Θρομβώσεων μαρτύριο χωρίς τέλος θύματα σύνολο 14. Τέσσερις πιλότοι της Βrittish Αirways νεκροί από το εμβόλιο

4 Πιλότοι Της British Airways Πέθαναν Μετά Από Ένεση COVID-19 – Η Ισπανία Και Η Ρωσία Απαγορεύουν Τον «Εμβολιασμό» Στα Αεροπορικά Ταξίδια

HAFHAF18 Ιουνίου 2021

από τον Brian Shilhavy

Ένας άνδρας που ισχυρίζεται ότι είναι φίλος με πιλότο της British Airways δήλωσε ότι 3 πιλότοι πέθαναν μόλις την περασμένη εβδομάδα λίγο μετά τη λήψη ενέσεων COVID-19 και η ηχογράφηση του έγινε viral στα κοινωνικά μέσα.

4 πιλότοι των βρετανικών αεραγωγών πέθαναν μετά από 19 εγχύσεις covid

Πηγή εικόνας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο Rueters.com

Εδώ είναι η ηχογράφηση (ενημερώστε μας εάν το Twitter το καταργήσει καθώς έχουμε ένα αντίγραφο).

Αυτό έδειξε τα συνηθισμένα εταιρικά «ελεγκτικά γεγονότα» για να προσπαθήσει να αποδεσμεύσει τους ισχυρισμούς του άνδρα.

Το Reuters απάντησε με «πραγματικό έλεγχο», αλλά στη δική τους έρευνα και έκθεση επιβεβαίωσαν ότι όχι μόνο πέθαναν και οι τρεις αυτοί, αλλά και ένας τέταρτος.

Έδωσαν τη συνήθη απάντηση των εταιρικών μέσων ενημέρωσης, αναφέροντας κάποιες «αρχές» της υγείας που δήλωσαν κατηγορηματικά ότι οι θάνατοι τους δεν είχαν «καμία σχέση» με τους πυροβολισμούς, ενώ δεν αρνήθηκαν ότι πέθαναν, ούτε δίνοντας άλλη εξήγηση για τους θανάτους τους.

Σε κοινή χρήση με τη μορφή μιας φωνητικής ηχογράφησης στο Facebook, το Instagram και το Twitter, ένα άγνωστο αρσενικό λέει ότι έχει μιλήσει με έναν «φίλο που είναι πιλότος της BA» και εξηγεί ότι «τα πράγματα γίνονται τρελά» μετά την αποβίωση τριών συναδέλφων πιλότων (εδώ, εδώ και εδώ).

«Είχαν τον τρίτο πιλότο BA τις τελευταίες επτά ημέρες, ναι; Ο τρίτος πιλότος πέθανε την τελευταία εβδομάδα », λέει ο άντρας που ακούστηκε στην ηχογράφηση.

«Τα δύο πρώτα παιδιά ήταν στα σαράντα και τα 50 τους. αυτός ο τύπος, στα μέσα της δεκαετίας του ’30, απόλυτα κατάλληλος, χωρίς υποκείμενες συνθήκες. Παίρνει το δεύτερο τρύπημά του και πέθανε μέσα σε λίγες μέρες, ακριβώς το ίδιο με τα δύο πρώτα.

«Εξαιτίας αυτού, η ΒΑ βρίσκεται τώρα σε συνομιλίες με την κυβέρνηση για κρίση σχετικά με το εάν θα επιτρέψει να πετάξουν εμβολιασμένοι πιλότοι. Το πρόβλημα με αυτό φυσικά είναι ότι περίπου το 80%, σύμφωνα με τον φίλο μου στο BA, το 80-85% έχει γίνει ένεση. “

Ο άντρας στη συνέχεια λέει ότι «μόνο το 10% των πιλότων θα είναι σε θέση να πετάξει», καθιστώντας το «σοβαρό ζήτημα».

Το Reuters παρουσίασε τους ισχυρισμούς στην British Airways, οι οποίοι ανέφεραν ότι ήταν αβάσιμοι και ότι δεν διεξήχθησαν τέτοιες συνομιλίες με την κυβέρνηση.

Ο εκπρόσωπος, ωστόσο, επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα των τεσσάρων βιβλίων συλλυπητηρίων, καθώς τέσσερις πιλότοι της εταιρείας είχαν πεθάνει πρόσφατα.

«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους τους», δήλωσαν, προσθέτοντας ότι κανένας από τους θανάτους δεν συνδέεται με εμβόλια.

Σε μια δήλωση προς το Reuters, η Ρυθμιστική Υπηρεσία για τα φάρμακα και την υγειονομική περίθαλψη του Ηνωμένου Βασιλείου (MHRA) αρνήθηκε επίσης τέτοιου είδους συνομιλίες για κρίση με τον βρετανικό αερομεταφορέα.

« Δεν έχουμε ενημερωθεί για τους θανάτους πιλότων BA μετά τη λήψη του εμβολίου Covid-19 και δεν είχαμε συζητήσεις με την BA ή άλλες αεροπορικές εταιρείες, σχετικά με την αποτροπή της πτήσης των πιλότων μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19», δήλωσε η Dr. Sarah Branch, ο διευθυντής επαγρύπνησης και διαχείρισης κινδύνων φαρμάκων για το MHRA.

“Επί του παρόντος δεν υπάρχουν περιορισμοί στην αεροπορία ή σε άλλες βιομηχανίες και δραστηριότητες μετά τον εμβολιασμό.” ( Πηγή – Προστέθηκε έμφαση)

Εν τω μεταξύ, η Sky News από την Αυστραλία αναφέρει ότι οι αεροπορικές εταιρείες στην Ισπανία και τη Ρωσία προειδοποιούν τον COVID-19 « εμβολιασμένους » ανθρώπους να μην ταξιδεύουν λόγω του κινδύνου θρόμβων αίματος .

ΠΗΓΗ:https://humansarefree.com/2021/06/british-airways-pilots-dead-following-covid-19-injections.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.