Οι εμβολιασμένοι θα ευθύνονται για την φονική μετάλλαξη του ιού που έρχεται!!

Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ο: Kαρδιολόγος Ανδρέας Γιαννουλόπουλος στο Alert TV (ΛΟΓΟΚΡΙΜΈΝΟ ΒΙΝΤΕΟ): Οι εμβολιασμένοι θα ευθύνονται για την φονική μετάλλαξη του ιού που έρχεται!! Αυτό συμπεραίνεται από επιστημονική μελέτη 43 έγκριτων καθηγητών στο μεγάλο αμερικανικό πανεπιστήμιο ΤΗΕ ROCKEFELLER UNIVERSITY ( + επίσημες αναρτήσεις του πανεπιστημίου)

 

 

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ FACEBOOK KAI XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ‘ΕΜΕΤΙΚΑ ΧΟΑΞΕΣ’ ΩΣ ΨΕΥΔΗΣ ΕΙΔΗΣΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΨΟ-ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΚΑΜΊΑ ΕΚΠΛΗΞΙΣ ΔΙΑ ΕΜΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ 7 ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΩΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΒΡΩΜΕΡΑ ΕΠΑΧΤΟ-ΛΥΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!

 Με λίγα λόγια, ο κος Γιαννουλόπουλος μάς λέει ότι όσοι εμβολιάζονται με τα mRNA εμβόλια «κατά του COVID», για να νικήσουν πολύ πιο εύκολα τον ιό αν τον κολλήσουν.., ο ιός τότε θα αντιληφθεί τα αντισώματα και θα μεταλλαχθεί σε πιο επικίνδυνη και πιο φονική μορφή, η οποία μπορεί και να τους στείλει στα θυμαράκια, κι αυτούς και τους ανεμβολίαστους διπλανούς τους.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Ροκφέλλερ, στην ανάρτηση “Τα εμβόλια COVID-19 ενδέχεται να χρειάζονται τακτικές ενημερώσεις για αναπτυσσόμενες παραλλαγές“, διαβάζουμε στην 5η παράγραφο: «Οι νέες παραλλαγές coronavirus έχουν αποδειχθεί ότι φέρουν συγκεκριμένες μεταλλάξεις, επιτρέποντάς τους να «ξεφύγουν» μερικά από τα εξουδετερωτικά αντισώματα που χρησιμοποιεί ο οργανισμός για να καταπολεμήσει το Covid-19».

Στην  7η παράγραφο διαβάζουμε: «Για το στέλεχος Wuhan, τα δείγματα πλάσματος εμβολιασμένων ατόμων έδειξαν δραστηριότητα εξουδετέρωσης παρόμοια με εκείνη που προκύπτει σε φυσική λοίμωξη.  Ωστόσο, για μεταλλαγμένους ιούς, τα δείγματα πλάσματος έδειξαν μία έως τρεις φορές μείωση της δραστικότητας εξουδετέρωσης».

Και στην 10η παράγραφο: «Δεκατέσσερα από τα 17 αντισώματα που δοκιμάστηκαν έδειξαν τουλάχιστον δέκα φορές μείωση της ικανότητάς τους να εξουδετερώνουν τους κοροναϊούς που φέρουν σημαντικές μεταλλάξεις που βρέθηκαν στις παραλλαγές από τη Βρετανία, τη Νότια Αφρική και τη Βραζιλία».

Το PDF της ιστοσελίδας του ιδρύματος Rockefeller, μπορείτε να κατεβάσετε από ΕΔΩ. (Σ.γ.:Aναρτούμε το κείμενο παρακάτω).

Επίσης, η ανάρτηση “Το ανοσοποιητικό σύστημα τοποθετεί μια μόνιμη άμυνα μετά την ανάρρωση από το COVID-19“, στη 10η παράγραφο αναφέρει: «Όπως ήταν αναμενόμενο, διαπίστωσαν ότι αν και τα αντισώματα ήταν ακόμη ανιχνεύσιμα έως το εξάμηνο, ο αριθμός τους είχε μειωθεί σημαντικά.  Τα εργαστηριακά πειράματα έδειξαν ότι η ικανότητα των δειγμάτων πλάσματος των συμμετεχόντων να εξουδετερώσουν τον ιό μειώθηκε κατά πέντε φορές».

Με λίγα λόγια.. η επίσημη ιστοσελίδα του  ΤΗΕ ROCKEFELLER UNIVERSITY, επιβεβαιώνει τον κύριο Γιαννουλόπουλο.

Καλή χώνεψη στα παντός είδους ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια της αντινόησης…

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

[ Ευχαριστώ πολύ την αξιόλογη αναγνώστριά μας και σχολιαστή ‘Voula Sketo’, η οποία μάς ενημέρωσε έγκαιρα για την ανάρτηση του βίντεο στο facebook, εδώ, ..Ευχαριστώ πολύ επίσης και τον φίλο και συνάδελφο Γιώργο Μεταξά, για την αστραπιαία  ΟΡΘΗ μετάφραση των ανωτέρω παραγράφων, από τις αναρτήσεις του πανεπιστημίου τις οποίες μού πήρε 2 ώρες να τις εντοπίσω. ]

Κυριακή, 23 Μαΐου 2021

ΠΗΓΗ:https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/05/k-alert-tv-43-rockefeller-university.html#more

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.