Αποστομωτική απάντηση του DrΑρβανίτη για το θάνατο της Ελένης Μάργαρη. Το εμβόλιο της προκάλεσε οξεία σπειραματονεφρίτιδα , οξεία νεφρική ανεπάρκεια και θάνατο

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ…
Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ Facebook ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΕ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΓΟ.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ “ΟΞΕΙΑ ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ”;
Κατ’ αρχήν δεν μπορούν να μιλήσουν για χρόνιο νόσημα (χρονία νεφρική ανεπάρκεια) γιατί σε αυτήν την περίπτωση, η γυναίκα θα είχε ήδη βγει σε αναπηρική σύνταξη.
Μιλούν για ΟΞΕΙΑ νεφρική ανεπάρκεια!
Δηλαδή για κάτι που προέκυψε ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ και είχε μία ΡΑΓΔΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ.
1) Πολύ συχνά η οξεία νεφρική ανεπάρκεια είναι παρενέργεια φαρμακευτικής ουσίας
2) Ξέρουμε (το έκανα και ανάρτηση πριν 5 μέρες) ότι μέσα στις παρενέργειες που άρχισε να εξετάζει ο Ε.Μ.Α από την 11η Αυγούστου και μετά, είναι και η ΟΞΕΙΑ ΣΠΕΙΡΑΜΑΤΟΝΕΦΡΙΤΙΔΑ (που προκαλεί οξεία νεφρική ανεπάρκεια).
3) Όταν κάνεις νεκροτομή σε θύμα του εμβολίου, δεν πρόκειται πουθενά μέσα στο σώμα του να βρεις κάπου γραμμένο με μαρκαδόρο, την λέξη “εμβόλιο”.
Αυτό που θα βρεις είναι, άλλοτε ένας θρόμβος στον εγκέφαλο (και θα πεις: εγκεφαλικό), άλλοτε ένα οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου, μία μεγάλη πνευμονική εμβολή (πάλι θρόμβος), άλλοτε οξεία νεφρική ανεπάρκεια, κλπ.
Η αιτία εισαγωγής θα είναι πάντα κάποια βαριά παθολογική κατάσταση.
Δεν υπάρχει αιτία εισαγωγής “εμβόλιο”.
Γιατί λοιπόν πανηγυρίζουν τα αμόρφωτα εκτελεστικά όργανα της Ν.Τ.Π, ότι κάτι κατάφεραν;
Βοήθειά σας, “παιδιά” της Athens Voice.
Που δεν σας άρεσε το “Γιάννης” και το κάνατε “Γιαννάκης”.
Πάλι στην πλάτη σας είναι το άχθος.
Δεν το ξεφορτωθήκατε.
Όσο για τα  HELLINIKA HOAXES η Μάργαρη ήταν fan του εμβολιασμού. Η συνάδελφος που χάθηκε ήταν υπέρ του εμβολιασμού και μάλιστα ήταν από τις πρώτες που εμβολιάστηκαν. Ο εμβολιασμός της έγινε στις αρχές, πριν καν ειπωθεί ότι μπορεί ο εμβολιασμός να γίνει υποχρεωτικός για τους υγειονομικούς.  Ήταν από τις πρώτες που εμβολιάστηκαν όταν άνοιξε η πλατφόρμα.
Σ.γ.: Σε τί αλλάζει όμως η πραγματικότητα; Η γυναίκα πέθανε!Τώρα ξέρουμε πως το εμβόλιο μπορεί να οδηγήσει πλην των άλλων σε ταχεία νεφρική ανεπάρκεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.