Αν οι πληροφορίες του Χρήστου Μαντζιάρη επαληθευθούν σε τέσσερα χρόνια ο πλανήτης μας θα είναι πραγματική Κόλαση

Χρήστος Μαντζιάρης : Το 2025 θα επιβάλουν τη Νέα Τάξη στην Γη;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ. – 30 Σεπ 2021 – 21:55

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Ένα σημαντικό έγγραφο αναδημοσιεύεται σε ιστοσελίδες σ’ Ανατολή και Δύση. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι διότι όσο πλησιάζουν τα συγκλονιστικά παγκόσμια γεγονότα, τόση μεγαλύτερη αξία αποκτούν αυτού του τύπου έγγραφα, εξ αιτίας κυρίως των «προφητικών» αποκαλύψεων που αναγράφονται σ’ αυτά. Παρέχουν άμεση και έμμεση πληροφόρηση με αποτέλεσμα συν τῷ χρόνῳ να κερδίζουν περισσοτέρους αναγνώστες και ερευνητές.

Εδώ θ’ αναλυθεί ένα έγγραφο που έφερε στην δημοσιότητα ο απόστρατος πεζοναύτης των ΗΠΑ, με υπηρεσία κυρίως εκτός ΗΠΑ, Ταγματάρχης και πρώην συνεργάτης μεγάλων πετρελαϊκών εταιρειών, Frank C. Solz, μέσω της ιστοσελίδος του: http://www.wmdterror.com/major_stolz.html. Το υπ’ όψιν έγγραφο δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο, πλην όμως είναι καλό να το έχουμε κατά νου, διότι μας πληροφορεί για πολλά ενδιαφέροντα. Ίσως κι αυτό ν’ ανήκει στην κατηγορία εκείνων των εγγράφων που τα διαψεύδουν συστηματικά και αυτά εφαρμόζονται συστηματικά. Τέτοια είναι τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, το Υπερμνημόνιο, κ.α. Επιπροσθέτως ν’ αναφερθεί ότι το έγγραφο αυτό αφορά κυρίως τις ΗΠΑ αλλά προκύπτουν πληροφορίες για την Ευρώπη, άρα και για την Ελλάδα, για τα επερχόμενα γεγονότα.

Στην αρχική σελίδα του εγγράφου υπάρχουν γενικές βασικές οδηγίες για τις πρώην ΗΠΑ. Και έχει τίτλο: «Οδηγία ΟΗΕ 001, Η εκκίνηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Σύμφωνα με το ημερολόγιό μας την 4 Ιουλίου 2025». (σ.α. Η 4η Ιουλίου από ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ γίνεται ημέρα Αφανισμού των ΗΠΑ).

Στο έγγραφο αυτό αναφέρονται κατά σειρά και εν περιλήψει τα εξής:

Καταργούνται τα ονόματα των χωρών και αντικαθίστανται με κωδικούς αριθμούς για την εξάλειψη των εθνικισμών. Ο Καναδάς θα ονομάζεται περιοχή Αμερικής 0001, οι ΗΠΑ περιοχή Αμερικής 0002, η Ευρώπη της οποίας τα σύνορα θα επανακαθοριστούν, θα ονομάζεται Ευρώπη 0010, η Ασία 0020, κλπ. Όλα τα νέα ονόματα των πρώην εθνικών χωρών αναφέρονται στους συνημμένους πίνακες της παρούσας οδηγίας. (σ.α. Αλλά δυστυχώς οι πίνακες αυτοί δεν δημοσιεύονται).

Μέχρι τις 25 Μαρτίου 2025 οι πρώην ΗΠΑ πρέπει να παραχωρήσουν τον έλεγχο και την ευθύνη των στρατιωτικών και αστυνομικών δυνάμεών τους στον Παγκόσμιο Στρατό του ΟΗΕ. Οι πρώην ΗΠΑ είναι το τελευταίο κράτος που παραχωρεί την εθνική του κυριαρχία στον ΟΗΕ και σύντομα όλες οι χώρες θα δουν τις συνέπειες

του ενοποιημένου κόσμου και της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Θα ενοποιηθούν όλα τα δικαστήρια και τυχόν προβλήματα θα επιλύονται με την αποστολή επιτόπου αντιπροσώπων του ΟΗΕ. Μην πανικοβάλλεστε, και θα δείτε ότι ο μεταλλαγμένος νέος κόσμος θα είναι σε μια κοινωνία πλανητικής τελειότητας.

Ακολουθούν οι επιμέρους οδηγίες που δίδονται στις ανώτερες διοικητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Στις 5 Ιουλίου 2025, όλα τα οχήματα (στρατιωτικά και πολιτικά), ακόμη και τα γεωργικά μηχανήματα, πρέπει να είναι βαμμένα με το ανοικτό μπλε χρώμα του ΟΗΕ. (σ.α. Γαλαζοαίματοι γαρ οι ιδρυτές του!) Επειδή περιμένουμε αντιδράσεις ή αντιστάσεις σε όλα τα έθνη, οι αντιδρώντες θα πυροβολούνται χωρίς προειδοποίηση. Τα μέλη του ΟΗΕ δεν θα ασχολούνται με θέματα μισθών, περιουσίας, κλπ. Μόνος σκοπός τους θα είναι να μεταβιβασθεί η εξουσία στον ΟΗΕ.

Ο τομέας Υγείας θα λειτουργεί σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του ΟΗΕ. Οι άνθρωποι με περιορισμένες ικανότητες εργασίας, ή με ανίατες ασθένειες ή με μόνιμες παραμορφώσεις, θα θανατώνονται με ευθανασία.

Η Παιδεία θ’ ακολουθήσει τις οδηγίες του ΟΗΕ. Διδάσκαλοι και εκπαιδευτικοί θα περάσουν εξετάσεις για να κριθούν εάν είναι κατάλληλοι να διδάσκουν σύμφωνα με τους νόμους του ΟΗΕ και όσοι δεν συμμορφωθούν θα βρεθούν στο δρόμο ψάχνοντας για δουλειά.

Θα ενοποιηθούν όλες οι αστυνομίες και θα υπάρχουν αντιπρόσωποι του ΟΗΕ που θα συντονίζουν και θα δίνουν οδηγίες ώστε να εφαρμόζονται οι οδηγίες του ΟΗΕ άμεσα. Δίνεται η εξουσιοδότηση στον καθένα να πυροβολεί όποιον δεν υπακούει στον ΟΗΕ. Θα μπορεί ένας αστυνομικός να πυροβολεί ακόμη και τον ανώτερό του αξιωματικό. Τυχόν δίκες δεν θα εκδικαστούν ποτέ.

Αναμένουμε ότι θα υπάρξει μαζική ένοπλη αντίσταση από αστυνομικές, στρατιωτικές ή πατριωτικές δυνάμεις. Επειδή όμως όλα τα όπλα, πυρηνικά, βιολογικά και χημικά, θ’ ανήκουν στον ΟΗΕ, θα χρησιμοποιηθούν εναντίον τους. Όποιος οπλοφορεί με τυφέκιο ή πιστόλι θα πυροβολείται. Αν οι αντιστεκόμενοι καταλαμβάνουν μεγάλη έκταση, θα χρησιμοποιηθούν πυρηνικά. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΟΗΕ, αλλά μην μας παρέχεται την δικαιολογία-αφορμή και αφανίσουμε τους φίλους σας ή τους γείτονές σας.

Τα ναρκωτικά και τα οινοπνευματώδη θ’ απαγορευθούν και με την πρώτη παράβαση ο υπαίτιος θα φυλακίζεται για 20 χρόνια. Με την δεύτερη παράβαση θα θεωρείται ψυχικά ασθενής, μηδενικής αξίας, και θ’ αφανίζεται. Θ’ απαγορευθεί το κάπνισμα και η παραγωγή καπνού και ο παραβάτης θα φυλακίζεται για 5 χρόνια.

Θ’ απαγορευθούν όλες οι μορφές θρησκείας και οι θρησκευτικές πεποιθήσεις. Όλες οι θρησκευτικές εγκαταστάσεις που δεν θα καταστραφούν θα χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες του ΟΗΕ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΣΚΕΥΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ.

Τα παιδιά, μεγαλύτερα της ηλικίας των 5 ετών, θα στέλνονται σε σχολεία του ΟΗΕ για μάθηση και εκπαίδευση. Οι γονείς θα βρίσκονται με τα παιδιά τους 2 φορές τον χρόνο, για 3 ημέρες.

Και τελειώνει το έγγραφο. Η αλλαγή της προηγούμενης κυβέρνησης είναι δύσκολο έργο και χρειάζεται χρόνος για την υλοποίηση. Η συνεργασία και αλληλοβοήθεια είναι απαραίτητες. Αυτός που θα συνεργαστεί θα βρει το μέλλον πιο ευχάριστο. Αυτός που δεν θα συνεργαστεί δεν θα ζήσει για πολύ ακόμη. Οι οδηγίες θα αναπροσαρμόζονται ανάλογα με την κατάσταση.

Αυτά αναφέρει το έγγραφο το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στο: wmdterror.com/articles/united_nations_directive.pdf, και ο καθένας ας δει τι συμβαίνει γύρω του και ας σκεφθεί. Το έγγραφο είχε πρωτοδημοσιευθεί το 2018 και τώρα αναδημοσιεύεται σε αρκετές χώρες λόγω των γεγονότων. Εδώ θα παρατεθούν κάποια σχόλια που αφορούν εμάς, τους γνήσιους Έλληνες, με βάση την πληροφόρηση που προκύπτει από το εν λόγω έγγραφο το οποίο ποτέ δεν διαψεύστηκε, ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά όμως ευρίσκεται σε Πανεπιστήμια (π.χ. στις Φιλιππίνες) προς μελέτη από τους σπουδαστές.

Το ότι η Ευρώπη θ’ αλλάξει σύνορα φαίνεται και το ποιες χώρες συμμετέχουν σε προπαγανδιστικές ευρωπαϊκές αθλητικές διοργανώσεις, ή σε προπαγανδιστικούς φαιδρούς μουσικούς διαγωνισμούς, αυτό το κάνουν για να το συνειδητοποιούν σιγά-σιγά οι λαοί ότι π.χ. το Καζακστάν που συνορεύει με την Κίνα και σχεδόν με την Μογγολία, είναι Ευρωπαϊκή χώρα. Ή το ασιατικό Ισραήλ που συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ως ευρωπαϊκή χώρα!!! Έχουν προκαταβάλει ήδη τους ευρωπαίους με αυτή την ιδέα.

Εφόσον οι ΗΠΑ είναι η τελευταία χώρα που θα παραχωρήσει την κυριαρχία της -αν προλάβουν- αυτό σημαίνει ότι εδώ στην Ευρώπη και στην Ελλάδα θα έχουν προηγηθεί μεγάλης σημασίας γεγονότα πριν από το 2025 προς την κατεύθυνση αυτή, με την βοήθεια της ΕΕ που συντονίζεται από τον ΟΗΕ. Σημασία έχει ότι όλες οι χώρες εκχωρούν τις κυριαρχίες τους στην Παγκόσμια σιωνιστή Κυβέρνηση.

Με βάση τα ανωτέρω πρέπει να περιμένουμε στην Ευρώπη οικονομική κατάρρευση ώστε οι λαοί να ξεμείνουν από τρόφιμα και ενέργεια ώστε να καταρρεύσει, όσο το δυνατόν, κάθε διάθεση αντίστασης των λαών. Προετοιμάζουν χαοτικές καταστάσεις οι οποίες θα ενταθούν λόγω των γεγονότων με τα εμβόλια. Όλ’ αυτό είναι προσχεδιασμένο, οπότε μέσα από ερχόμενο χάος θα έχουμε στημένες πολεμικές συγκρούσεις διότι μόνο με πόλεμο θα μπορέσουν ν’ αλλάξουν τα Ευρασιατικά σύνορα. Μόνο με πόλεμο θα μπορέσουν να καταστρέψουν όλες τις εκκλησίες, και όταν λένε όλες τις εκκλησίες εννοούν Βατικανό, Αγία Σοφία, Ιερουσαλήμ, Μέκκα, οπότε έρχεται το αδιανόητο. Η Ελλάς έχει το Άγιον Όρος και το Άγιον όρος έχει την Ελλάδα. Πάντα τα πιο ζόρικα προβλήματα με την Ελλάδα τα έχουν, άσχετα αν οι περισσότεροι Έλληνες δεν γνωρίζουν την δύναμή μας.

Υπάρχει και η προφητεία του γέροντος Ιωσήφ (είμαι αυτήκοος μάρτυρ) ότι το Βατικανό θα γίνει οικόπεδο από τους Ρώσους. Και επίσης, μάλλον μόνον έτσι εξηγείται, το γιατί θα κολυμπήσει μοσχαράκι στο πολύ αίμα που θα χυθεί στην Κωνσταντινούπολή. Τη Αγία Σοφία θα θέλουν να καταστρέψουν αλλά δυστυχώς γι αυτούς την προστατεύει ο Χριστός και η Παναγία, και οι βόμβες τους θα πέφτουν ολόγυρα, μέχρι να πέσουν και στα κεφάλια τους.

Η Ορθοδοξία στην Ελλάδα θα δοκιμασθεί, διότι έχει «λαγούς» που «τρέχουν» την παγκοσμιοποίηση. «Λαγούς με πετραχίλια» δηλαδή. Ήδη η Ελλάς υφίσταται την απαξίωση της Ορθοδόξου πίστεώς της, απαξιώνονται οι Ναοί της και χλευάζονται από κάτι γραφικούς οπισθοδρομικούς τα ιερά σύμβολα της Ορθοδοξίας, και όλ’ αυτά για να καταστρέψουν ευκολότερα Ελλάδα και Ορθοδοξία.

Η διοίκηση της Γης περνάει στην Παγκόσμια Κυβέρνηση, με φορέα υλοποίησης των διαταγών της, τον ΟΗΕ. Οι Κυβερνήσεις θα καταργηθούν οπότε αυτοί που είναι τώρα στις Κυβερνήσεις νομίζουν ότι θα γίνουν κοπανατζήδες και θα την γλυτώσουν για ότι έκαναν και κάνουν εις γνώσιν τους. Μάλλον δεν έχουν ενημερωθεί επαρκώς για το τι προβλέπει το σχέδιο για την τύχη τους. Δεν ξέρω αν προσέξατε το καλό στο έγγραφο, διότι υπάρχει και κάτι πολύ καλό. Γράφει ότι, όλοι είναι αναλώσιμοι εκτός από τα ανώτατα στελέχη, και τις οικογένειες τους, του ΟΗΕ. Επομένως, ΚΑΙ στην Ελλάδα όλοι αυτοί που έχουν ταχθεί στην προώθηση της Νέας Τάξης, θα πιαστούν τα μεγαλύτερα κορόιδα, και καλώς θα πάθουν ότι πάθουν. Υπάρχει μαρτυρία «ελιτίστα» στην Ρωσία για το τι έρχεται γι αυτούς, όταν λήξει το έργο τους, διότι και αυτό είναι μέσα στο σχέδιό τους. Προβλέπεται ο αφανισμός των προθύμων διότι φοβούνται μήπως αρχίσουν και ανοίγουν στόματα.

Ασχέτως με τα σχέδιά τους, η Ελλάς με την βοήθεια του Θεού θα επιζήσει. Τώρα οι άλλοι… κατά τα έργα τους.

Χρήστος Μαντζιάρης

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/%cf%87%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b9%ce%ac%cf%81%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%bf-2025-%ce%b8%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%ac%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84/
Σ..γ.: Πάντως στο λινκ wmdterror.com/articles/united_nations_directive.pdf όσο κι αν το  προσπάθησα του major Stolz δεν τα κατάφερα να μπω. Προσπαθείστε και σεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.