Αναρωτιόμαστε τι έχει αλλάξει από την εποχή του Νέρωνα και του Καλιγούλα! Μέρος 1ο

Θέλετε να μου πείτε ότι σήμερα υπάρχει περισσότερη δημοκρατία, ελευθερία και ανθρωπιά από τότε;

Σας διαψεύδουν τα γεγονότα κάθετα και οριζόντια. Όσο επιτρεπόταν στους χριστιανούς να εκφράζουν ελεύθερα την πίστη τους και να αμφισβητούν τις ειδωλολατρικές θεότητες άλλο τόσο και σήμερα δεν επιτρέπεται σε εκείνους που αμφισβητούν το Καπιταλιστικό σύστημα ή το Μαρξιστικό, μας είναι αδιάφορο, να τα αποκαλύπτουν και να τα καταδικάζουν στις συνειδήσεις των λαών σαν ειδωλολατρικά, υλιστικά και χρήζοντα ανατροπής.

Τα παραδείγματα είναι ατέλειωτα και στον παρόντα και στον παρελθόντα χρόνο, αλλά και στον μέλλοντα. Ατυχώς δεν υπάρχουν τεκμηριωμένες πληροφορίες που να αποδεικνύουν ότι ακόμη και αυτή τη στιγμή σε κάποια άκρη του κόσμου, π.χ. την Κίνα, κρατούμενοι βασανίζονται, τους απαγχονίζουν στα κελιά τους, τους εκτελούν με τρόπο ώστε να φαίνεται ότι αυτοκτόνησαν κ.λπ. καλά. Η Amnesty International κά…τι πάει να πει ή να γράψει υπό μορφήν επιστολών και φυσικά δεν λαμβάνεται υπόψη.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να προσφέρουμε στους αναγνώστες μας είναι να παρουσιάσουμε κάποιες τεκμηριωμένες αποδείξεις βασανισμών από το βιβλίο του William Blum “το Κράτος του κακού”.

Σκοπός μας είναι να δείξουμε τι τυραννίδα κατασκευάσαμε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο εμπιστευόμενοι και πεπεισμένοι από την συνεχή προπαγάνδα τις ΗΠΑ σαν το κράτος της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Τώρα ξέρουμε πως είναι ένα κράτος ειδωλολατρικό, υλιστικό, κράτος τυράννων τοκογλύφων, μαφιόζων, μια αυτοκρατορία που στηρίζεται στην ανελευθερία που επιβάλλουν οι ισχυροί, οι τύραννοι του Κογκρέσσου και των μυστικών υπηρεσιών που σκοπό έχουν να διαιωνίσουν την  καπιταλιστική τάξη των ολιγαρχών του χρήματος, τους banksters και τους αρχιλήσταρχους της Wall Street.

Ζουν με την προοπτική ότι αυτοί ότι θα ζουν αιώνια μέσα στον αστήρευτο πλούτο τους αρκεί να τον προστατεύσουν με κάθε θεμιτό κι αθέμιτο τρόπο.

Ιδού λοιπον το εξουσιαστικό κατεστημένο σε τι βασανιστήρια υποβάλλει τους κατοίκους του αλλά και τους κατοίκους άλλων λαών, όπου επικρατεί και καταδυναστεύει. Μετά μάλιστα την πτώση του Κομμουνισμού έγινε θηριωδέτερο και πλέον αμείλικτο στην καταπίεση και την μέσω βασανισμών εγκεφαλόπλυση των λαών να το αποδεχθούν σαν τη ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ με το νέο όνομα, Παγκοσμιοποίηση  και ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Ειδικής έμπνευσης βασανιστήρια από την CIA.

Ειδικής έμπνευσης βασανιστήρια από την CIA.

Αναφέρουμε αποσπάσματα από το ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.

Βασανιστήρια στις ΗΠΑ. Στη διάρκεια της εκπαίδευσης στος σχολές του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού. οι σπουδαστές εκπαιδεύονταν στην επιβίωση στην έρημο όπου αναγκάζονταν να τρώνε σαύρες, ενώ οι δόκιμοι και οι αξιωματικοί υποβάλλονται σε ξυλοδαρμούς, σε λαβές τζούντο σε 22 ώρες αποπμόνωση σε κλουβί με ένα κουτί για τις ανάγκες τους. Άλλες φορές βασανίζονταν πάνω σε πεικλινή σανίδα με καλυμμένο το πρόσωπο με νια πετσέτα την οποία οι βασανιστές έβρεχαν με παγωμένο νερό ώστε ο βασανιζόμενος να έχει την αίσθηση του πνιγμού.

Το μαρτύριο της νεροσανίδας

Το μαρτύριο της νεροσανίδας

Σπουδαστής πιλότος του Ναυτικού, κατείγγειλε επώνυμα ότι τσάκισε την πλάτη του στη διάρκεια των μαθημάτων, ότι οι σπυδαστές αναγκάζονταν να κάνουν ανίερα πράγματα.λ για παράδειγμα φτύνοντας, ουρώντας και αφοδεύοντας πάνω στην αμερικάνικη σημαία, να αυνανιστούν μπροστά στους φρουρούς και σε μερικές περιπτώσεις να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με εκπαιδευτές τους (τουλάχιστον σε μια περίπτωση αυτό έγινε).   

Δεν συζητάμε για το Γκουαντανάμο, ούτε το Αμπου Γραϊμπ. Μιλάμε για τις ΗΠΑ.

Γνωστά είναι τα έκτροπα, και οι φόνοι συχνά χωρίς λόγο από την αμερικάνικη αστυνομία. Ιδιαίτερα στο Σικάγο. Όλα αυτά μπορεί να δικαιολογηθούν γιατί οι αστυνομικοί βρίσκονται πολύ συχνά σε απροσδόκητες καταστάσεις και αν δεν αντιδράσουν άμεσα μπορεί να είναι και η τελευταία τους στιγμή πριν να περάσουν στην τελευταία τους κατοικία.

Μιλάμε για βασανιστήρια που δεν οφείλονται σε έκτακτες συνθήκες όπως σε περιπολία στους δρόμους αλλά στις φυλακές και στα ανακριτήρια.

Το 1992 ένα εποπτικό συμβούλιο πολιτώνανακάλυψε και αποκάλυψε ότι απόμ το 1973 έως το 1986 αστυνομικοί και διοικητές της αστυνομίας του Σικάγο ενέχονταν σε συστηματικούς βασανισμούς και κακομεταχείριση υπόπτων, συμπεριλαμβανομένης της πρόκλησης ηλεκτροσόκ στο πέος, στους όρχεις και σε άλλα σημεία του σώματος, ξυλοδαρμών, ασφυξίας με πλαστική σακούλα που οδηγούσε σε λιποθυμία λόγω έλλειψης οξυγόνου στο θύμα και μόλις συνερχόταν, συνεχιζόταν η ίδια διαδικασία.

Άλλοτε οι κρατούμενοι σηκώνονταν με γάντζους από τις χειροπέδες και υφίσταντο την φάλλαγα στα πέλματα και στους όρχεις μέχρι να πρησθούν και οι πόνοι να είναι αφόρητοι.

Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται

Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται…

Χώρια τα ψυχολογικά βασανιστήρια, της απομόνωσης, του λευκού ήχου, το σκοτάδι επί ώρες κ.λπ.

Εννοείται ότι όλα τα άτομα που βασανίζονταν ήσαν μαύροι οι λατινοαμερικάνοι τα δε άτομα που προέβαιναν σε βασανισμούς ήσαν λευκοί αστυνομικοί.

Φαντάζεστε τώρα τι βασανιστήρια δίδασκαν και διδάσκουν τους ντόπιους υπαλλήλους τους οι ΗΠΑ εναντίον όσων κατονομάζουν σαν τρομοκράτες ή ανατροπείς του συστήμνατος. Ιδίως τότε, που ήταν στις δόξες του ο Κομμουνιστικός κίνδυνος επέκτασης στις χώρες-δορυφόρους που βρίσκονταν υπό την εποπτεία και τον έλεγχο ττης μητρόπολης του Καπιταλισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.