποντίκα έγινε μέσω του Μακελειού του Στέφανου Χίου με πολλές διακοπές, σιωπές και προφυλάξεις στις λέξεις που χρησιμοποιούσαν για να μην τους καταργήσει την εκπομπή ο αόρατος λογοκριτής που τα πάντα βλέπει, τα πάντα ακούει και τα πάντα λογοκρίνει. Κατά τα άλλα έχουμε ελευθερία, δημοκρατία και σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.  

Leave a Reply

Your email address will not be published.