Οι 4 αδερφές πουλάνε άχρηστα εμβόλια και χαρτζιλικώνουν όλους τους πολιτικούς για να τα επιβάλλουν στα αθώα θύματα των λαών. Φοβερή νεοταξίτικη παρανομία που δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη.

Καθηγητής Peter McCullough στον Άλεξ Τζόουνς: «Τα εμβόλια έχουν αποτύχει – Πρέπει να πούμε την αλήθεια στον κόσμο»

«Η τεχνολογία mRNA δεν αναπτύχθηκε ποτέ για να γίνει εμβόλιο»

«Τα εμβόλια αποτυγχάνουν. Και τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί πλήρως ή ολικώς με τα συγκεκριμένα εμβόλια μολύνονται και πεθαίνουν από τον COVID-19. Πρέπει να νικήσουμε για αυτό ανοικτά».

Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο καθηγητής Dr. Peter McCullough καρδιολόγος και επιδημιολόγος στον Alex Jones σε συνέντευξη που παραχώρησε για τα εμβόλια και τον κορωνοϊό.

Ο καθηγητής αναφέρθηκε σε όλο το φάσμα του τι συμβαίνει σήμερα λέγοντας ουσιαστικό πως τα εμβόλια αποτυγχάνουν τόσο στο Ισραήλ όσο και στη Βρετανία.

Ο Άλεξ Τζοόυνς του ζήτησε το σχόλιό του για το ποιο είναι το συμπέρασμα από τις δηλώσεις Αυστραλών  που μιλούν έως και για 5 δόσεις το χρόνο, για το Ισραήλ που μιλούν  έως και  για τέσσερις δόσεις που μπορεί να φτάσουν τις πέντε ή και τις έξι (κάθε χρόνο) η Pfizer μιλά για χάπια που πρέπει να λαμβάνονται κάθε μέρα. Έχουμε μια πολύ επιθετική πολιτική από τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Στην απάντησή του καθηγητής είπε πως υπάρχει ένα θέμα με επιθετικούς νόμους με αφορμή τον κορωνοϊό που «δένουν» και στερούν τις προσωπικές ελευθερίες.

Υπάρχουν 24 «πλατφόρμες» mRNA. Καμία από αυτές δεν αναπτύχθηκε  για να αποτελέσει μέρος εμβολίων. Σχεδιάστηκαν για να αποτελέσουν πρόγραμμα τεχνολογίας γενετικής μετάδοσης γονιδίων.

Η τεχνολογία μεταφοράς γονιδίων δεν δικαιολογείται για ένα κοινό κρυολόγημα.

Ένα πετυχημένο εμβόλιο πρέπει να έχει δημιουργήσει αντισώματα για  τουλάχιστον ένα χρόνο, τουλάχιστον για ένα έτος  και να έχει ικανοποιητικό ποσοστό προστασίας στο 50%.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι στο Ισραήλ το ποσοστό προστασίας είναι στο 39% έρευνα κλινικής έχει το ποσοστό προστασίας στο 42%, ενώ το Imperial College του Λονδίνου έχει  ποσοστό για το Pfizer στο 44%.

Δεν είναι επομένως μυστικό γιατί η Pfizer είναι ένα εμβόλιο που αποτυγχάνει και έχει ανάγκη από ενισχυτικές δόσεις

Το CDC έχει στην ιστοσελίδα του τουλάχιστον 1.000 περιπτώσεις Αμερικανών που είναι πλήρως εμβολιασμένοι και τώρα είναι στο νοσοκομείο, ενώ ένα 23,4% από αυτούς που νοσηλεύονταν τον Ιούνιο ήταν πλήρως ή μερικώς εμβολιασμένοι στις ΗΠΑ.

Το CDC αναφέρει επίσης στα τέλη Αυγούστου πως ένα 70 με 80% που πέθαναν τον Αύγουστο, άνω των 65 ετών ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. Επομένως οι άνθρωποι που πρέπει να είναι πιο προστατευμένοι από τον κορωνοϊό το εμβόλιο δεν τους προσφέρει καμιά προστασία.

Δείτε όλη τη συνέντευξη και τις αποκαλύψεις του Dr. Peter McCullough στο rumble και στο pronews.

 

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/ygeia/1015838_kathigitis-peter-mccullough-ston-alex-tzooyns-ta-emvolia-ehoyn-apotyhei-prepei-na

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.