Κανένα επεισόδιο από τους αντιδρώντες στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ούτε υπήρξε φανατισμός Φλαμή αλλά ματαίωση από την υποταγή της Διοικούσας Εκκλησίας στις αντισυνταγματικές και αξιόποινες πράξεις ΚΥΑ μιας κυβέρνησης που υπακούει άνωθεν εντολές

«Χρυσόστομε Σκλήφα έβγα έξω να μιλήσεις στο ποίμνιό σου»! Οργή στην Πάτρα με τον Μητροπολίτη – «Βράζει» η κοινωνία με κυβέρνηση και Εκκλησία, vid

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΚΟΙΝΩΝΙΑ. – 15 Ιούλ 2021 – 12:50

«Δώρο Θεού προς την επιστήμη», είχε πει ο αφελής και οσφυοκάμπτης όπως οι περισσότεροι επίσκοποι Χρυσόστομος για το εμβόλιο…

Ξεκίνησαν από την πλατεία Γεωργίου και έφθασαν μέχρι και έξω από το Επισκοπείο της Πάτρας  οι πολίτες που δεν θέλουν να κάνουν με την άνωθεν βία το πειραματικό εμβόλιο, καθώς η οργή αυξάνεται.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά των συγκεκριμένων εμβολίων για τον κορωνοϊό και της κυβέρνησης <<ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ>> και στράφηκαν κατά του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου, αφού τον καλούσαν να βγει στο μπαλκόνι και φώναζαν πως δεν είναι άξιος όπως οι παλαιότεροι, Παλαιών Πατρών Γερμανός και άλλοι Ιεράρχες.

Ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος έχει χαρακτηρίσει το εμβόλιο ως «δώρο Θεού προς την επιστήμη».

Οι διαδηλωτές έμειναν στο σημείο για αρκετή ώρα ενώ ένας πολίτης έφερε ένα πλακάτ και το έβαλε μπροστά από την πόρτα του Επισκοπείου.

Στο σημείο δεν υπήρξε παρουσία της αστυνομίας, καθώς η κυβέρνηση δρούσε στρατηγικά και δεν ήθελε να πάρει έκταση το θέμα, ενώ τελικά ο Μητροπολίτης προτίμησε να μην βγει στο μπαλκόνι, αντιλαμβανόμενος πως θα μπορούσαν να προκληθούν επεισόδια. (Σ.γ.: Καμία τέτοια διάθεση δεν υπήρξε).

Όλα αυτά που εφαρμόζονται είναι γεγονός ότι προκαλούν χάος και οργή στο Πανελλήνιο.

Από την μία ο παραλογισμός των κρατικών «ειδικών» και η άκαμπτη, στα όρια της απανθρωπιάς, στάση κυβερνώντων, από την άλλη η κοινωνία που «βράζει».

Στην μέση υπάρχουν οι πραγματικοί επιστήμονες που λένε την αλήθεια αλλά δεν εισακούονται από την Πολιτεία.

Δείτε εικόνες, τα μέσα ενημέρωσης αποκαλούν τους συγκεντρωμένους ως «φανατικούς»:

el.gr και τρικλοποδιά

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ

3:08 μ.μ. (πριν από 5 ώρες)

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.