Ερώτημα προς Αρχιερείς και ιερείς που έχουν πάρει θέση υπέρ των τεσσάρων γενετικά τροποποιημένων εμβολίων

Κ. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ : Ερώτημα προς Αρχιερείς και ιερείς που έχουν πάρει θέση υπέρ των τεσσάρων γονιδιακών εμβολίων, τα οποία επιβάλλονται διά “πυρός και σιδήρου” στον ελληνικό λαό.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ. – 4 Σεπ 2021 – 22:00

Προς εσάς όλους: 

Ασφαλώς είσθε  ενήμεροι ότι από τα τέσσερα  γονιδιακά “εμβόλια” που μόνον αυτά κυκλοφορούν στην Ελλάδα, (καμία η σχέση τους με τα γνωστά, παραδοσιακά εμβόλια) πεθαίνουν και αρρωσταίνουν βαρύτατα πάρα πολλοί άνθρωποι εδώ, αλλά  και παντού  όπου χορηγούνται. 

Αυτό το γεγονός δεν κρύβεται πια, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να το υποβαθμίσουν ή να το κρύψουν κάτω από το χαλί. Και δεν είναι δυνατόν να υπάρξει άνθρωπος, σε οποιαδήποτε θέση, ο οποίος  να μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν το γνωρίζει.  

Αυτοί οι θάνατοι είναι δολοφονίες. 

Είναι δολοφονίες, οι οποίες  με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών παίρνουν τη μορφή γενοκτονίας. Ήδη κορυφαίοι νομικοί και γιατροί σε όλον τον πλανήτη  τους χαρακτηρίζουν ως το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει ποτέ λάβει χώρα κατά της ανθρωπότητας. 

Και είναι δολοφονίες διότι:  

Οι  εμβολιαζόμενοι άνθρωποι μετατρέπονται σε πειραματόΖΩΑ των  Φαρμακευτικών Εταιρειών που εκτελούν τις κλινικές δοκιμές των τεσσάρων αυτών εμβολίων πάνω σε ανυποψίαστους ανθρώπους. Κανείς δεν τους ενημέρωσε, κανείς δεν τους ρώτησε αν θέλουν να γίνουν πειραματόΖΩΑ. Και να διακινδυνεύουν τη ζωή και την υγεία τους για να διαπιστώσουν οι Εταιρείες αυτές αν είναι  επιτυχημένα τα γενετικά εμβόλια που έφτιαξαν.  Ε, λοιπόν, όχι δεν είναι! Τα εμβόλια τους είναι σφαίρες θανάτου και τίποτ’ άλλο. Καθένας που δεν είναι αγκιστρωμένος ως μυελού οστών στη Νέα Τάξη  το βλέπει καθαρά αυτό. 

Ας είχαν κάνει, έστω επί ένα τρίμηνο, δοκιμές  σε ανθρώπους.  Βέβαια ως τώρα στις κλινικές δοκιμές των παραδοσιακών εμβολίων, ή κάθε άλλου νέου φαρμάκου, συνηθίζετο να είναι αδρά πληρωμένοι όσοι  μετείχαν στις κλινικές δοκιμές και να τους δίδεται  σωστή και πλήρης ενημέρωση περί τίνος πρόκειται, ώστε να αποφασίσουν  με την ελεύθερη βούληση τους αν θέλουν να μετέχουν σε αυτές.  Και επίσης  να δίδονται αδρές αποζημιώσεις στους οικείους τους, αν πέθαιναν ή έχαναν οριστικά την υγεία τους.   

Θα είχαν μέσα σε ένα τρίμηνο διαπιστώσει οι τέσσερις αυτές Φαρμακευτικές Εταιρείες “μεγα-θηρία” (γιατί μέσα στο πρώτο τρίμηνο συμβαίνουν πάρα πολλοί θάνατοι και παρενέργειες)  ότι τα “εμβόλια” τους ήσαν σε τόσο απαράδεκτο ποσοστό θανατηφόρα, που δεν θα μπορούσαν ποτέ να λάβουν άδεια κυκλοφορίας.  

Αλλά τα παρέκαμψαν όλα αυτά για  άγνωστους (γνωστούς όμως σε όσους μπορούν να βλέπουν με τα μάτια της ψυχής την Αλήθεια των πραγμάτων!) λόγους.  Λες και με τρεις μήνες ευρέων κλινικών δοκιμών σε ανθρώπους θα άλλαζε  κάτι. Τη στιγμή που για τα παραδοσιακά, τα παλιά πιο ακίνδυνα  εμβόλια, γίνονταν επί χρόνια πολλά δοκιμές σε ανθρώπους, ώστε να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο  να έχουν μακροπρόθεσμες παρενέργειες. 

Εδώ, αλλά και παγκόσμια, δεν έλαβε ούτε λαμβάνει χώρα καμία ενημέρωση, άρα δε λειτούργησε ούτε λειτουργεί η ελεύθερη βούληση του εμβολιαζομένου ανθρώπου  ως προς τη  συμμετοχή του σε ένα  εξαιρετικά  επικίνδυνο ιατρικό πείραμα. Όλα βασίστηκαν στο σκοτάδι, στην άγνοια, στην παραπληροφόρηση, στην προπαγάνδα. Και το γεγονός αυτό αρχίζει πλέον να αποκαλύπτεται με καταιγιστικούς ρυθμούς.  Αν όλο αυτό ήταν κάτι μη δόλιο, θα καταύγαζε τα πάντα η Αλήθεια, όλα θα ήσαν στο Φως ευθύς εξ’ αρχής. 

Κατά συνέπεια οι  θάνατοι από τα εμβόλια  είναι δολοφονίες και μάλιστα δόλιες, ύπουλες, καθαρά Σατανικές. 

Και  ερωτώ εσάς αρχιερείς και ιερείς που έχετε λάβει θέση υπέρ των τεσσάρων γενετικών “εμβολίων” που -και μόνον αυτά!- κυκλοφορούν, ελέω κυβέρνησης, στην Ελλάδα. 

Αναφέρεται σε οποιοδήποτε χωρίον της Καινής Διαθήκης ότι επιτρέπεται ο φόνος και μάλιστα ο δόλιος, δηλαδή η δολοφονία, αν διά των φόνων πρόκειται να σωθούν άλλοι άνθρωποι;   

Εσείς αυτό ισχυρίζεστε ότι θα συμβεί διά των γενικευμένων, και τώρα πλέον επιβαλλόμενων, εμβολιασμών.  Όμως, ούτε αυτό συμβαίνει. Τίποτα και κανέναν δε σώζουν αυτά τα  γενετικά “εμβόλια”, όπως περίτρανα αποδεικνύεται. Και πού, παρακαλώ, αποδεικνύεται; Στο Ισραήλ! Δε νομίζω να μην είδατε τα στοιχεία που ευθαρσώς παρέχει η κυβέρνηση και οι γιατροί του Ισραήλ.  

Αποδεδειγμένα, λοιπόν,  μόνον εκατόμβες θυμάτων “προσφέρουν” αυτά τα τέσσερα γενετικά εμβόλια στην ανθρωπότητα και καμία προστασία από τον Sars-Cov-2 ή κορωνοϊό. Και δυστυχώς είμαστε ακόμα στην αρχή της εμφάνισης παρενεργειών, σύμφωνα με τη γνώμη παγκόσμια αναγνωρισμένων επιστημόνων. 

Η όγδοη εντολή “Ου φονεύσεις” έχει κάποια προϋπόθεση, κάποια υποσημείωση, κάποιο παραθυράκι, ότι μπορείς να φονεύεις και μάλιστα δόλια κάποιον, αν πρόκειται να σώσεις κάποιον άλλον ή άλλους; 

 Αν συνέβαιναν αυτά, τότε το “ωφελέειν και μη βλάπτειν” του Ιπποκράτη, θα άφηνε μίλια πίσω τις Δέκα Εντολές που παρέδωσε ο Μωυσής στο λαό του, αλλά και την ίδια τη διδασκαλία του Χριστού.  Έχουμε οι Έλληνες την τιμή αυτή η  Αρχή του Ιπποκράτη να  είναι το θεμέλιο δεοντολογίας και συνάμα  ο όρκος του κάθε ιατρού παγκόσμια, αλλά  μπορεί να γενικευθεί για κάθε άνθρωπο: να ωφελεί όλους και ταυτόχρονα να μη βλάπτει κανέναν.  

Εσείς θέτετε τον Λόγο  της του Χριστού Αλήθειας, που υποτίθεται ορθοτομείτε,  πίσω ακόμα και από αυτή την ιερή  Ιπποκράτεια Αρχή! 

Κύριοι… μανικοί θιασώτες  των  γενετικών “εμβολίων”, που δολοφονούν ασταμάτητα  ανθρώπους,  είστε σίγουροι ότι είστε συνεχιστές των Μαθητών του Χριστού; 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.