Είναι ανδρείκελα των ΗΠΑ και της Γερμανίας, μην υποτάσσεστε στις μαριονέτες πολιτικούς σας. Έχετε ήρωες προγόνους αυτούς ακολουθείστε!

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΛΟΣ DR SUCHARIT BHAKDI ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ FOCUS FM KAI ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ
“ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟ ΛΙΑ”
“ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ”
“ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ. ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ”
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

http://https://www.youtube.com/watch?v=-m5yCNZ5mlk

<<Η δήθεν πανδημία του COVID-19 είναι η αρχή κακών. Είναι μια δικαιολογία που θα οδηγήσει στην μεγάλη επανεκκίνηση, του Clauss Swab το greate reset.

Η χρήση της μάσκας είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Η συγκέντρωση του CO2 είναι πολύ περισσότερη από τη μάσκα και οι άνθρωποι δηλητηριάζονται από το αέριο τους το ίδιο που αναπνέουν. Και το να επιβάλλεται η χρήση της μάσκας στα παιδιά είναι ένα έγκλημα. Πρέπει να αναλάβουν δράση οι δικαστές γιατί σκοτώνετε τα ίδια σας τα παιδιά.

Τα εμβόλια είναι αποτέλεσμα μιας δαιμονικής ατζέντας που σκοτώνει ανθρώπους ακόμη και παιδιά πεθαίνουν.

Δείξτε ότι είστε Έλληνες αρνηθείτε μα εμβολιαστείτε. Τα παιδιά δεν χρειάζεται να εμβολιαστούν. Είναι απάνθρωπο να εμβολιαστείτε και εσείς και τα παιδιά σας και μακρόχρονα υπάρχει η δυνατότητα να αντιδράσει ο οργανισμός σας εναντίον σας κι αυτό σημαίνει αυτοάνοση αντίδραση. Τα αντισώματά σας εκστρατεύουν ενάντια στα μολυσμένα από το εμβόλιο (την πρωτείνη S, κύτταρά σας, σας σκοτώνει ο ίδιος ο εαυτός σας.

Ο αρχικός ιός δεν ήταν επικίνδυνος ούτε οι γιοί και τα εγγόνια του, οπότε να μην φοβάστε, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. (Δηλαδή θα αναπτύξετε φυσική ανοσία ενάντια στον αρχικό ιό, βιολογικό κατασκεύασμα του εργαστηρίου της Wuhan και τους απόγονούς του).

Ο πολιτισμένος κόσμος και η Ελλάδα πρέπει να ενεργήσουν από κοινού ενωμένη με την Ευρώπη. Μην κοιτάτε τους πολικούς σας είναι μαριονέτες, έχουν εγκαταλείψει τον νόμο του Θεού και πρέπει κι εσείς να τους εγκαταλείψετε με τη σειρά σας στηριγμένοι στον Θεό σας και τις παραδόσεις σας. Μην τους ακολουθείτε είναι μαριονέτες της Αμερικής και της Γερμανίας>>.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.