Επιτέλους οι γιατροί ξεσπαθώνουν!

http://https://www.youtube.com/watch?v=5QbqdZCejco

Ομοίως ξεσπαθώσε (εδώ και πολύ καιρό) και ο Δημήτρης Κούβελας καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ,  κι όχι χωρίς συνέπειες καθώς τον κυνηγάει ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης:

http://https://www.youtube.com/watch?v=pqY013kBrZc

Το απόλυτο χάος μιας Κυβέρνησης κουτσούνι των Σιωνιστών-Τεκτόνων  αρχιτρομοκρατών που τους εκβιάζουν με καρτελάκια  και με το φόβο να πεθάνουν Έλληνες από την πείνα την ίδια ώρα που οι δήθεν πρόσφυγες (αδιευκρίνιστης υπηκοότητας, ήθους, σχεδίου δράσης και ρόλου εντός της χώρας) παίρνουν επιδόματα αυτοί και τα παιδιά τους. Επιτρέπεται να παίρνει τηλέφωνο τον Κοροξενό νοσοκόμα με κλάματα και να του λέει <<με βιάζουν, θέλω να σου μιλάω τη στιγμή που θα με εμβολιάζουν!>>

http://https://www.youtube.com/watch?v=15Hio2RB3XI

Ένα μόνο απομένει: ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΤΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

http://https://www.youtube.com/watch?v=QHaXfCa0pOE

Κυβέρνηση Παγκοσμιοποίησης και δαιμονοκρατούμενη. Ας πάει λοιπόν στο Διάολο το αφεντικό της ο αφορισμένος και η παρέα του. Όχι ο λαός όμως, ο Θεός ας μας λυπηθεί! Μετανοούμε και θρηνούμε Πατέρα, Υιέ και Άγιο Πνεύμα , συγχώρεση ζητούμε με δάκρυα μετανοίας και κάθαρση αιτούμαστε στο ατέλειωτο βάσανο που εμείς οι ίδιοι ευθυνόμαστε και προκαλέσαμε με τις αμαρτίες μας.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.