Η Καλλιόπη Σουφλή με την τεράστια πείρα της κάτι ξέρει και προειδοποιεί. Μέρος 1ο

Η Καλλιόπη κάτι ξέρει:

Παρακαλώ όλους σας, να λάβετε σοβαρά υπόψη όσα σας γράφω.

Προς το παρόν, τέρμα οι καλημέρες και τα τραγούδια…

Τα γεγονότα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και πρέπει να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάνθρωποί μας, ώστε να μην χαθεί ούτε μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΩΗ.

Καιρό τώρα, συζητώ με ομάδες διαχείρισης κρίσεων.

Επιγραμματικά θα ενημερώσω για τα επερχόμενα, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι να πάρουν ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Από πλευράς ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ:

 

Τα πράγματα θα χειροτερέψουν με νέες καραντίνες, πιέσεις σε ανεμβολίαστους, αναστολές εργασίας, απολύσεις, δυσμενείς μεταθέσεις, καραντίνες και απαγορεύσεις κλπ.

Θα ασκηθούν από τα ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΣΟΝΙΑΣ, ισχυρές πίεσεις για εμβολιασμό των παιδιών, μάσκες και τεστ, αλλά και όσων είναι ανεμβολίαστοι.

Αυτό, θεωρώ πως ήδη το έχουν αντιληφθεί πολλοί και δεν χρειάζεται η δική μου επιβεβαίωση.

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ:

ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

Έτσι κι αλλιώς ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ είναι ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ με ότι αυτό σηματοδοτεί με πείνα, αρρώστιες και … θανάτους.

Η όλο και διογκούμενη αντίσταση πολλών λαών, θα αναγκάσει   την ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΛΙΤ, να φέρει την … ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ  (GREAT RESET) όλο και πιο κοντά… (ακολουθούν και σχετικά βίντεο σε επόμενες αναρτήσεις μου).

Άρα, η… “μόρφωση” των παιδιών σας, και μάλιστα στα νεοταξίτικα διεστραμμένα σχολεία των ΤΣΙΠΡΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ, που έχουν εισάγει σ’ αυτά, όλη την διαστροφή και την ανωμαλία, θα πρέπει να είναι το τελευταίο που θα απασχολήσει κάθε νουνεχή γονέα.

ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ…

ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

ΟΙ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ.

ΠΗΓΗ:https://attikanea.info/%CE%94%CE%A9%CE%A3%CE%A4%CE%95-%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%9B%CE%97-%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%9F%CE%A7%CE%97-%CE%A3-%CE%91%CE%A5%CE%A4%CE%91-%CE%A0%CE%9F%CE%A5-%CE%A3%CE%91%CE%A3-%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%A9/#

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.