Κωνσταντίνος Αρβανίτης καρδιολόγος τα λέει όλα στα ίσια. Κάλυμνος μαρτυρική νήσος πρώτο θύμα των εμβολιασμών με διαφορά.

Ο Θεός να μς φυλάξει για ό,τι θα δούμε μακροπρόθεσμα στους Έλληνες εμβολιασθέντες!

Μετά τους εμβολιασμούς αυξήθηκε η θνησιμότητα του πληθυσμού από όλα τα αίτια. Η γενική ή ολική θνησιμότητα. Σύμφωνα με τον Διδάκτορα ιατρό καρδιολόγο, αυτά προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Από την εκπομπή «Focus 8 με 11» με τον Στέφανο Δαμιανίδη στον ραδιοσταθμό Focus FM 103,6 της Θεσσαλονίκης, της 27-8-2021.

http://https://www.youtube.com/watch?v=qppZcLyMi_E

Αντιδράσεις των ακροατών και σχόλια στο βίντεο:

Και δεν είναι μόνο οι θάνατοι.Άνθρωποι που περάσαν Γολγοθά μετά το εμβόλιο. Θρόμβωση στο πόδι έμεινε μισός και κουτσός. 48 χρονών παλικάρι περπατάει σαν παππούς.

Μετά από το εμβόλιο έχω δει γνωστούς μου με έμφραγμα, καρκίνο, αλλεργική αντίδραση πρόβλημα στα νεφρά… Και αυτοί στο πολύ στενό μου περιβάλλον μόνο.

Πιστέψετε Άνθρωποι,τον κ.Αρβανιτη!!! Η Μαμά μου 85 χρόνων,έκανε τα 2 εμβόλια. Ακούστε Με, ξεκινήσανε η Παρενέργειες. Πέρασαν 2 Μήνες. Τα Νεφρά,τα πόδια,η φλέβες στα πόδια Η Σπονδυλική στήλη, όλα της πονάνε Εκεί που ήταν γεμάτη Ζωντάνια! Τα Έκανε επειδή της είπε η μεγάλη Αδελφή μου, δεν θα βγεις πουθενά. Κρυφά από Μένα. Γιατί Εγώ δεν Συμφωνώ,να κάνουν η άνθρωποι Εμβόλια , όταν δεν έχουν καθόλου προβλήματα Υγείας!!!! Είναι Δολοφονία. Αυτό σκότωνει τους Γονείς Μας,τις γιαγιάδες και τους παππούδες,  και όλο τον Κόσμο.! Άνθρωποι , πόσο Αγράμματοι είσαστε κι αδιάφοροι.  Να Μας αποτελειώσουν θέλουν!!!! Δεν Ακούμε , ούτε αυτούς που ξέρουν!!! Έλληνες ξυπνήστε επιτέλους Πρέπει να πάρουμε στα Σοβαρά αυτό Το θέμα!!!!

Γνώριζα μια κυρία πού υπέφερε από καρκίνο. Κατάφερε να επανέλθει στην κανονικότητα και επί δύο χρόνια ήταν υγιής. Λόγω της καταχώρισης “ευπαθής ομάδα” έπρεπε να κάνει το εμβόλιο. Δύο εβδομάδες αργότερα επανήλθε ο καρκίνος και δυστυχώς σήμερα δεν είναι μαζί μας. Υπάρχουν χιλιάδες παρόμοιες περιπτώσεις που δεν γνωστοποιούνται.

Για την οδηγία της παιδιατρικής εταιρείας δεν οφείλει να επέμβει η δικαιοσύνη; Οι επεμβάσεις της περιορίζονται σε γιατρούς που εκφράζουν επιστημονική άποψη ως οφείλουν όπως π.χ. Ο κ. Δημήτρης Κούβελας;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΣ!!!!

Ξυπνάτε Βόδια! Ούτε ο Άλμπερτ Μπουρλά της Pfizer δεν έκανε το εμβόλιο. Το δήλωσε ο ίδιος. Ούτε ο Τούρκος Ιγκουρ Σαχίν της BionTech!

Πολλά μπράβο στον κύριο Αρβανίτη!!!!Είναι παρατημένο στον τόπο μου που έχουν αυξηθεί οι θάνατοι σε ανθρώπους που δεν είχαν σοβαρά θέματα υγείας. Συγγενής μου αναφέρει μετά από νοσηλεία στο ΑΧΕΠΑ , πλήρως εμβολιασμένη , παρουσίασε πρόβλημα στο πλάσμα του αίματος και χειροτέρεψε το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρούσε!!! Κάτω τα χέρια σας από τα παιδιά μας γιατί θα γίνει της π@@@@@@@….

Εμένα παιδιά μόλις έκανα το πρώτο εμβόλιο πήγε να με κόψει ένας m@L@k@$ και όταν έκανα το δεύτερο πήγα να σκοτωθώ στις σκάλες.

Τρέμω και έχω χάσει τον ύπνο μου. Η κόρη μου δεν με άκουσε και έκανε το εμβόλιο για να μην χάσει την δουλειά της μετά από 3 χρόνια ανεργίας. Είναι τώρα 10 μέρες και είναι χάλια. Πυρετό, καύσο, ζαλάδα, θολούρα. Αν γίνει το παραμικρό θα με δείτε σε όλα τα κανάλια και ας πάω φυλακή, δεν με νοιάζει.

Οι νοσηλευτές υπηρετούν το λαό. Όχι στο βιασμό του σώματος των εργαζομένων στην υγεία. Όχι στον εξαναγκασμό σε ανεργία χωρίς ανεργιακό επίδομα. Όχι στις διώξεις αντιφρονούντων. Όχι στις απειλές ΘANATOI META AΠO TO EMBOΛIO https://youtu.be/UijQ-6jhVuc https://youtu.be/wosyaWiDR2U https://youtu.be/-3EBnIsDqao

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.