Η Ιερά Εξέταση του Υγειονομικού Μεσαίωνα δυστυχώς καλά κρατεί. Οι διαφωνούντες με τον ΠΟΥ, τον εγκληματία A. Fauci, τους ιατρούς του Rockefeller και τις 4 αδερφές της BIG PHARMA να διώκονται ποινικά!

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΣΚΟΤΟΥΣ: «Ποινικά επιλήψιμη» η ανεξάρτητη ιατρική γνώμη! Σ-Ο-Κ σε ζωντανή εκπομπή, vid

Επαναφέρουν την Ιερά Εξέταση που έδινε κεντρικές οδηγίες για την «θεωρία της επίπεδης γης» και όλοι έπρεπε να την υποστηρίζουν χωρίς αντιρρήσεις – Καταστάσεις ακραίου Μεσαίωνα…

 

Ο Χειρούργος εντατικολόγος,  Γ. Κεχρής, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, προκάλεσε τρόμο!

Όταν ο δημοσιογράφος έκανε αναφορά σε αυτό, το οποίο πλέον και διεθνείς οργανισμοί, παραδέχονται, ότι δηλαδή και οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν τον ιό, εκείνος, αφού επέμεινε στο θεώρημα της ανοσίας της αγέλης, κάτι που πλέον έχει καταρριφθεί, χαρακτήρισε την ανεξάρτητη ιατρική γνωμάτευση εκτός των ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ, ως «ΠΟΙΝΙΚΑ ΕΠΙΛΗΨΙΜΗ»!!!

«Είναι ανεπίτρεπτο κάποιος γιατρός να βγαίνει και να εκφέρει δημόσιο λόγο, που δεν είναι συμβατός με τις διεθνείς ιατρικές κατευθυντήριες οδηγίες.

Είναι ιατρικώς αντιδεοντολογικό, αυτό που κάνει, και ποινικά επιλήψιμο.

Ένας γιατρός οφείλει να εκφράζεται στου ασθενείς του και να ασκεί την ιδιωτική του ιατρική, όχι με βάση την προσωπική του εμπειρία, αλλά με βάση τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Σκοταδισμός λοιπόν! Όπως η Ιερά Εξέταση έδινε τις κατευθυντήριες γραμμές πως η γη είναι επίπεδη, έτσι και ο γιατρός οφείλει να υπακούει στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, που χρηματοδοτείται από τον Bill Gates και στις πολυεθνικές εταιρείες εμβολίων, αντί να διοργανωθεί ένας δημόσιος διάλογος μεταξύ των επιστημόνων, προκειμένου να ξεδιπλωθούν οι επιστημονικές γνωματεύσεις για το καλό της Υγείας του συνόλου!Όπως προσκλήθηκαν στο διεθνές Συνέδριο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ζωής στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου του 2020, με κύριο διοργανωτή τον Ανδρέα Γιαννουλόπουλο Καρδιολόγο -Πνευμονολόγο, όλοι οι υγειονομικοί φορείς,  και όχι μόνο δεν προσήλθαν αλλά απειλούσαν τις προς ενοικίασιν αίθουσες του Συνεδρίου αν τολμήσουν να τις νοικιάσουν στον γιατρό.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.